Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ja sve vreme gledao kvotu za p2. Huh, 4.70. :unsure:

Posted

Sto je kvota na Salke 1.85, kad je Augzburg postao neka sila?

Posted

Ja sam na Ausburgu protiv Nirnberga polomio zube. 1 na Nirnberg bio 2.35 ja mislio pokolon ono doslo 0:1. Igraju jako tvrdo, tukli su i Stutgart, od Hanovera izgubili golom u 90+.Jel u Meridianu mogu da se vezuju strelci?

Posted

Ako hoce moze neko da proba Borac - Sloga (+12.5) H1 Sloga je dolazila da igra protiv Jagodine i katastrofalni su. Igraci im nisuj toliko losi koliko im je igra ocaj.

Posted

Igrao danas Monako + Partizan @ 1.83 kao jedinu fudbalsku opkladu.Monako dobar kod kuce, u proslom kolu nisu dobili Reims pa ce sad da se izive na jadnom St Etjenu.Partizani ce da dobiju jedno 6-1 kao sto to obicno biva nakon svakog kiksa.

Posted
Sto je kvota na Salke 1.85, kad je Augzburg postao neka sila?
Poveo Auspuh™ al KPBoateng izjednacio iz penala odmah.
Posted

Kada je rec o nefudbalskim stvarima:NCAAIndiana-Penn State w2Nebraska-Illinois w1Kent State-Northern Illinois w2Middle Tennessee-East Carolina w2Virginia Tech-North Carolina w1South Florida-Cincinnati w2Mississipi State-LSU w2Oklahoma-TCU w1Troy-South Alabama >62.5UAB-Florida Atlantic >53.5Colorado-Oregon >65.5Tennessee-Georgia >64.5Tulsa-Rice >54.5Sve kvote za overe su 1.8, dok fiks varira od 1.5 do 2.15. Tulsa-Rice sam odigrao za nesto manji ulog, ostalo uniformisano.MLBOakland-Detroit 2Ruki Gray za Athleticse, Verlander za Tigerse. Pitanje je kako ce se Gray pokazati protiv mocne postave Detroita. Verlander u proslom playoffu dva puta dobio Oakland, uz samo jedan primljen poen.NHLPittsburgh-Buffalo w1Chicago-Tampa w1Dallas-Washington 4+San Jose-Phoenix w1Vancouver-Edmonton w1Toronto-Ottawa 4+Montreal-Philadelphia 4+St.Louis-Florida w1Cim se ja uhvatih za minuse, neocekivane goleade sinoc. Pocetak je sezone, pa valjda jos golmani nisu u formi, odnosno prilagodjavaju se promenama.I ovde su vineri igra na konacnog pobednika, makar i posle penala.

Posted

Nisi igrao Syracuse over?Moj™ Amerikanac se kune u taj mec, HT over 34

Posted (edited)

Plasim se da ih Clemson ne zadrzi na malo poena. Ti si doduse igrao poluvreme. Vidim da je over ceo mec 64.5.-66.5 trenutno.

Edited by Miljenko
Posted

Dobar Monaco. Jos i na kornerima uzeo fino posto sam tako 'branio' nakon 1-1

Posted
Igrao danas Monako + Partizan @ 1.83 kao jedinu fudbalsku opkladu.Partizani ce da dobiju jedno 6-1 kao sto to obicno biva nakon svakog kiksa.
Uf uf uf, ti si pominjao neku kasiku?!
Posted
Ajde skini se s kurca
Sto si na kraj srca, imas nedelju za vadjenje ;)
Posted

Bas si mangup, carski je saljenje™ kad neko drugi gubi pare. Skoro kao prica 'dzinksovao sam' kad ispadnes glup i nalupas se gluposti.