FPLS Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Ne bih se ja igrao sa Sockom... U dobroj je formi, imace podrsku publike, a i Robredo je ipak sljakas. Previse je to rizicno za kvoticu 1.6.
theanswer Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Ne bih se ja igrao sa Sockom... U dobroj je formi, imace podrsku publike, a i Robredo je ipak sljakas. Previse je to rizicno za kvoticu 1.6. Nije baš Robredo šljakaš. Šta znam.
radar Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) Robredo u poslednje vreme igra odlično, posebno u defanzivi, a i Sock je u podizanju forme, samo nije imao sreće da u poslednja dva turnira ispada od Raonića. Robredo je bolji i kompletniji igrač, bez obzira na podlogu, ali Sock je na domaćem terenu, tako da bih ja preskočio ovaj meč, a ako bih baš morao, gađao bih neki over. Edited August 11, 2014 by radar
theanswer Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Teški ste ljudi,ja vas pitam oko ovog Bjukenona a vi odgovarate od Robreda :D
Miljenko Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Njega verovatno niko nije gledao(poput mene). Ja ne volim da cackam te domace anonimuse.
radar Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 E za tog Bjukenona nemam pojma. Nisam ga pratio, a da izvlacim neke statse sa neta, to mozes i sam :D
Nesh Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Teški ste ljudi,ja vas pitam oko ovog Bjukenona a vi odgovarate od Robreda :D Evo ja cu da odigram (na jednom tiketu ) na pobedu Socka, pa si miran bar po tom pitanju. :D
FPLS Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Ni ja ga nisam gledao.. Ali vIdim da se prosetao kroz kvalifikacije, plus domaci teren... Sousa je prosecan igrac, a i ovo mu nije bas omiljena podloga. Isto za izbegavanje po mom misljenju, eventualno bih gadjao iznenadjenje, fina je kvota na Bjukenona. Rekao bih da je Watson-Zhang 2-0 po kvoti 1.85 zicer. Watson je u odlicnoj formi, vrlo dobro igra ove sezone, a ova Kineskinja se raspada, poslednji put je pobedila nekog pre 2 meseca.
Nesh Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) Nikakva ponuda, evo jedan za razbibrigu (verovatno ne bi proso ni ko sistem 2/5, al ajd :D): Edited August 11, 2014 by Nesh
Nesh Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) Uzgred, jel kapira neko ovo iz online ponude Meridiana: Koja je razlika izmedju ova dva hendikepa? Domacin u oba slucaja treba da dobije sa 2 gola razlike da bi bilo H1. U cemu je stos? Edited August 11, 2014 by Nesh
FPLS Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 U ovom drugom (-1) slucaju ja mislim vazi kvota 1 ako bude 1 gol razlike.
zoki Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 U ovom drugom slučaju ako bude jedan razlike poništava se opklada tj. kvota 1
Nesh Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Aha, moglo bi biti to. Sad sam gledao ponudu igara na sajtu i, koliko sam video, tamo pominju samo klasican hendikep H1, HX, H2 (u online ponudi nemaju HX, nekada ga je bilo u listi, ne znam kako je sada) i azijski AH. Azijski ovako objasnjavaju: Azijski Hendikep – Igrač pogađa koji će ishod meča biti kada se na ostvareni rezultat meča doda unapred definisani hendikep (prednost jednom od timova). Igra se obračunava tako što se na ostvareni broj golova domaćeg tima doda ili oduzme hendikep (oduzima se ako je na tiketu hendikep sa znakom – (minus)) AH1 – Opklada je dobitna sa punom kvotom kada nakon uračunavanja hendikepa domaćin ima prednost veću od 0.25 Opklada je dobitna sa polovinom kvote kada nakon uračunavanja hendikepa domaćin ima prednost od tačno 0.25 Opklada se računa sa kvotom 1 kada nakon uračunavanja hendikepa ni jedan tim nema prednost Opklada se računa sa kvotom 0,5 (vraća se polovina uplate za singl opkladu) kada nakon uračunavanja hendikepa domaćin ima 0.25 poena manje od gosta. AH2 - Opklada je dobitna sa punom kvotom kada nakon uračunavanja hendikepa gost ima prednost veću od 0.25 Opklada je dobitna sa polovinom kvote kada nakon uračunavanja hendikepa gost ima prednost od tačno 0.25 Opklada se računa sa kvotom 1 kada nakon uračunavanja hendikepa ni jedan tim nema prednost Opklada se računa sa kvotom 0,5 (vraća se polovina uplate za singl opkladu) kada nakon uračunavanja hendikepa gost ima 0.25 poena manje od domaćina. To je to, mada su mogli malo preglednije da to prikazu. Hvala na razjasnjenju. :)
Recommended Posts