September 7, 20204 yr aha, ok. ostaću verna moći planine, jedino se teško nalazi, osim ako ne poručiš direkt od proizvođača.
September 7, 20204 yr i meni je taj moc planine mnogo bolji od bilo kog drugog koji se moze kupiti u radnji.
September 7, 20204 yr ljudi, nađite makedonski Dim's, najbolji je ubedljivo, bilo ga je u Maksiju kad sam zimus
September 7, 20204 yr Author 51 minutes ago, aram said: ljudi, nađite makedonski Dim's, najbolji je ubedljivo, bilo ga je u Maksiju kad sam zimus ne videh ovaj nikada nigde a znaš da ja svašta vidim
September 7, 20204 yr slabo se šetaš po vidikovcu ali evo nađoh da su ih imali i u Aman prodavnicama, i uBosni u Konzumu https://www.konzumshop.ba/#!/products/60123875/ajvar-domaci-ljuti-550gr-dim
September 7, 20204 yr meni je blizu vidikovac, uzeću svima taj aramov ajvar, al ako nije kao moć planine, platiće mi debelo!
September 7, 20204 yr @ordiko to je to na avataru, mala slicica? Sidni Loper? Kad kazete taj ajvar na Vidikovcu, u Maksiju?
September 7, 20204 yr 12 minutes ago, Jumanji said: u Maksiju bilo ga je onomad kad sam bio, ali ko će ga znati sad... i bilo ga je i u Amanu, tamo na ćošku V.Venca i Susedgradske