Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ala je defektan ovaj US open, ne secam se da sam se nekad ovako ispromasivao. Gledam sad Klizan - Jang, jeste da su obojica bezvezni igraci ali ne mogu da verujem da mali crnja ovako lako pegla Slovaka, a o nekim drugim rezultatima da i ne pricam. Uzas.

Posted
Combo @2,07Đoković 3-0Federer 3-0Berdych 3-0Isner 3-0Dabl @2,92KlizanDolonc uzima set
1/2= +0,07
Posted

Lokomotiva Zagreb - Hajduk 1 singl... i da ne zaboravim da Liverpulu poželim sve najgore u nastupajućoj sezoni uz obećanje da na moj tiket više nikada neće ući.

Posted

Nesto i pogodih, mada su ova tri dana za zaborav. Bayern 1-1, tenis fiks jos gluplje nego prvog dana. Bar sam MLB dabl promasio kompletno, pa mi nije krivo.FudbalCeltic-Shakhter Karagandy 2+Barcelona-A. Madrid 3+Igram sisteme 5+, 7+, sa nocnim mecevima, ali sve neke smorene tekme, ni do 4 ne mogu da dobace.TenisA. Radwanska 9- 1.setLi Na 9- 2.setYouzhny fixDel Potro 3-0Paire fixLisicki fixErrani/Vinci fixCirstea fixMakarova/Vesnina fixJankovic fixAnderson fixA. Radwanska 2-0Li Na 2-0Petrova/Srebotnik fixValjda ce biti treca sreca, nakon dva totalno nelogicna dana.

Posted
Lokomotiva Zagreb - Hajduk 1 singl... i da ne zaboravim da Liverpulu poželim sve najgore u nastupajućoj sezoni uz obećanje da na moj tiket više nikada neće ući.
Ulozi samo onoliko koliko ti nije zao da izgubis.
Posted

Anderson 10+ prvi set @1,58 za dvostruki ulog

Posted

Pocetak dobar, nadam se da ce i fiks ici kako treba.MLBLA Dodgers-Chicago Cubs 1Detroit-Oakland 1Isti mecevi kao i sinoc. Kod Dodgersa stanje u seriji 1-1. Veceras bacaju Nolasco-Jackson. Nolasco 6-2, 3.19 ERA protiv Cubsa. Trenutna forma, 2-0, 1.77 ERA. Na nivou sezone(deo u Los Angelesu), 5-1, 2.53 ERA. Jackson 3-1, 3.62 ERA protiv Dodgersa. Poslednja 3 starta, 0-1, 5.29 ERA. Do sada, 7-13, 5.00 ERA. Domacini nesto losije igraju u proteklih nedelju dana, no nemoguce je dobiti svaki mec, odnosno seriju. Trebalo bi da rese ovu veceras u svoju korist.Na Comerica Parku, Fister-Straily. Fister 5-4, 2.45 ERA protiv Athleticsa. Trend forme, 1-1, 3.86 ERA. Za sada, 11-6, 3.54 ERA. Straily 0-1, 5.51 ERA, kada je o formi rec. Od starta sezone, 6-7, 4.56 ERA. Detroit porazen sinoc i preksinoc. Veceras i sutra(Scherzer), ocekujem bolja izdanja startera i poravnjanje skora u seriji.Tigerse vadi promenljiva forma Indiansa, te je prednost na vrhu divizije nepromenjena, ali svako prekomerno opustanje moze biti kaznjeno.

Posted
Anderson 10+ prvi set @1,58 za dvostruki ulog
1/1= +1,16
Posted

Naravno nastavljam sa mojim padanjem tiketa za jedan gol...https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1323-8309174-1113

Posted

Evo mene opet sa pokušajem vezivanja over 0.5 :)Prvi tiket sam puko na Everton koji je pogodio 2 stative a golman WBA branio kao lud.Drugi sam krenuo sa 9e.9 x Andujar 1.20 (prekršio pravilo da igram samo na golove, ali bilo je jako očigledno, gledao sam live) = 10.8010.80 x Rangers 1.04 Barnsley 1.06 = 11.9411.94 x MjjalbyU21 1.07 = 12.8012.80 x Birkerod 1.05 = 13.4413.44 x KSV Oudenaarde 1.04 Sint-Niklaas 1.05 = 14.6814.68 x Real Sociedad 1.07 Accrington 1.04 = 16.36Ukupno 9 vezanih pogodaka. Skoro duplirana suma u odnosu na početnu, možda nedostaje još jedna utakmica. Za dva dana, praktično bez po muke, uglavnom je sve došlo 2+, 3+. Da je neki ozbiljniji početni ulog, to bi bilo sasvim solidno. Idemo dalje... :)

Posted
Ulozi samo onoliko koliko ti nije zao da izgubis.
Dobro mama.Vojvodina 2
Posted

Ne moze tenis da dodje idealno, nema sanse, 2/4. <_< Barsa ponovo 0-2. :isuse:FudbalSpartak Moscow-St. Gallen w1Dinamo Kiev-Aktobe 2+Liberec-Udinese 2+Genk-Hafnarfjordur 2+Dnipro-Kalju Nomme 2+Fiorentina-Grasshoppers 2+Tottenham-Dinamo T. 2+Sheriff-Vojvodina w2Eintracht Frankfurt-Qarabag 2+TenisLisicki fixFerrer fixQuerrey fixBryan/Bryan fixRaonic fixOstao jedan od juce, zbog dosadne kise.MLBDetroit-Oakland 1Tigersi izgubise i treci mec. Napad Oaklanda se neocekivano probudio u Detroitu. Davali su oni dosta poena u prvom delu sezone, ali ne i posle pauze.Scherzer-Colon kao starteri veceras. Scherzer 2-1, 3.24 ERA protiv Athleticsa. Trenutna forma, 2-0, 1.80 ERA. Do sada, 19-1, 2.73 ERA. Colon 7-9, 5.61 ERA protiv Detroita. Poslednja 3 starta, 0-2, 7.82 ERA. Sezona, 14-5, 2.97 ERA. Scherzer konatantan od starta sezone. Colon u padu, par meceva unazad. Detroit daje poene, no piceri pustaju previse, te to nije dovoljno. Ocekujem da Scherzer zaustavi pad.Par meceva NFL predsezone , koja se zavrsava veceras.

Posted

Neki lik kod nas u kladionici danas uplatio 2 000 evra na Janka, kvota bila 1.42. Na Janka jebenog tolike pare... :mellow:

Posted

Ne bih uplatio tolike pare na Janka sve kada bi i protiv mene igrao.