renne Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 E vidi stvarno. Slučajno Ma jok, knedle su
mraki Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 1 hour ago, renne said: E vidi stvarno. Slučajno Ma jok, knedle su 1
Haralampije Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 3 hours ago, Lancia said: Nasa kokosh i svinjche + vinchek. Ukusno izgleda koja je to liba?
Lancia Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 2 minutes ago, Haralampije said: Ukusno izgleda koja je to liba? Brancin brate, isti onaj od prosli put, kad si mi obecao foto-aparat 1
ordi Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 grčka pita sa sirom iz linde. drugarica ispekla i poslala mi celu
jms_uk Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Makedonski, iz turske radnje - vrlo ukusan. Oko 370 din za teglu od 540gr. 1
ordi Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 tebe drma nostalgija, ovaj ajvar ne vredi ničemu. ja kupujem samo ovaj iz brusa:
jms_uk Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 3 minutes ago, ordi said: tebe drma nostalgija, ovaj ajvar ne vredi ničemu. Ako cemo tako, nijedan ajvar ne vredi nicemu vec skoro 20 godina (od kako nema vise moje babe koja je pravila najbolji na svetu)... Nije nostalgija, nego mi je ovde malo suzen izbor Tog tvog nema ni u Balkan radnji (koja mi je dosta daleko sad kad ne koristim gradski prevoz)
ordi Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 24 minutes ago, jms_uk said: Nije nostalgija, nego mi je ovde malo suzen izbor samo nemoj podravkin naručivati
Jumanji Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Vipro je skroz ok, a vidim da @jms_ukimas u Balkanu Mama's, on je odlican, verovarno i skuplji.
adam Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 15 hours ago, jms_uk said: Makedonski, iz turske radnje - vrlo ukusan. Oko 370 din za teglu od 540gr. odlican je ovaj vipro ajver, rekao bih najbolji na 'nasem' trzistu. ja sam probao razne i stao na ovom. ima nekad u nekim turskim/arapskim/rumunskim radnjama da se naleti na neke skuplje varijante al ne bih rekao da su ukusniji. po mom sudu ili su tu negde ili losiji. istina, ovaj vipro je kad se tek pojavio bio bolji (kvalitet mu je malo opao) al se jos uvek sasvim dobro drzi.
James Marshall Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Ovaj iz Brusa, Moć planine, kida. Onaj drugi, isto iz Brusa, mnogo lošiji.
Recommended Posts