*edited by mod Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Dosli i Svajcarci a vec sam se bio oprostio. Sutra singliram Nemce, Ganu i Nigeriju.
Godfrey Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Potopi me Argentina, baš lep dan juče Danas samo Iran - Nigerija, Iran AH +0,5 @2.05
Miljenko Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Fudbal 3/3, MLB 0/2, prosao jos i dabl suteva Switzerland+France, kao i teniski tiket. Odlican dan. Fudbal Germany-Portugal >26.5 Germany-Portugal w1 Iran-Nigeria w2 Ghana-USA >22.5 Germany-Portugal, najverovatniji mec za suteve, do sada na prvenstvu. Ocekivano malo veca granica, no trebalo bi da dodju 30+ lagano. Jaci ulog. Kombinacija dva vinera, opreznije. Over suteva, na zavrsnom mecu dana, vise za pracenje. MLB Detroit-Kansas 1 (Verlander-Vargas) Tampa-Baltimore H2(+1.5) (Odorizzi-Wei-Yin Chen) LA Dodgers-Colorado 1 (Ryu-Matzek) Atlanta-Philadelphia <7.5 (Teheran-Hamels) Arizona-Milwaukee >7.5 (McCarthy-Peralta) Oprezniji ulozi ovde. Kada SP udje u zavrsnicu, vracam se standardnoj igri. Verlander baca promenljivo. Detroit tezak za procenu, no obicno izlaze na kraj sa Royalsima, bez vecih problema. Odorizzi u padu forme. Ceo tim Tampe, igra dosta lose. Oriolesi igraju toplo-hladno. Chen u odlicnoj formi. Ryu, protiv ruki startera Rockiesa. Colorado izboksovao 3 preokreta protiv San Francisca, ne verujem da to mogu ponoviti ovde. Duel divizijskih rivala, vreme je da Dodgersi pokazu kvalitet. Na Turner Fieldu, Teheran i Hamels startuju. Teheran malo pokvario ERA u Denveru, inace u dobroj formi. Hamels izvanredan, nakon nesto losijeg pocetka. Nije primio run, na nepunih 17 ininga. McCarthy ima losu sezonu, i taj trend traje i dalje(0-3, 7.02 ERA, na poslednja 3 starta). Peralta odlican u dosadasnjem delu sezone, mada mu je ERA nesto visi, par meceva unazad(2-1, 5.82 ERA). Probao sam i tiket kvalifikacija za Wimbledon, ali tu ima dosta parova(11), pa je bolje da ne piskaram.
Nesh Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Sestric moje bolje polovice (zavrsio 6. razred) odigrao Portugal - Nemacka na nekoj tamo igrici i javlja mi da je izgubio od Nemacke 2:1. Da ne bude da vam nisam rekao... :D
Aće Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) Sestric moje bolje polovice (zavrsio 6. razred) odigrao Portugal - Nemacka na nekoj tamo igrici i javlja mi da je izgubio od Nemacke 2:1. Da ne bude da vam nisam rekao... :D zapisano. i ja sam sa eibarom bio dvostruki sampion evrope pre par godina. uzmite to u obzir sledece sezone kad eibar zaigra u primeri. kanda ce igre autogol i crveni karton biti plodonosnije od jurenja iksa, mislim za one koji jure. sa ovolikim brojem golova, padace i autogolova jos, a kvota 9. do sada na 11 utakmica 3 komada, sto ce reci na ulozenih 1100 dinusa dobitak je do sada 2700. Edited June 16, 2014 by Aće
zoki Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Nema Klosea i Poldija, odigrao Miler daje gol, i over 3.5 kartona na ostale dve.. Inace, kvota na nadoknadu 4+ minuta pala na 1.57 :D
*edited by mod Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Sutra samo Rusi 1 i Belgijanci 1&4+ jer ocekujem prilicno gazenje po bokovima i centarustevima od strane Belgije.
*edited by mod Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 nesto sam ih gledao i uzasna im promaja bije kroz krila a ovi belgosi su najvisi na prvenstvu a i bez toga bi sa onakvim timom trebali da vez problema dobiju alzir, mada mozda sutra odigram neko sigurnije gazenje od 4+ tipa hendikep ili 1-1 videcu kada se naspavam.
Recommended Posts