Babu Bhatt Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Uh, otvorilo se u drugom pol. u Bergamu, to me odrzalo na zivotu.Jos United i PSG za pristojan dobitak.Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk
Miljenko Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Koliko je los Celtic. Ne mogu bar do gola protiv poslednjeg. Tacno sam znao da ce pasti nesto na samom kraju.
Miljenko Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Nadam se da ce ovaj Ross County da ispadne. Izbise mi bas lep tiket. Taman se ponadah da ce jednom uci neka veca kvota. Mislim da kvotu preko 20, nisam uhvatio bar pola godine.
Cash Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 17 minutes ago, Miljenko said: Nadam se da ce ovaj Ross County da ispadne. Izbise mi bas lep tiket. Taman se ponadah da ce jednom uci neka veca kvota. Mislim da kvotu preko 20, nisam uhvatio bar pola godine. Ja kvotu 20 nisam uhvatio jedno 3 godine
Miljenko Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Pre sam hvatao na MLB mecevima kvote izmedju 50 I 200, bar 2-3 puta u sezoni. Ova epidemija je poremetila sve. Na fudbalu kako kad. Izgleda da fiks na hokeju ipak nije moja stvar. Washington ponovo gubi kao veliki favorit.
renne Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 ja ne znam ni kako bih napravio kvotu 50, a ne da je dobijem 1
Miljenko Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Ja jedino na tome i napravim veci novac povremeno. Nemam neki budzet, da bih sitniju kvotu odigrao jace (plus je tesko naci sta je uopste sigurno). Za to vreme PSG neverovatno dosadan, bez cestite sanse.
renne Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 može li roma do gola sa igračem više 40 minuta
Miljenko Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 PSG nije uspeo da postigne gol protiv verovatno najlosije odbrane iz gornjeg doma lige. Na stranu sudija, koji nije umeo da proceni prekrsaje i nije dosudio cist penal za goste. Nije ovo PL pa da pusti ovako ostru igru. I posle neko kaze da je nesto sigurno. Ovo i Ajax su bila dva najverovatnija para danas za golove. Bonus je sto je ista ekipa dala 4 gola Barseloni.
enfant terrible Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Ovo za vikend je bio masakr! Koliko sam dobrih stvari pokupio tokom nedelje, sve je otišlo u subotu i nedelju, da bi Benfika raspala na kraju ukucala ekser. Staro pravilo ne poštujem - ne ekipe koje čekaju revanši, ispalo je da su one maksimalno kiksale. U svakom slučaju, trend loših rezultata se nastavlja od prošle godine.
Miljenko Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 4/6 (fudbal 2/3, NHL 1/2, NBA 1/1), Ajax je dosao 6+. Fudbal bolje od subote, no to je i dalje nedovoljno dobro. Najsigurniji tiket je naravno pao, PSG bez datog gola u 0-2 porazu. Salzburg lagano, dok se Atalanta probudila u drugom poluvremenu; Roma kvota 1, nakon sto nisu uspeli da realizuju igraca vise. City tesnih 1-0, srecom da sam odigrao fiks; Barsa jedva u 2+, Inter lagano. NHL tesko uklapam ove godine. Golove pogodih (mada ih nisam mogao promasiti), dok na fiksu naravno padoh; Washington se vratio od 0-2, no Montreal gubi u OT. NBA bez vecih problema. Uzeh nesto, no sigurno sam vise ocekivao, posto su neki siri tiketi bili blizu prolaza. Minimalni ulozi. Fudbal Everton U23-Man Utd U23 3+ Leicester U23-Brighton U23 3+ Wolves U23-Crystal Palace U23 3+ Club Brugge-Leuven 2+ Juventus-Crotone 2+ Utrecht II-Cambuur 2+ Kvote 1.61 i 1.86. Pratim Engleze i lige rezervi i dalje, dok ostale stvari odigrah opreznije (Juventus i Club Brugge imaju male kvote u fiksu, premale za vinere). NHL Toronto-Calgary 5+ (OT&SO) Carolina-Tampa 5+ (OT&SO) Colorado-Vegas 5+ (OT&SO) St. Louis-Los Angeles 5+ (OT&SO) Kvote 1.48 i 1.74. Ipak su golovi moja igra. Plus su mecevi skoro negledljivi kada se odigra fiks. Probrah dva tiketa; puno neugodnih parova. Siri NHL tiket, Toronto pob1, NY Islanders pob1, Florida pob1, St. Louis pob1, Colorado pob1, San Jose pob1. Kvota 24.65. NBA Dallas-Memphis >222.5 Phoenix-Portland >223.5 Utah-Charlotte w1 Kvota 2.46. NBA sam otvorio sa korektnih 2/4, na ovim standardnim tiketima. Pratimo na isti nacin i dalje.
bradilko Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 jos 1 pad na 1 par skoro svaki dan od 2-3 tiketa padnem na 1 par. najbolniji je bio hacimura pre neki dan. i gde ga nadjoh
Recommended Posts