Miljenko Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 Ja sve vreme gledao kvotu za p2. Huh, 4.70. Link to comment
Zli Gli Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Sto je kvota na Salke 1.85, kad je Augzburg postao neka sila? Link to comment
John Coltrane Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Ja sam na Ausburgu protiv Nirnberga polomio zube. 1 na Nirnberg bio 2.35 ja mislio pokolon ono doslo 0:1. Igraju jako tvrdo, tukli su i Stutgart, od Hanovera izgubili golom u 90+.Jel u Meridianu mogu da se vezuju strelci? Link to comment
Moća Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Ako hoce moze neko da proba Borac - Sloga (+12.5) H1 Sloga je dolazila da igra protiv Jagodine i katastrofalni su. Igraci im nisuj toliko losi koliko im je igra ocaj. Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Igrao danas Monako + Partizan @ 1.83 kao jedinu fudbalsku opkladu.Monako dobar kod kuce, u proslom kolu nisu dobili Reims pa ce sad da se izive na jadnom St Etjenu.Partizani ce da dobiju jedno 6-1 kao sto to obicno biva nakon svakog kiksa. Link to comment
John Coltrane Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Sto je kvota na Salke 1.85, kad je Augzburg postao neka sila?Poveo Auspuh al KPBoateng izjednacio iz penala odmah. Link to comment
Miljenko Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 Kada je rec o nefudbalskim stvarima:NCAAIndiana-Penn State w2Nebraska-Illinois w1Kent State-Northern Illinois w2Middle Tennessee-East Carolina w2Virginia Tech-North Carolina w1South Florida-Cincinnati w2Mississipi State-LSU w2Oklahoma-TCU w1Troy-South Alabama >62.5UAB-Florida Atlantic >53.5Colorado-Oregon >65.5Tennessee-Georgia >64.5Tulsa-Rice >54.5Sve kvote za overe su 1.8, dok fiks varira od 1.5 do 2.15. Tulsa-Rice sam odigrao za nesto manji ulog, ostalo uniformisano.MLBOakland-Detroit 2Ruki Gray za Athleticse, Verlander za Tigerse. Pitanje je kako ce se Gray pokazati protiv mocne postave Detroita. Verlander u proslom playoffu dva puta dobio Oakland, uz samo jedan primljen poen.NHLPittsburgh-Buffalo w1Chicago-Tampa w1Dallas-Washington 4+San Jose-Phoenix w1Vancouver-Edmonton w1Toronto-Ottawa 4+Montreal-Philadelphia 4+St.Louis-Florida w1Cim se ja uhvatih za minuse, neocekivane goleade sinoc. Pocetak je sezone, pa valjda jos golmani nisu u formi, odnosno prilagodjavaju se promenama.I ovde su vineri igra na konacnog pobednika, makar i posle penala. Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Nisi igrao Syracuse over?Moj Amerikanac se kune u taj mec, HT over 34 Link to comment
Miljenko Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 (edited) Plasim se da ih Clemson ne zadrzi na malo poena. Ti si doduse igrao poluvreme. Vidim da je over ceo mec 64.5.-66.5 trenutno. Edited October 5, 2013 by Miljenko Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Dobar Monaco. Jos i na kornerima uzeo fino posto sam tako 'branio' nakon 1-1 Link to comment
Cash Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Ja uhvatio live na Monaco bila kvota 2.05. Link to comment
John Coltrane Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Igrao danas Monako + Partizan @ 1.83 kao jedinu fudbalsku opkladu.Partizani ce da dobiju jedno 6-1 kao sto to obicno biva nakon svakog kiksa.Uf uf uf, ti si pominjao neku kasiku?! Link to comment
John Coltrane Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Ajde skini se s kurcaSto si na kraj srca, imas nedelju za vadjenje ;) Link to comment
Feindouno Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Bas si mangup, carski je saljenje kad neko drugi gubi pare. Skoro kao prica 'dzinksovao sam' kad ispadnes glup i nalupas se gluposti. Link to comment
Recommended Posts