Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Bravo Zli. Sta kazes sutra Kerber-Busar, Halep-Lisicki

Posted

Probacu Levadia timski 4+ @ 2.8 (any other score, Mara) i kombinaciju NG3+ na WH @ 3.20

Posted

Iskreno, ne mogu da gledam parove unapred, smara me to :D Veceras ili ujutru cu razmotriti nesto, napisacu ako naleti neki bas dobar par kao ovo danas ili onaj Novikov. Inace, opet sam odigrao tiket jutros i srusili me jebeni olos Brands i neki Hocevar za 112 hiljada, na ulog 50. Dzabe pogodih 14 komada ali nema veze, docekacu ih kad tad. Trenutno imam aktivno samo Kirgiosa mec, a vec sam uzeo na njemu pare u prvom setu pa nije frka i da ne ispostuje do kraja, mada osecam da hoce.

Posted

O jebem ti SP vise :isuse:
Odigram 3+ kornera u prvom ET, dodju 2 u prva 2 minuta i nista do kraja. Mrtvi gaucosi

Posted (edited)

Uzeo sam cash out da ne propadne kvota na Kyrgiosa.. Ovo uplatio na 5:5 u 3. setu, i negde 60-om minutu fudbala..

gymabuhy.jpg

Edit: ipak sam dobro uradio :)

Edited by zoki
Posted

Argentina win in extra time @ 4.33 za 25e k'o sisa :(
Steta sto nije u posljednjem minutu regulacije™, to sam imao za duplo vise @ 6.5

Posted

Jebo fudbal, ovo postaje iritirajuce. Tenis dolazi skoro savrseno, ali fudbal...

Posted

Igram sitno GG3+ @ 2.75, mrzi me i da trazim ima li veca kvota.

Mislio prvo 2 min nadoknadu u prvom poluvremenu jer je do sad bilo 1, 2, 2, 3 ali je kvota jadnih @ 2.20 pa necu to.

Posted

:frust:  :frust:  :frust:

bila 3 minuta u prvom, ko zna kolika je kvota na to

Posted

Raonić @1,80

Za Nadala razmišljam OVER ili da Kyrgios uzima set @2,40. Isto važi za Kvitova-Zahlalova.

+0,80

Wimbledon +1,01

Kyrgios došao, Zahlavova nije, ali nisam odigrao ništa od toga. Takođe sam planirao Dundalk @1,90, ali me ubi posao danas tako da nisam stigao ni da se ulogujem da proverim rezultate, a kamoli da odigram nešto.

Posted

I od mene jedan  :Hail: Gliju, prepisao danas i pobedu i 2:0. S druge strane, Nemci juce i Argentinci danas smradovi najveci. :puke:

Posted

Retko igram ovoliko uplata odjednom, ali izgleda da je danas takva ponuda.

Bouchard @1,75

Bouchard OVER 21,5 @1,75

Dimitrov uzima set @1,62

Dabl @1,96 

Halep

Raonić

Dabl @1,89

Murray 10+ prvi set

Raonić 10+ prvi set

Posted

Tenis 2/2, fudbal 0/2, MLB 1/2. Tenis taman kako treba. Fudbal nije mogao gluplje. Cak i LS/LE kvalifikacije krenule retardirano. MLB dobro, prodje nekako jedan tiket.

Tenis

Halep fix

Djokovic fix

Murray fix

Federer >41.5

Raonic 10+ 1. set

Prvi tiket za jaci ulog. Federera sam prvo hteo u fiksu, no posto ce verovatno biti ravnopravniji mec nego ranije, odigrah gemove. Kvote 1.81, 2.41.

MLB

LA Dodgers-Cleveland 1 (Ryu-Bauer)

San Diego-Cincinnati 2 (Ross-Cueto)

Washington-Colorado 1 (Fister-Matzek)

Atlanta-NY Mets <8.5 (Teheran-Jacob deGrom)

Detroit-Oakland >7.5 (Verlander-Chavez)

Ryu nastavio niz dobrih nastupa. Forma, Ryu(2-1, 2.37 ERA), Bauer(1-1, 4.66 ERA). Skor u seriji 1-1, trebali bi domaci do odlucujuce pobede doci veceras.

Ross bez prave podrske, i bez pobede u junu. Aktuelni trend, Ross(0-3, 4.12 ERA), Cueto(2-0, 2.01 ERA). Padresi su vec dobili seriju(2-0 je u pobedama), te bi uz solidnog Cueta, Redsi mogli do utesne pobede.

Washington je dobio prva dva duela, no probacu ih i veceras. Fister stabilan, rotacija u celini sve bolja, cak i napad daje dosta poena. Gosti imaju neugodan lineup, ali to nisu pokazali na terenu.

Duel dva ne preterano efikasna tima. I ovde je serija resena( u korist Bravesa). Teheran baca vrhunski. U sezoni, 7-5, 2.34 ERA. Pogled unazad, Teheran(1-1, 2.05 ERA), Jacob deGrom(1-1, 4.00 ERA).

Verlander vezao dva dobra starta, no ne bih se smeo zakleti u njega i dalje. Chavez ima nesto losiju podrsku, par meceva unazad(1-0, 2.50). Ima losu tradiciju protiv Tigersa, 0-2, 10.20 ERA. Ako Oakland dodje do bullpena Detroita ranije, moze biti neprijatno za domaci tim.

Kvote, 2.72, 2.46.