Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

jedna asistencija je falila za rados' sretju.

drugi tiket sam pao svih 6 parova. mozda mi vrate ulog :D

Screenshot_20200925-203816.png

Posted

Nova tura nova avantura. Ko će biti umoran od Evrope ili Kupa, ko će izjebati ovog vikenda.

U uži krug ulaze: Chelski, Real, Inter, BMG, Molde, YB, OM, Porto, Ajax, Midtiland.

Posted

2/7 (fudbal 0/3, MLB 0/1, hokej+NBA 2/3), Cambuur je dosao 5+ i 7+, a prosao je i prateci MLB tiket (3+ kvota). Fudbal je dosao izuzetno lose. Iz Austrije 2 bas moj par nije isao u 3+; Holandjani su mogli bolje, mada je Cambuur doneo oba bonusa; kod Norvezana cak 2 promasaja. MLB metiljavo, no i tu udje bonus sa kvotom 1. Hokej dobro, uz dodatak u NBA delu. Bonusi su pomogli da izvucem preko 60% uplate i sa samo 2 pogotka. Mora uleteti i neki los dan, no nisam ocekivao ovako slab bilans na fudbalu.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Ried-Salzburg 3+

Augsburg-Dortmund 3+

Leverkusen-Leipzig 2+

Fortuna Sittard-AZ Alkmaar 2+

Breda-PSV II 3+

Torino-Atalanta 2+

Cagliari-Lazio 2+

Inter-Fiorentina 2+

Ajax-Vitesse 3+

Molde-Sandefjord 3+

Kvote 2.07, 1.79, 1.68, 1.88.

Bez preteranih iznenadjenja ovde. Fiorentinu obicno izbegavam, no Inter, u Milanu, se mora probati.

Prateci tiket, sve P1+, Wimbledon, Portsmouth, Gillingham, Plymouth, Swindon, Crewe, Sunderland, Cheltenham, Bolton, Port Vale, Crawley. Kvota 54.09.

MLB sutra zavrsava regularni deo, te isti preskocih danas, posto mi nista ne deluje sigurno. 

Posted

Odigram Atalantu samo 2+, rekoh prvi im je mec. Oni 6+ za manje od sat vremena. Retard.:isuse:

Posted (edited)

od 2 tiketa padnem na po jednu. juce isto 1 takav. odok da se samoubijem :sad:Screenshot_20200926-165514.png

Screenshot_20200926-165603.png

Edited by bradilko
Posted

Dortmund nije mogao do gola protiv Augsburga.:isuse: Znaci cim vidim 3+ preko 1.60, ma koliko verovatno delovalo, moram igrati 2+. Ocigledno da kladionice uvek znaju nesto.:rolleyes:

Posted
11 hours ago, John Coltrane said:

Nova tura nova avantura. Ko će biti umoran od Evrope ili Kupa, ko će izjebati ovog vikenda.

U uži krug ulaze: Chelski, Real, Inter, BMG, Molde, YB, OM, Porto, Ajax, Midtiland.

Kakav epski raspad - svi sem Midtilanda u kanalu!!!! 

Posted

Postaje redovna pojava da kada krenu sve lige, vikendom ulete najgori rezultati. Ponedeljak-cetvrtak odlicni, juce i danas meh.

Sutra tek ima gomila zanimljivih parova, plus NFL (i neki hokej verovatno). Stalno me izbegava neka pristojna kombo kvota,moglo bi se i to promeniti konacno.

Posted

Jao Intera šta napravi!!! 
Realu sviran penal posle 5minuta i VARa. Okrenu se ceo tiket u minutu. 

Posted

Ide i Porto, prosto neverovatno iz čega dolazim do para?!?

Posted (edited)

@Cash

Vratilo se :)

496CA1BD-41C4-45AB-8BEA-85766E2E1B73.jpeg

Mada dobitni je bio tiket za “vadjenje” 

C18971FA-D1A1-4B00-8183-6598C7DE69C7.jpeg

Edited by John Coltrane
Posted

Za sutra me vuku fiksevi na: Bayern,Aek,Totenhem,PSG,Barca 3+,Feyenord, Rangers,Standard.

Posted

2/4 (fudbal 2/4). Nisam odusevljen fudbalom juce. Molde neverovatnih 0-1, nakon ranog gola; Dortmund jos cudnijih 0-2. Atalantu propustih za siru igru, dok Inter nema sanse da bih pratio van 2+ zbog protivnika. Holandjani taman kako treba, mada su pomalo razocarali nedolaskom nekog bonusa.

Minimalni ulozi i dalje (tim pre sto sam odigrao dosta siroko).

Fudbal

LA FC-San Jose 3+

Bodo/Glimt-Valerenga 3+

Barcelona-Villarreal 3+

Roma-Juventus 2+

Man City-Leicester 2+

Hoffenheim-Bayern 3+

Feyenoord-Den Haag 2+

De Graafschap-NEC 2+

Plzen-Brno 2+

Heracles-PSV 2+

Reims-PSG 2+

Kvote 1.55, 2.02, 1.47 i 1.49.

Prilicno oprezno odigrano,samo 4 3+ utakmice.

Prateci tiket, Tottenham 1X, Man City 1X, A. Madrid 1X, Barcelona 1X, Bayern 2, Milan X2, Juventus X2, Standard 1X, Club Brugge 1, Feyenoord 1, Utrecht 1, Bodo/Glimt 1X, Celtic 1. Kvota 10.69.

Hokej

Dallas-Tampa 5+ (OT)

Linz-Graz 5+ (OT)

Kvota 1.73.

NHL finale za sada bez greske, a i Austrijanci su krenuli dobro.

NFL

Arizona-Detroit w1

New Orleans-Green Bay >48.5

Philadelphia-Cincinnati >43.5

Buffalo-LA Rams >43.5

Kvote 2.22 i 2.45.

Nakon ocajnog otvaranja, prosli vikend je bio izuzetno dobar, te nastavljamo dalje. Samo jedan fiks i tri naizgled zicer overa.

Siri NFL tiket, Cleveland w1, New England w1, Pittsburgh w1, Atlanta >43.5, Minnesota >46.5, Indianapolis w1, Carolina >39.5, Seattle >52.5. Kvota 16.21.

MLB tiket, Kansas 5I >3.5, NY Yankees 5I >4.5, Toronto 5I >4.5, Atlanta 5I >4.5, Oakland 5I >3.5, Arizona 5I >4. Kvota 11.61.

Zavrsni dan regularnog dela sezone.