Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)
@ Dr
Samo 8, X-X @ 5. Sad me bacas u dilemu, verovatno si i u pravu :dry:

Nista oni ne tankuju, u 4. su jedva izvukli zivu glavu a sa 1-3 bi vec mogli da se spremaju za pecanje

Djavola ne tankuju. U trecoj uvodi Duncana, Parkera, Leonarda i Diawa 3 minut pred kraj, do tada se jebavaju Mills & Splitter iako su mogli da rese ranije i lako dobiju utakmicu. I dobili bi je da nije Carter uboo onakvu trojku. Jbg, da se nije desilo, a ne desava se svakog dana, rekli bi da je Pop genije i da je dao gas tacno kad treba.

Edited by crtamOrasi
Posted (edited)

Jbg, meni se cini da stedi veterane i da bi ih dobio veoma lagano kada bi delovali malo ozbiljnije. Sad da l oni mogu da odigraju kako ja mislim da mogu ne znam  :lolol:

Edited by crtamOrasi
Posted

Rekao bih da vredi pokusati za manji ulog Zvezdu u kosarci @2,4. Mislim da smo malo bolja ekipa od Partizana, a i bice tesko ponoviti onako lose sutersko vece kao protiv Cibone.

Posted (edited)

MLB 2/5, uz jednu kvotu 1, NBA 0/3, fudbal 1/1. Jos jedno meh, MLB vece. I ta dva pogodjena para, dodjose jedva. NBA nije mogao mnogo losije. Ne bih ni fix pogodio, da sam probao isti. Durant ponovo nije imao najvise suteva u ekipi, Curry i njegov mali broj pokusaja, su mi tek nejasni. :isuse:  Fudbal dosao lagano, no tu se vise i ne nadam previse.

MLB

St.Louis-Milwaukee 1 (Miller-Garza)

Miami-Atlanta <7.5 (Eovaldi-Harang)

San Francisco-San Diego 1 (Hudson-Erlin)

NY Yankees-Seattle 1 (Phelps-Elias)

Boston-Tampa >8.5 (Doubront-Archer)

Texas-Oakland H1(+1.5) (Ross Jr.-Chavez)

Pocetna 3 para, za nijansu jace.

Miller je 4-0, 1.95 ERA, protiv Brewersa. Do sada, 2-2, 2.86 ERA. Garza, 3-2, 4.14 ERA, sa Cardinalsima. Od starta sezone, 1-2, 4.09 ERA. Gosti dobili prva dva meca u ovoj seriji, uprkos problemima koje imaju sa povredjenim igracima. Oba meca su resena, u dodatnim ininzima. Jedina losa stvar kod Millera su walkovi(18 na 5 startova). Garza iam ocajan ERA, na Busch Stadiumu, 8.31.Mislim da je vreme za utesnu pobedu domaceg tima, u ovoj seriji meceva.

Eovaldi, 1-1, 1.88 ERA, protiv Atlante. Krenuo sa, 1-1, 2.87 ERA. Harang, 5-4, 5.90 ERA, protiv Marlinsa. Sjajan za sada, 3-1, 0.85 ERA. Sinoc je neocekivano dosao over na ovom paru. Danas je granica malo visa, starteri su podjednako dobri, te se nadam minusu.

Hudson je 6-2, 2.78 ERA, protiv San Diega. Ubedljiv pocetak sezone, 3-1, 2.19 ERA. Erlin, 0-1, 4.76 ERA, sa Giantsima. Sezonski skor, 1-3, 6.35 ERA. Rezultat u seriji 1-1. Matchup startera na strani domacina. Nadam se da ce Hudson imati dovoljnu podrsku. Napad Padresa, verovatno najlosiji u ligi.

Phelps 1-0, 1.23 ERA, sa Marinersima. Pocetak, 0-0, 3.86 ERA. Elias nije nastupao protiv Yankeesa. U sezoni, 1-2, 3.54 ERA. Sutra za Seattle startuje Felix Hernandez, te danasnji mec deluje kao pogodan za Yankeese, da ostvare bar jedan trijumf, u ova 3 meca. Udaraci tima iz New Yorka, moraju bolje od onog sinoc. Na poslednja 3 meca, nisu dali preko 4 runa. Seattle nikada i nije bio poznat, po dobrom napadu.

