ivy Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 ok ..to je amanita caesarea a ima jedno milion narodskih naziva,bukvalno svako selo ima drugaciji..
Ras Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 1 hour ago, ivy said: ok ..to je amanita caesarea Kod mene ih u selu baš tako i zovu. Spoiler jajara
Haralampije Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 15 hours ago, banatjanin said: @Haralampije verovatno izvor nije isti. ove koja sam ja uzeo (to je taj ribnjak koji je @Jumanji okačila) koštaju 12 evra za kilogram. do pre par meseci bilo je 10e, sada je poskupelo. minimum za kupovinu je 5kg, ja sam podelio sa drugarom. nego, fora je što se teško dolazi do toga, uopšte se ne ogalšavaju ni na koji način, jer sve prodaju na veliko restoranima, i koliko čujem, nemaju dovoljno da sve zadovolje. kupio sam ih žive, na licu mesta izvađene iz ribnjaka. postoji još jedan takav ribnjak u Vršcu, a takođe, nailazio sam i na uvoz iz Mađarske... u svakom slučaju, javi kad dobiješ, to je super cena Mozda sam ja pogresno zapamtio cenu, videcemo ako i kad stigne
renne Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 (edited) @fikret selimbašić Najbolje usvjet cijeli, plus dule sir iz Vršana, i proja od kukuruza iz Potočara Edited June 23, 2020 by renne
fikret selimbašić Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 (edited) Dimljeni ili mladi sir? Ostalo znam i nema tu greške. I da prijavim da je onaj torotan mljekare Pađeni koji si ovde preporučio stvarno odličan. Edited June 23, 2020 by fikret selimbašić
JakeBlues Posted June 25, 2020 Posted June 25, 2020 Juneće šnicle, malo deblje, spremljene u tučanom tiganju. Meso kupljeno kod Turkovića. Nisu baš kao one premium šnicle iz butik mesara ali su fino prošarane i vrlo ukusne. A i za klasu bolje od onih iz većine super marketa a ne mnogo skuplje. 3
Бруклинский Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Skoro savrsen obrok, ali ipak je falilo jos nesto, na primer Gucci mleko od Princeze Kajli
Jumanji Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 (edited) Mmmmm spava mi se, ali je zamisljam Eto ideje za vikend rucak. Edited June 26, 2020 by Jumanji
ivy Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 omlet sa vrganjima :P a za rucak mi pada na pamet neka ,,musaka,, bez mesa sa grilovanim tikvicama i vrganjima
Indy Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 14 hours ago, renne said: Bajrini Brezobrazluk. I tata bi... Ali, ipak, samo losos za veceru...
Recommended Posts