Miljenko Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 (edited) 3/4 (fudbal 1/1, hokej 2/3), Atalanta je dosla 5+. Skracena igra na fudbalu, donosi manje nerviranja, uz vecu efikasnost. Atalanta raspucana u nastavku meca, mada su mogli i do 7+, kada su vec bili blizu. Tesko bih nesto drugo uklopio, PSG 0-1, Monaco 0-1. KHL tesno, no obe ekipe nekako dobise u OT. NHL i dalje slab, ponovo me golovi oborise. I to oba promasaja na 5+ tiketu; St. Louis belezi novi trijumf protiv Ducksa. Korektan dan, mada nerviraju ovi padovi kombo tiketa na zicer stvarima. Minimalni ulozi. Hokej SKA St. Petersburg-Dinamo Minsk pob1 Dynamo Moscow-Severstal pob1 Bietigheim-Bad Nauheim 5+ (OT&SO) Landshut-Crimmitschau 5+ (OT&SO) Dresdner-Kaufbeuren 5+ (OT&SO) Heilbronner-Freiburg 5+ (OT&SO) Pittsburgh-Philadelphia 5+ (OT&SO) Carolina-Detroit pob1 NY Islanders-Buffalo pob1 Kvote 1.48, 1.76, 1.59 i 1.48. Uglavnom standardne stvari; KHL playoff, Nemacka 2, te par NHL meceva. Siri NHL tiket, Montreal 5+ (OT&SO), Tampa 5+ (OT&SO), Calgary pob1, Toronto 5+ (OT&SO). Kvota 2.76. Fudbalski tiket, Tottenham w2, Everton w2, Inter 2+, Midtjylland w2, Brondby 2+, Benfica 2+. Kvota 4.48. NBA tiket, LA Clippers H2(+2.5), New York Knicks H1(+3.5), Milwaukee >228.5, Denver >218.5, New Orleans H1(+4.5), Phoenix >216.5, Portland >231.5. Kvota 11.70. Edited March 4, 2021 by Miljenko
Miljenko Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 2/4 (hokej 2/4). Evropski hokej je usao slabo, sto je dosta retka pojava. KHL playoff tesniji od ocekivanog. Dynamo Moscow lagano porazen, te nije vredeo trijumf St. Petersburga. Nemacku 2 sam mozda odigrao presiroko (nadjoh jedini par kola koji nije isao u 5+). NHL uklopih dobro. Rutinski over na Pittsburgh-Philadelphia, te dva lagana prolaza u fiksu. Siri NHL tiket pada na Vancouver-Toronto, gde volsebno nije bilo petog gola. Moglo je bolje, no ovo je i dalje dosta stabilniji ucinak od onog kada forsiram fudbal. Minimalni ulozi. Hokej AK Bars-Nizhny Novgorod pob1 CSKA Moscow-Spartak Moscow pob1 Liptovsky Mikulas-Nitra 5+ (OT&SO) Esbjerg-Herning 5+ (OT&SO) Rodovre-Frederikshavn 5+ (OT&SO) Herlev-Rungsted 5+ (OT&SO) Colorado-Anaheim pob1 Kvote 1.62, 1.33, 1.39 i 1.34. Prilicno nezgodni parovi u NHL delu, te odabrah samo Colorado za ozbiljniju igru. Bonus je sto cak i 5+ overi tesko dolaze, te je teze odabrati. KHL pratim i danas, dok ce gostovanja favorita od sutra ici na siri tiket. Danska i Slovacka, standardno. Nisu neke kvote na tiketima generalno, no skupila se 4 kombo kvota na kraju. Prateci tiket, Boston pob1, Tampa pob2, St. Louis pob2, Vegas pob2. Kvota 5.99. Fudbalski tiket, Tottenham U23 3+, Leeds U23 3+, Reading U23 3+, Villarreal 2+, Utrecht II 2+, Cambuur 3+. Kvota 5.36.
John Coltrane Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Na Lester 2,8 kod Brajtona. Pored Medisona i Barnsa (koji je najebao prošlo kolo) ne igraju još Evans, Džastin plus Denis Prat i Ajoz Perez koji su izmene. Sa druge strane Brajtno je kući užasan samo 1 pobeda, a 1X je 1,43 (iako odavno ne igram dvoznake, ne da mi djavo mira...).