Doubront je 2-3, 3.24 ERA, protiv Raysa. Neubedljiv do sada, 1-3, 6.00 ERA. Archer, 1-2, 5.27 ERA, protiv Bostona. Tokom pocetnog meseca, 2-1, 4.11 ERA. Doubront, po meni neocekivano, i dalje u rotaciji(na prethodnom startu primio 7 poena, u nepuna 3 ininga). Tampa nepouzdana ofanzivno, inace bi ovo bilo u prvoj grupi.

Ross Jr. je 0-0, 4.30 ERA, protiv Oaklanda. Do sada, 1-1, 2.45 ERA. Chavez, 0-1, 7.16 ERA, protiv Texasa. U novoj sezoni, 1-0, 2.32 ERA. Oakland jeste dobar tim, no nisam ocekivao oba njihova trijumfa, prethodna dva dana. Rangersi postigli samo 3 runa ukupno, pa je mozda vreme, za bolje izdanje napada veceras. Ross Jr. baca ok, mogao bi do pobede.

NBA+NHL

Colorado-Minnesota w1

San Antonio-Dallas w1

Duncan >17.5

DeRozan >24.5

Howard >24.5

Harden >27.5

Aldridge >27.5

Colorado i Minnesota igraju odlucujuci mec u seriji. Dajem prednost domacinu. Preostala dva para, ne bih dirao. 

Spursi bi trebalo da pokazu kvalitet konacno. Odigrah igrace nesto opreznije, malo su vece granice. Na drugim mestima i po poen ili dva, preko ovih iz Mozzarta.

Hteo sam i viner na A. Madrid, no rekoh sebi, da ne igram navijacki, te preskocih.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

na jučerašnjoj tekmi viš. strelac 4.50, na današnjoj 3.60  :blink:

u isto vreme juče 3+ 1.5, danas 2.35  :blink:

Edited by Aće
Posted

Ni Real ni Bajern nemaju Toresa. Logicno je ako bude igrao da ce biti visestruki strijelac i zato ti je kvota manja veceras nego sinoc.

Posted

Mrzi me sad da kopam al dosta cesto je dolazio X. Uglavnom neko dobija 1 razlike, sa ili bez produzetaka tako da treba probati, sto da ne.

1 Draw Serbia League - Radnicki v Crvena Zvezda 

(To Win Match) 30/04/2014 None 6.50  :0.6:

Posted

Za veceras sam uzeo toronto&derozan 24+ i sa&parker 17+. por-hou preskacem, imam onaj osecaj da sta god da odigram da cu promasiti.

Posted (edited)

edit

mistejkmistejk

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

Za veceras sam uzeo toronto&derozan 24+ i sa&parker 17+. por-hou preskacem, imam onaj osecaj da sta god da odigram da cu promasiti.

Jesi citao nesto o Parkeru, kako je, da li ce igrati?

Bio je uzasan u prosloj.

Mala mi kvota na DeRozana, mnogo bolje mi izgleda ovo sa Parkerom ako je 100%.

U trecem mecu LMA i Portland @ 6, kad je bal nek se jebe i princeza.

Edited by Feindouno
Posted

Nasao sam da je day-to-day.  Ako ne igra onda vracaju pare, a ako igra onda je valjda spreman. Ako objave da ne igra onda dalas i novicki 18+ @7 deluje dobro.

Posted
Chelsea v Atletico Madrid  –  To Qualify  Atletico Madrid @ 1.83 Won

Chelsea v Atletico Madrid  –  Total Match Goals Under/Over  Over 3.5 @ 5.50 Won

Kad bi svaki dan bio ovakav :)

Posted

Fei znas li koliko je bila kvota na Zvezdu u trenutku dok je gubila 15 razlike na poluvremenu u live kladjenju? Ili bilo ko ako zna?

Posted

Ne mogu sad da vidim al sigurno preko 10. Ja sam odigrao bas rano, kad su prvi put otisli na 9 ili 11 razlike @ 4.25.