Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Osim plej ofa veceras sto razmatram, odigrao jedan treble za sutra OKC, Gaziantep (basket) i Celsi to qualify @3.94.

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne znam sto forsiras OKC po ovom govnetu od kvote?
Serija je 50-50, svaki mec do sad je bio 50-50 maltene a ti igras 1.30? Logike bez.

Da bar igraju bolje, al ne igraju... niti su bilo cime pokazali da zasluzuju toliku kvotu. 
Da sam navijac OKC, a srecom nisam, narocito bi me brinula Durantova igra u proslom mecu... pisao sam vec da mi izgleda kao da su mu kojekakvi internet seratori usli u glavu bulaznjenjem da previse sutira pa je u prvom poluvremenu sutnuo samo 5-6 puta i do kraja meca nije uspio da udje u ritam. Imali su srece da Jackson odigra utakmicu zivota inace bi bilo laganih 1-3 i dovidjenja.

kolika je kvota da real osvaja u bg kladionicama?

U Maxbetu 2.80. Bajern 3, Atletico 5, Celsi 5.50.

Ne znam sto forsiras OKC po ovom govnetu od kvote?

Serija je 50-50, svaki mec do sad je bio 50-50 maltene a ti igras 1.30? Logike bez.

Da bar igraju bolje, al ne igraju... niti su bilo cime pokazali da zasluzuju toliku kvotu.

Da sam navijac OKC, a srecom nisam, narocito bi me brinula Durantova igra u proslom mecu... pisao sam vec da mi izgleda kao da su mu kojekakvi internet seratori usli u glavu bulaznjenjem da previse sutira pa je u prvom poluvremenu sutnuo samo 5-6 puta i do kraja meca nije uspio da udje u ritam. Imali su srece da Jackson odigra utakmicu zivota inace bi bilo laganih 1-3 i dovidjenja.

Jeste da kvota nije adekvatna ali mi je OKC najizgledniji favorit veceras. Igraju kod kuce najvazniju utakmicu u seriji i ocekujem da Durant veceras odigra mnogo bolje. Solidno brane centre Memfisa a kvalitetnija su ekipa ukupno gledano. Nadam se da ne gresim.

probaću bajern real 1:1 tačan rezultat, a možda ga pomnožim sa sutrašnjim 2:1 takođe tačnim rezultatom

U Maxbetu 2.80. Bajern 3, Atletico 5, Celsi 5.50.

opet potcenjuju velikog žozea, prethodna dva puta im se uneredio u kvote.

ja odigrao na čelzi kad je bilo 15.0

:fantom:

Ugazice ih Bajern veceras.

Fei, evo u ponudi Randolph 22+ i Memphis @6.5. :)

Mada, primamljivije zvuci Wall 18+ i Washington @5.

Curry 24+ i GSW @6.5.

Opasno su favorizovali Clipperse veceras.

Ja cu navijacki Durant 32+ i OKC @skromnih 2.75.

Krenem do kladionice Parndorf vodi 1:0 82-83. minut (treba im da izbegnu razigravanje, protivniku nista ne treba). Vratim se 1:3! (84, 88, 90+3)

Tako mi i treba kad igram prvu utakmicu na tiketu!   :mad:

@Zizou igram sva 3 autsajdera, sulude kvote.

Washington +4

GSW +7

@3.64

ja uzeo walla i wizardse i grifina i lac. Cekam jos OKC na jednom tiketu. Kvota na portland sutra  primamljivih™ 3.1, a indijana favorit protiv atlante.  :isuse:

Igrao sam Grifina over poena i Konlija asistencija.
Mislim da cu odigrati na Indianu sutra :isuse: narocito ako daju kvotu blizu 4 na njih i Dzordza.