Zizou Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Osim plej ofa veceras sto razmatram, odigrao jedan treble za sutra OKC, Gaziantep (basket) i Celsi to qualify @3.94.
Feindouno Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Ne znam sto forsiras OKC po ovom govnetu od kvote?Serija je 50-50, svaki mec do sad je bio 50-50 maltene a ti igras 1.30? Logike bez. Da bar igraju bolje, al ne igraju... niti su bilo cime pokazali da zasluzuju toliku kvotu. Da sam navijac OKC, a srecom nisam, narocito bi me brinula Durantova igra u proslom mecu... pisao sam vec da mi izgleda kao da su mu kojekakvi internet seratori usli u glavu bulaznjenjem da previse sutira pa je u prvom poluvremenu sutnuo samo 5-6 puta i do kraja meca nije uspio da udje u ritam. Imali su srece da Jackson odigra utakmicu zivota inace bi bilo laganih 1-3 i dovidjenja.
Zizou Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Ne znam sto forsiras OKC po ovom govnetu od kvote? Serija je 50-50, svaki mec do sad je bio 50-50 maltene a ti igras 1.30? Logike bez. Da bar igraju bolje, al ne igraju... niti su bilo cime pokazali da zasluzuju toliku kvotu. Da sam navijac OKC, a srecom nisam, narocito bi me brinula Durantova igra u proslom mecu... pisao sam vec da mi izgleda kao da su mu kojekakvi internet seratori usli u glavu bulaznjenjem da previse sutira pa je u prvom poluvremenu sutnuo samo 5-6 puta i do kraja meca nije uspio da udje u ritam. Imali su srece da Jackson odigra utakmicu zivota inace bi bilo laganih 1-3 i dovidjenja. Jeste da kvota nije adekvatna ali mi je OKC najizgledniji favorit veceras. Igraju kod kuce najvazniju utakmicu u seriji i ocekujem da Durant veceras odigra mnogo bolje. Solidno brane centre Memfisa a kvalitetnija su ekipa ukupno gledano. Nadam se da ne gresim.
kud u maglu Simoviću Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 probaću bajern real 1:1 tačan rezultat, a možda ga pomnožim sa sutrašnjim 2:1 takođe tačnim rezultatom
Malvo Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 U Maxbetu 2.80. Bajern 3, Atletico 5, Celsi 5.50. opet potcenjuju velikog žozea, prethodna dva puta im se uneredio u kvote.
kud u maglu Simoviću Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 ja odigrao na čelzi kad je bilo 15.0
Zizou Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Fei, evo u ponudi Randolph 22+ i Memphis @6.5. :) Mada, primamljivije zvuci Wall 18+ i Washington @5. Curry 24+ i GSW @6.5. Opasno su favorizovali Clipperse veceras. Ja cu navijacki Durant 32+ i OKC @skromnih 2.75.
Nesh Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Krenem do kladionice Parndorf vodi 1:0 82-83. minut (treba im da izbegnu razigravanje, protivniku nista ne treba). Vratim se 1:3! (84, 88, 90+3) Tako mi i treba kad igram prvu utakmicu na tiketu!
Bane_V Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 ja uzeo walla i wizardse i grifina i lac. Cekam jos OKC na jednom tiketu. Kvota na portland sutra primamljivih 3.1, a indijana favorit protiv atlante.
Feindouno Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Igrao sam Grifina over poena i Konlija asistencija.Mislim da cu odigrati na Indianu sutra narocito ako daju kvotu blizu 4 na njih i Dzordza.
Recommended Posts