Jumanji Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Daj, najprostiji slatkis, samo ti treba ona sprava za istiskivanje testa, imas je na pijaci.Mogu cak i u rerni da se peku, ko ne voli u ulju, isto se napuhaju fino
rezwalker Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Fish&Chips. Frikomov panirani oslić, pomfrit iz Meka, a ostalo je domaće: pire od graška (grašak, beli luk, slatka pavlaka, puter, ulje od nane, sveža nana, šećer i so) i tartar sos (majonez, krastavčići, kapare, inćuni, mirođija, vlašac, narendana kora limuna i mrvica masala ulja).
beta Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 nešto mi je neubedljiv taj 🎏 a o krompiru da i ne govorim.
renne Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 2 hours ago, Jumanji said: Daj, najprostiji slatkis, samo ti treba ona sprava za istiskivanje testa, imas je na pijaci. Mogu cak i u rerni da se peku, ko ne voli u ulju, isto se napuhaju fino pa ne treba ni tulubmar, mogu da se razvuku kao ćurosi
renne Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 1 hour ago, rezwalker said: Fish&Chips. Frikomov panirani oslić, pomfrit iz Meka, a ostalo je domaće: pire od graška (grašak, beli luk, slatka pavlaka, puter, ulje od nane, sveža nana, šećer i so) i tartar sos (majonez, krastavčići, kapare, inćuni, mirođija, vlašac, narendana kora limuna i mrvica masala ulja). brt, što ne kupiš odličan fiš en čips u lidlu
rezwalker Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 1 minute ago, renne said: brt, što ne kupiš odličan fiš en čips u lidlu Ovo je bila jedna munjevita akcija. Probam sledeći put...
Ras Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Pitu sa spanaćem i sirom i puno nane. Miriše do kosmosa. I kiselo mleko.
adam Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 1 hour ago, Haralampije said: Posle tri sata tihog krckanja.... maestralno izgleda, lepe mi se prsti za tastaturu. taman si mi dao ideju, imam fin komad potrbushine u zamrzivacu, bice uskoro.
Haralampije Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Za potrbusinu imas donekle drugačiji recept iz sredine maja meseca,mada mozes i ovako
adam Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 53 minutes ago, Haralampije said: Za potrbusinu imas donekle drugačiji recept iz sredine maja meseca,mada mozes i ovako znam, znam... al kad je gotovo izgleda vrlo slicno - i taman si mi dao ideju.
Recommended Posts