Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

koliko može da stoji taj pire i kako ga čuvate? samo tegla u frižideru ili kako?

Posted (edited)

kad smo vec kod bundeve, ja bila dobila projektni zadatak da napravim brzinski sezonski desert u casi. evo ga: pecena bundeva, zacini, krem sir, spekulas, grcki jogurt, lemon curd, orasi, semenke bundeve, usecerene semenke bundeve i nar. veri najs if aj mej sej so. 

bundeevica.jpg

Edited by cmrlj
Posted
2 hours ago, beta kentauri said:

koliko može da stoji taj pire i kako ga čuvate? samo tegla u frižideru ili kako?

Само тегла у фрижидеру, али немам појма кол'ко може... Мада, није ни битно, јер тешко да ће да потраје дуже од недељу дана. :)

Posted
13 hours ago, beta kentauri said:

moze 10tak dana

Posted

stigla bundeva iz eu, danas pechemo :D

sent from bubamoto

Posted

ja napravila pire..sutra pijem pumkin spice chai late  :tongue:

Posted
On 4.11.2019. at 8:13, gospa buba said:

ja mislila aj shto mu izgorele pogachice, al shto kachi :rolf:

mali mi je ovaj ekran :dry:

sent from bubamoto

:s_w:  ко да су кроз чунак прошле .:lolol:

Posted

Ne znam ima li šta gore nego da gladan pravim njoke! Pola kuhinje zasuto mi je brašnom, druga polovina odbačenim posuđem i rekvizitima.

Na puteru sa žalfijom i parmezanom.

Sada već taj lom i ne izgleda toliko strašno.

Posted

Meni je sve uzasno kada kuvam/spremam od klope, a da sam u tom trenutku gladna. I kada dodje do te situacije, nastane pakao.
Cesto cujem ne treba ici u kupovinu gladan, a to mi se nikada recimo nije desilo, ali ovo...uffff!!

I kakve su bile njoke? [emoji4]

Posted

deco, blitva i krunpir bareni, pa na ulju s belim lukom, kakvo je to nenadano ludilo bilo :hail:

sent from bubamoto

Posted

Kuma zvala na veceru, gulas kuvan u bundevi+ crni pirinac 

AIbX2kO.jpg

019JDcZ.jpg

Posted

Taman htedoh Gospi da kazem kako to mnogo volim, kad se spustih malo nize... auch! [emoji102]

Volim ja i dalje Gospino, ali vidi ovu Haralampijevu lepotu...

Malo pre jela :blush fokacu koju sam spremila pre nego sto sam predvece izasla iz kuce. Malo samo, fina, slasna i dalje topla -.-

Posted (edited)

@Jumanji super su bile njoke. Drugi deo sam planirao za danasnji rucak, ali morao sam nesto i da doruckujem, pa cu se za rucak snaci.

Gde se kupuje crni pirinac?

Edited by Ras
Posted (edited)

Imas u zdravim hranama, tacnije u Bio spajzu, tamo sam ja kupovala.

Edited by Jumanji