Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Igrali proslu LS a i prosli kvalifikacije sa 6 pobeda. Treba proveriti i u kom sastavu putuju tamo.EDIT: A i igraju sa Unitedom sledece kolo.

Edited by pavllle
City je teski krs u Evropi zadnje 2 sezone, tako da ja ne bih rizikovao.
Između ostalog, baš to je meni razlog da idu jako™ ove sezone u Evropi.. Ne znam, razmišljam još.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Ja razmisljam da odigram single na Juve hendikep i/ili CS dvojku.Kopenhagen se raspada pa kontam da vredi pokusati. A i nece valjda Juve dva puta zaredom da zasere u LS u Danskoj.

MLB 1/3, fudbal 2/2, hokej 0/1. Moglo je i bolje.FudbalBayern-CSKA 1Galatasaray-Real Madrid 2+Man Utd-Leverkusen 2+FC Copenhagen-Juventus 2Benfica-Anderlecht w1Olympiakos-PSG w2Plzen-Man City w2HokejPelicans-Jokerit 0-6Saipa-Blues 0-6Frolunda-Lulea 0-6Davos-Ambri 5+Fribourg-Zug 5+MLBHouston-Cincinnati 2Arizona-LA Dodgers <8.5Detroit-Seattle 1Leake za Redse, koji su iskoristili poraze Cardinalsa i Piratesa, da ostanu u trci za vrh divizije. Lyles za Houston. Imao je dobrih startova protiv vecerasnjeg protivnika, no pitanje je kakvu ce podrsku imati. Corbin-Greinke na Chase Fieldu. Corbin losiji u drugom delu sezone. Protiv Dodgersa, 3-0, 1.93 ERA. Greinke fenomenalan, 6-0, 1.58 ERA, na poslednjih 9 startova. Gosti imaju problema sa povredama, te i to ukazuje na minus.Anibal Sanchez za Tigerse, protiv nemustog napada Marinersa.

@ ZokiOstavi se City-ja, najtoplije ti preporucujem.S druge strane i meni je Juve prilicno jak fix, ali kvota na Bajern je bezobrazno mala pogotovu sto je CSKA ubedljiv u Rusiji i vec je odigrao skoro 10tak kola, hocu reci uigrani su za razliku od Gvardioline momcadi gde novi trener namece svoj stil igre igracima koji se znaju u dusu i igraju zajedno vec sezonama.

Za pocetak, jedan saljivi.Salu na stranu, cini mi se da je 1.45 - 1.50 na Benfiku i 1.65 na M.City stvarno bezobrazno malo.Valjda ce Mitara da im uvalja jedan u prvom :D ( da Anderleht da gol na celoj utakmici kvota je u Mozzartu 1.72 i to cu sigurno odigrati negde). Sto se tice Mancester Sitija, verovatno cu i tu igrati Plzenj daje gol u prvom, mada je problem sto nisu primili gol na 3 od 4 utakmice ove sezone (ali primili su 3 od Kardifa).Pitam se i da li bi Šahtjor mogao da iznenadi u Spaniji.

@ miljenkoJel ti u fudbalu 2+ ukupno golova ili?
Da. Ukupno golova na mecu. Najlaksi nacin da napravim kvotu izmedju 1.5 i 2.Dobro, ovo danas moram malo drugacije, jer su neke kvote bezobrazno male(Bayern 3+ 1.35, a nisu preterano efikasni do sada).

Leverkuzen nema pobedu na Engleskom tlu u 0-2-6, mada mi je UTD neubedljiv i smrdi mi na X.@ miljenkoJa u tako malim kvotama pre odigram tim daje gol: npr. da Shahtrjor daje gol kvota 1.32. Sosijedad jeste bio ubedljiv protiv Liona, ali je Lion tuzan (gledao sam malo protiv Rena tuzno-ruzno-jadno-mucenje, ni protiv Eviana nista bolje) dok je Shahtjor i pored prodaje Wiliana ostavio Daglasa i Luis Adriana i jos par standardnih igraca koji su tu vec par sezona.

Ovo mi je nekako leglo. Retko nadjem 0-1 meceve. Kvote jesu male(1.15, 1.25...), ali mi vece i ne trebaju.Slicno je i za golove na hokeju, mada je tu izlaznost jos uvek nezadovoljavajuca.

Edited by Miljenko

@ zokiSad sam izronjao stats Plzena: pre 2 sezone su kuci izgubili samo od Barse (4:0) ali su igrali nereseno sa Milanom (2:2) i BATE-om (1:1) i vecina igraca su i dalje su tu.

Ne hajpuj bezveze Plzen, gledao sam ih protiv Zeljeznicara u obe utakmice, nikakva ekipa.City ako ode s nekim pristojnim timom dobija 2 razlike bez problema.
Fei ti si i prosle sezone dobrano pushio na City? Oni ni sa prvim timom ne mogu da dobiju Cardif ;)