August 24, 20204 yr 4 minutes ago, gospa buba said: mi smo apelovali da se otvori 1 objekat ol: sent from bubamoto Ne fali nista ni da se subjekat otvori Edited August 24, 20204 yr by Lancia
August 24, 20204 yr Author 41 minutes ago, gospa buba said: mi smo apelovali da se otvori 1 objekat ol: sent from bubamoto radiša obećao pare i ništa
August 24, 20204 yr le restaurant drushtvene ishrane. mi bi odma svi doshli [emoji38]ol: sent from bubamoto
August 24, 20204 yr mi smo apelovali da se otvori 1 objekat [emoji38]ol: sent from bubamoto radiša obećao pare i ništale restaurant drushtvene ishrane. mi bi odma svi doshli [emoji38]ol: sent from bubamoto Ne možete ni do Džakarte, a ovamo bi kao dolazili...Ajte molim vas! .... Shiit has hit the fan!
August 24, 20204 yr Ne možete ni do Džakarte, a ovamo bi kao dazili...Ajte molim vas! .... Shiit has hit the fan! ja mislim na mnogo gladnih usta, ne na zabavu i igranku mi bi samo utrchavali zabacivali zavrat i bezali dalje. i posle shkole kazem samo djetetu idi kod renea da jedesh sent from bubamoto
August 24, 20204 yr ja mislim na mnogo gladnih usta, ne na zabavu i igranku mi bi samo utrchavali zabacivali zavrat i bezali dalje. i posle shkole kazem samo djetetu idi kod renea da jedesh sent from bubamoto Lukavo nema šta!A jel mogu deca da ostanu i da operu sudove? .... Shiit has hit the fan!
August 24, 20204 yr Lukavo nema šta!A jel mogu deca da ostanu i da operu sudove? .... Shiit has hit the fan! ako ne plate neka peru sent from bubamoto
August 24, 20204 yr 1 hour ago, gospa buba said: le restaurant drushtvene ishrane. mi bi odma svi doshli ol: sent from bubamoto +milion
August 25, 20204 yr kifle, taramo salatu, paradajz i rukolu vino (belo) pola pijem pola šarcu daj mažem jer me urnisaše komarci a mrzi me da ustanem po neku kremu uh, kako izgledaju ove lazanje :drool: Edited August 25, 20204 yr by beyoncé
August 26, 20204 yr Ispekao dosadni pileći file i obogatio ga sosom od pečenih paprika i kokosovog mleka. Ispalo fenomenalno, kao i pire pored. Rukola i mix zelenih salata u dresingu od inćuna, mayoa, dijona, malo vosteršira i limuna.
August 26, 20204 yr Cek, cek kako sos od pecrnih paprika i kokosovog mleka, daj to malo detaljnije mmmmmm