Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Naravno da je premala kvota na Kirgiosa, Berdih (ceska govnarcina, odvratan lik) je za klasu bolji igrac i moze ovo dobiti cak i ako ne bude igrao najbolje sto moze. Ovaj mali saban ce imati tu nalozenost zbog fudbalskog navijanja i taj njegov servis, ali meni je to ipak lepa dvojka, nece Berdih izgubiti 3 seta. Naravno, posto cu da vijam samo velike kvote, ovo preskacem osim mozda na nekom tiketu.

Merkam ovu Fridsam protiv Vinci i Puigovu protiv Agnjeske, u oba slucaja favoriti igracice koje vracaju do iznemoglosti protiv dve sto peglaju svom snagom pa sta bude. Nesto se mora tu probati, a ima jos dobrih parova, upravo pravim tikete i singlove pa cu napisati ponesto.

Edited by Zli Gli

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Berbatov uzima set po 2.09 deluje primamljivo. Cak mozda na sitnije da uzima 2 seta po 4.17... Stoji sve Kirjosa i Berdiha, to cu verovatno preskociti. Sta mislis za Cilica?

Odigrah Tima 3:0 po 4.22 i Hend setovi-1.5 po 2.13 i sitno 3:1 po 4.24. I sisteme 2/4 i 4/4  Tim HS-1.5, Dimitrov uzima set, Belinda 2:0 i Cilic HS-1.5

Nista pametno nisam uradio na kraju, kao i obicno kad ima 3 miliona parova, naizgled dobrih. Odigrao glavni tiket Tiem + Berdih (ne pitaj zasto :D ) + Dalas Stars 1x, ovi su medju boljim timovima tamo ali samo na svom terenu, a posto imaju uzasnu seriju rezultata na strani ocekujem veceras da pregaze Edmonton ali ipak pederska varijanta 1x, trebalo mi je nesto samo da predjem kvotu 3 a imam oko 3.3 sa ovim.

Od singlova igrao Delbonisa po 5.93, Dimitrova po 7.3, Puigovu po 5.45 (bilo 7.25 pa srusili) I Fridsam po 4.01, plus nesto sitno na Larson i Kasatkinu, u slucaju da Sarapova ili Serena predaju posle odigranog makar jednog celog seta pa da mi kladionica prizna to kao dobitno :D Iz NBA nista pametno nisam nasao bas a u NHL mislim da je taj Dalas zicercina, ocekujem da nabiju ove stoka razlikom ali i kvota je realnih 1.63 ovamo kod mene, a znamo da fiksevi u NHL cesto ne dolaze, samo je ovde fora sto ovi moraju da se na nekome iscupaju za ocajna izdanja u gostima.

Sto se tice Cilica, da Bautista nije igrao ovaj prosli turnir jako i do samog kraja i da ovde nije krenuo sa maratonima sigurno bih probao na njega za neki osrednji ulog jer je dobar igrac i velika je kvota, ali ovako sam samo preskocio. Moze lik da se raspadne opasno, ne znam. 

Edited by Zli Gli

Nista pametno nisam uradio na kraju, kao i obicno kad ima 3 miliona parova, naizgled dobrih. 

+1

Tim rutinski do 1:6 :isuse: Bondarenko odlicna :mad:

Tim drugi set po 2.02. Nema sansi da se ovako nesto ponovi. I pobednik meca po 2.8. Morao ovo da probam. Edit: i Belindu posle izgubljenog seta po 2.12. Bice preokreta :)

Edited by Timmy

Ja ga ne pojacavam, igrao sam brejk 10. gem na ovu Bondarenko a pre toga i set, jer mi je u proslom mecu donela lovu i evo izgleda da ce opet :D

Uzela mala s nulom brejk. Sad sam prebacio ceo plus na nju i drugi set, bilo 2.6 pa dok sam kliknuo smanjili na 2.45. Bencicku pratim vec dugo od pocetka karijere i uvek se raspada kad je ne ide, cesto je i plakala, a ova mala je nalozena i mora uzeti drugi ako misli dalje, inace ce se ona raspasti u trecem. Uz to i prva servira pa ako bude uzimala svoj servis u prva 2-3 servis gema, pravice veliki pritisak na Bencicku.

Edited by Zli Gli

harris over 11.5

casspi over 11.5

Ako Belinda dobije i treci set 6:2,a na finom je putu, ulazi hendikep kog sam vec bio prezalio :) Tim uzeo set. Bolje mi ide ovo uzivo kladjenje :D

Edited by Timmy

Fridsam mi je OK za singl, protiv Age vec ne bih igrao, nema teorije da je Puig dobije.

samo da vam porucim da sam vas isprepisivao i da pazite sta radite :D

realno nemam blage veze sa ovim americkim psorotvima i tenisom, pa skontah da mi je najbolje da prepisem, makar imam koga drugog da krivim u slucaju padova :D

inace danas sam otvorio racun u planetwinu, sajt im je vrlo funkcionalan, jednostavan za snalazenje i prosto leti :D

a i pohvalno je sto su im kvote na moje omiljene "klackalice" 1,9, a ne 1,85 kao u mozzartu

jedino gde ih mozzart sije su kvote na uzivo kladjenju, kod planeta su bezobrazno male

a pre bih izvadio vizu za severnu koreju nego otvorio jebeni racun u nasim kladzama.

u mozzartu imam od ranije i danas mi padne na pamet da otvorim jos negde

balkan bet nemaju u ponudi, trebalo mi je par minuta da plavusi za salterom objasnim sta zelim

u meridianu sam nekad jako davno otvorio racun, ispostavilo se da je izuzetno komplikovano da mi daju novu sifru :isuse:

i onda sam otvorio u planetwinu, ali je devojka tek pocela raditi, prvi sam kom je otvarala racun, pa je trajalo i trajalo :D

ja kad sam nedavno otvarao racun u socceru devojka nije znala gde je na tastaturi znak '@'....

gary harris izdao : ((

^ :D

dok smo pokusavali povratiti sifru u meridianu imao je i ovaj radnik par slicnih bisera

ipak pobednik na tu temu u mom slucaju je sluzbenica (devojka od nekih 30tak leta) u jednoj banci u pozeskoj, cini mi se pireus

podizao sam pare preko wu, drzava slanja usa. i pita me ona odakle se salje novac, ja kazem sjedinje drzave, ona me gleda belo, ja dodam sjedinje americke drzave, ista reakcija, kazem amerika, tu joj sine lampica

i onda krene da unese to u aplikaciju (pretpostavljam skroluje padajuci meni) i traje to traje, tek ce posle nekog vremena kolegi pored, nemamo skracenicu za ameriku, on lik pogleda nju, pa mene, vidi se neprijatno coveku i samo odgovori: "mora da ima" i nastavi brojati novac

njena se potraga nastavlja i tek ce posle nekog vremena odusljeveno, evo ga: "united kingdom!!!"

srbijo, mati

Edited by pbg12345