April 12Apr 12 7 hours ago, Shan Jan said:Vidi nju. Pa ce u kafani da se pravi dama i naruci dve pihtije uz pivo.Popravila
April 13Apr 13 Popular Post Dragoljubu na crtu: kapama (jagnjeće meso, mladi luk, spanać, zelje, lišće rotkvice)Prilozi: salata od krastavaca i rotkvica, pečeni krompir i ovčije kiselo mlaeko
April 13Apr 13 1 minute ago, Milošica said:Maestro RasFantazija šta čovek radi. Da sam žena gaće bi same spadale, mada se i ovako jedva drže kada okači nešto.
April 13Apr 13 jedemo dostojno hrista i velike nedelje, šteta što nismo krštenisargos (divlji brat od orade na prugice, jače od 800g)grilovane šparoge paprika tikvice i brokoli, u kantoškom sosiću od soja sosa, paste od gambora, karija i muljabasmati pirinač, pažljivo skuvan na suvopila se izuzetna pet nat retsina iz okoline soluna, selo kaloxori, razmišljam da uvezem neke u srbiju, ne zbog srba nego zbog meneovakvo vino nema u srbiji ne za 9 nego za 19 evra, poludeli su, bojkotmuzika uz kuvanje, jedenje, varenje....priđete li sa ove strane okeana u 2025, vidimo se
Sunday at 17:535 days Nadam se da obo zadovoljava visoke Gazzine kriterijume. Vegetarijanska svemir-čorba, jer se mora postiti....u predjelu.Engleski doručak, za ručak. Ispod su polutke krompire u koje je utisnut puter, mladi luk i pasulj. Da sam slikala da se vidi, slike ne bi zadovoljavale kriterijume jasnoće, pa sam se odlučila za ovu perspektivu.
Sunday at 18:195 days 3 hours ago, Eleniko said:priđete li sa ove strane okeana u 2025, vidimo sejuna su ti u Londonu
Sunday at 18:255 days Just now, aram said:e jebi ga ako je to tebi problembojim se da je svima sa srpskim pasošom problem, moj EU boravak tu ne pomaže mnogomislim, dramatizujem ali ima dosta istine u tome da je otkako je vizni proces izmešten iz ambasade u tu neku firmu koja je bila u airport citiyju, ako je još tamoda se to pretvorilo u solidnu glavobolju, ljudi obično apliciraju 3 meseca pred put i do par dana pred polazak ne znaju na čemu suWOD volim jako ali nikoga ne volim baš toliko koliko ova administracija to želi
Sunday at 18:335 days 4 minutes ago, aram said:šta da ti kažem, vreme je da uzmeš DE pasošnisam podoban, imam 0 godina boravka u DEtaj voz je prošao jako davno grčki ko zna kada bi mogao ali tko će da uči tu gramatiku pod stare dane, zabole me baš
Sunday at 18:415 days aman, i ja imam 0 godina boravka u IT, važno je da sam se davnih dana prijavio na adresu tamo. došo jednom pandur da pita živim li ja tu, tašta rekla da i to je to. 5 godina kasnije otišao da tražim pasoš i za par meseci ga dobio. a grcite su zajebani dosta po tom pitanju...
Sunday at 18:555 days pa jeste, ali koji će mi sad i taj, nema neke razlike... nisam najviše jer bih morao da se ispišem iz srpskog, sad više ne mora, ali sad me mrzi :D