Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Bogohulna mi je i sama pomisao ali primamljive kvote na Robertsona i Selbija da uzimaju Championship @5 i @7 respectively. :D

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Aha i Vosa pusta Javor.

A? 

igrači za večeras? prmamljiv mi je vest over 15.5, šutira dosta, izdominirao je poslednju...

A?

pa pustili.

Ja uzeo 60e

pa pustili.

Ja uzeo 60e

I ofk lagano.

I ja uvek pomislim da kad svi znaju da neće doći,samo što se kod nas toliko bezočno namešta da ih boli baš dupe dal svi znaju

Ma to je sad doslo i ko zna kad.

Tako se i za Vosu 3 kola pricalo da pustaju a oni uzeli 7 bodova iz tih meceva.

U NBA su bezobrazno niske kvote na favorite. Sitni ulozi na atl&milsap @7, gs&curry @7.5 i mem(+9.5)  @1.91.  Nista strasno ako nista ne dodje.

naravno kad odigram na millsapa over covek ne moze nista da pogodi iz sto pokusaja :lol:

Ja prolazim Dzordza i Indy @ 2.6, odvratna kvota al bilo mi je dosta sigurno pa kad se to uzme u obzir nije ni losa :)

Super ispao dan, Zvezda + City, Zvezda korneri i kec na poluvremenu (user, dva dosla u nadoknadi), Vosa a cak sam i na OFK stavio par dinara... sad cu morati da ga userem nekako.

Imam od juce OKC -7.5 kad sam cuo za suspenziju a vjerovatno cu staviti neki dinar i na Stepha.

Dakle ovako:

Paul under 20 @ 1.86 Mara

Jednom je samo dao 20, rovit je i govnjiv, ima nekoliko malih povreda i ne ocekujem da izdivlja veceras.

Na Triobetu pipnuo dubl Conley under 18 + Paul under 18, Conley u slicnom stanju, istina dobro je odigrao prve 2 i dao 19 i 20 poena ali nije bas najzdraviji plus je realno da budu pregazeni.

a california chrome nista, a?

Polako... da vidim u kovom pravcu ce OKC da krene.

ma mislio sam na kentucky derby, gledao sam trku malopre. nemoguce da to nisi gledao :D

Ma nemam pojma, samo sto sam stigao kuci sa cekanja titule™, proslo mi je ispod radara.

Dakle ovako:

Paul under 20 @ 1.86 Mara

Jednom je samo dao 20, rovit je i govnjiv, ima nekoliko malih povreda i ne ocekujem da izdivlja veceras.

Na Triobetu pipnuo dubl Conley under 18 + Paul under 18, Conley u slicnom stanju, istina dobro je odigrao prve 2 i dao 19 i 20 poena ali nije bas najzdraviji plus je realno da budu pregazeni.

Kao sto rekoh, morao sam nekako da pokvarim.

Conley na -20 i minut ipo do kraja i dalje u igri i daje kos za over... Paul u penal zavrsnici takodje ide preko :isuse:

Danas vjerovatno DeRozan over, bez pobjede Toronta posto im ne vjerujem previse u ovakvoj utakmici.

Mozda Parker i SA, ne znam koja je kvota.