Miljenko Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 (edited) 4/4 (hokej 4/4), prosli su kombo, odnosno prateci hokejaski tiket (4+ i 12+ kvote). Evropski deo se lagano uklopio. Dva rutinska prolaza u KHL sektoru; Danci bez problema, dok par iz Slovacke nije ni mogao pasti. Kod NHL meceva sam se dugo nervirao, no na kraju Colorado dolazi do pobede u produzetku, za prolaz kombo tiketa. Siri dnevni tiket, je doneo lepu kvotu; dva fiksa iz Finske, dva fiksa iz Ceske, te po par iz Nemacke i Slovacke na 5+, uz jos 2 iz Austrije takodje na golove. Losa vest je da vecina hokejaskih liga uskoro zavrsava regularni deo. Jedini dobar fudbal je onaj koji se ne odigra; juce bih rutinski pao i na nekom uzem tiketu. Odlican dan. Minimalni ulozi. Fudbal Bayern-Dortmund 3+ Kvota 1.32. Drzim se principa jednostavnosti i dalje, Eintracht Frankfurt ipak stavih na siri tiket. Prateci tiket, Eintracht Frankfurt 3+, Rangers w1, Sevilla w2, Young Boys 2+, Lyon w1, Porto w2, Juventus w1, PSG 2+. Kvota 4.69. Hokej Kaufbeuren-Kassel 5+ (OT&SO) Bad Nauheim-Heilbronner 5+ (OT&SO) Crimmitschau-Bietigheim 5+ (OT&SO) NY Islanders-Buffalo pob1 Pittsburgh-Philadelphia 5+ (OT&SO) Montreal-Winnipeg 5+ (OT&SO) Kvote 1.53, 1.43 i 1.56. Colorado ima dosta povredjenih igraca, pa ih preskocih danas. Islandersi redovno resavaju Sabrese; Pittsburgh-Philadelphia je nacrtan over; Montreal i Winnipeg tradicionalno igraju zanimljive i efikasne utakmice. Nemacka 2 je vec standardna stvar. Siri hokejaski tiket, Dynamo Moscow pob2, SKA St. Petersburg pob2, Karpat pob1, HIFK pob2, Ilves pob2. Kvota 6.57. Edited March 6, 2021 by Miljenko
renne Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 jebena lažna borusija gola ne može da da, a ni da primi
Miljenko Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Ja se ne secam kada sam uhvatio ove nize lige kod Engleza u fiksu. Danas naredjah 10 komada, sve vinere, 16.56 kvota. Watford je dobio u ranom terminu, dok ostalo stoji jos uvek (uz dve neresene trenutno). Kriterijum mi je poveca razlika u pozicijama na tabeli lige, pa makar bilo i 4-5 parova iz iste.
arkonada Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 To su Englezi, ko uhvati njih toliko parova svaku mu čast (doduše bilo šta da uhvati toliko parova ali njih pogotovo).
Skyhighatrist Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 (edited) Samo lajv Srbina spasava Ed. a već sam odigro dvojku u fiksu na Southampton, sad mi fali samo tri para Ed2: sad vidim da sam odigrao i sutrašnji par WBA:Zamak Edited March 6, 2021 by Skyhighatrist 1
Miljenko Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 (edited) Proslo je ovo moje. Salford kvota 1, ostalih 9 parova uslo (Cambridge na samom kraju). Ostala je 12.58 kvota. Ja to igram sitno doduse (a i kako bih inace ove sire tikete), za 10% uplate glavnih tiketa (po 50 dinara u ovom slucaju). Prijatno iznenadjenje. Samo sam cekao da Salford ili Cambridge odu u kontru. Kada krene, sve dolazi. Prodje i onaj tiket sa hokejaskim fiksevima. Cak 3 para u produzecima. Edited March 6, 2021 by Miljenko 1
Miljenko Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Kod ove igre preko racuna me najvise nervira sto nemam sta da zaokruzim. Vidim da je prosao par iz Nemacke 2 (hokej) i odmah se uhvatih za olovku. 1
arkonada Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Vidiš da ti više prija ovako kada zatvore kladže 2
Recommended Posts