Zizou Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Bogohulna mi je i sama pomisao ali primamljive kvote na Robertsona i Selbija da uzimaju Championship @5 i @7 respectively. :D
Malvo Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 igrači za večeras? prmamljiv mi je vest over 15.5, šutira dosta, izdominirao je poslednju...
theanswer Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 pa pustili. Ja uzeo 60e I ofk lagano. I ja uvek pomislim da kad svi znaju da neće doći,samo što se kod nas toliko bezočno namešta da ih boli baš dupe dal svi znaju
Feindouno Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Ma to je sad doslo i ko zna kad. Tako se i za Vosu 3 kola pricalo da pustaju a oni uzeli 7 bodova iz tih meceva.
Bane_V Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 U NBA su bezobrazno niske kvote na favorite. Sitni ulozi na atl&milsap @7, gs&curry @7.5 i mem(+9.5) @1.91. Nista strasno ako nista ne dodje.
189- Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 naravno kad odigram na millsapa over covek ne moze nista da pogodi iz sto pokusaja
Feindouno Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Ja prolazim Dzordza i Indy @ 2.6, odvratna kvota al bilo mi je dosta sigurno pa kad se to uzme u obzir nije ni losa :) Super ispao dan, Zvezda + City, Zvezda korneri i kec na poluvremenu (user, dva dosla u nadoknadi), Vosa a cak sam i na OFK stavio par dinara... sad cu morati da ga userem nekako. Imam od juce OKC -7.5 kad sam cuo za suspenziju a vjerovatno cu staviti neki dinar i na Stepha.
Feindouno Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Dakle ovako:Paul under 20 @ 1.86 Mara Jednom je samo dao 20, rovit je i govnjiv, ima nekoliko malih povreda i ne ocekujem da izdivlja veceras. Na Triobetu pipnuo dubl Conley under 18 + Paul under 18, Conley u slicnom stanju, istina dobro je odigrao prve 2 i dao 19 i 20 poena ali nije bas najzdraviji plus je realno da budu pregazeni.
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 ma mislio sam na kentucky derby, gledao sam trku malopre. nemoguce da to nisi gledao :D
Feindouno Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ma nemam pojma, samo sto sam stigao kuci sa cekanja titule, proslo mi je ispod radara.
Feindouno Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Dakle ovako: Paul under 20 @ 1.86 Mara Jednom je samo dao 20, rovit je i govnjiv, ima nekoliko malih povreda i ne ocekujem da izdivlja veceras. Na Triobetu pipnuo dubl Conley under 18 + Paul under 18, Conley u slicnom stanju, istina dobro je odigrao prve 2 i dao 19 i 20 poena ali nije bas najzdraviji plus je realno da budu pregazeni. Kao sto rekoh, morao sam nekako da pokvarim. Conley na -20 i minut ipo do kraja i dalje u igri i daje kos za over... Paul u penal zavrsnici takodje ide preko Danas vjerovatno DeRozan over, bez pobjede Toronta posto im ne vjerujem previse u ovakvoj utakmici. Mozda Parker i SA, ne znam koja je kvota.
Recommended Posts