August 20, 20204 yr @Jumanji i ja volim lisicarke ..a juce mi drugarica poklonila kolicinicu..sad ih ima na Fruskoj,treba ici brati ali avaj..
August 20, 20204 yr [mention=12403]Jumanji[/mention] i ja volim lisicarke ..a juce mi drugarica poklonila kolicinicu..sad ih ima na Fruskoj,treba ici brati ali avaj.. Ahhh uživaj u svezim, idi i skupljaj, beri, stagod [emoji173]
August 21, 20204 yr Uh sto je ispao brancin (valjda se tako zove po naski lubina) na krompiru, limunu i cluku. Kad je bio gotov pofajtao sam ga alevom paprikom i polio ga sa malo vrelog mulja i resh blukom. Bruka Edited August 21, 20204 yr by Lancia
August 21, 20204 yr 1 hour ago, Lancia said: Uh sto je ispao brancin (valjda se tako zove po naski lubina) na krompiru, limunu i cluku. Kad je bio gotov pofajtao sam ga alevom paprikom i polio ga sa malo vrelog mulja i resh blukom. Bruka Kad ti je rodjendan?
August 21, 20204 yr 2 minutes ago, Haralampije said: Onda ništa, snadji se sam za foto aparat i slikaj kuhanje e jbg. kriva je skvo, dok sam ja otisao da operem ruke, ona gladna vec razbucala lubinu. next time. Edited August 21, 20204 yr by Lancia