Miljenko Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 1/2 (fudbal 1/1, NHL 0/1). Fudbalski tiket je dosao rutinski, bezveze sam sumnjao u Barsu. Siri tiketi relativno blizu, dok kod Engleza i Skota i dalje nema dovoljno efikasnih meceva. Nije dobro kada ima previse NHL meceva u ponudi, tesko je odluciti se. Stavih derbi Zapada za kraj kombo tiketa i desila se jos jedna stativa. I dalje nece pa nece. Preksinoc pokojni Knicksi dobise u gostima (naravno da je Dallas nocas ubedljivo dobio na strani), nocas dve efikasne ekipe nisu mogle dati vise od dva gola (San Jose je imao 10/10 seriju 5+ meceva, Nashville efikasan + rezervni golman). Glupi novembar. Srednji ulozi i danas. Fudbal Ajax-Utrecht 3+ AZ Alkmaar-Emmen 3+ Liverpool-Man City 2+ Wolfsberger-Salzburg 2+ Young Boys-St. Gallen 2+ Kvote 1,73 i 1,44. 3+ kombinacija bez komplikovanja, Ajax i AZ koji se nalaze u odlicnoj formi. Englezi su me naplasili nepredvidljivoscu, te je derbi odigran samo 2+, a tu su Salzburg, odnosno Young Boys. Oko 2,5 ukupna kvota, bio bi red da jedna kombinacija konacno prodje. Prateci tiket, svi parovi su 3+, Werder, Hannover, Nurnberg, Bayern II, Chemnitzer, Lazio, Austria Vienna, Club Brugge, Genk, Standard, Brondby, Zvezda, Feyenoord, Basel, Celtic. Kvota sa bonusom 1094,04. NHL tiket, Florida X2, Winnipeg 5+ (OT&SO), Vancouver 1X, Vegas X2, Boston 1X, Chicago 5+ (OT&SO), Anaheim 5+ (OT&SO). Kvota 6,42. NBA tiket, Minnesota >209.5, Philadelphia H1(-5.5), Indiana H2(+11.5), Oklahoma >215.5, Cleveland >206.5, Phoenix >225.5, Portland w1, LA Lakers >208.5. Kvota 12,71. NFL tiket, Baltimore w2, Indianapolis w1, NY Jets H1(+8.5), Cleveland H1(+3.5), New Orleans >45.5, Green Bay >41.5, Pittsburgh H1(+10.5). Kvota 7.68.
Miljenko Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Da li moze jedan mec da krene golovima, a ne promasenim sansama. Ajax masi vec sestu priliku, u prvih deset minuta utakmice.
Miljenko Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 3-0, nakon gomile promasenih zicera (tri promasaja iz peterca, koja se i u LL lagano realizuju). Ima prostora za 7+ i dalje, videcemo.
Miljenko Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Gde se seti Senatorsa. To je bila prilicno igrana dvojka sinoc (na Carolinu mislim). Ajax i dalje pravi sanse, ali realizacija nije sjajna za moj ukus. Mogao bi Utrecht da ubaci jedan.
Nesh Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Volim ja da trazim iznenadjena, Carolina je vezala 3 poraza (sada i cetvrti), tako da je kvota na njih bila, bar po meni, preniska i nerealna. Uz to Senatorsi su malo mrdnuli kod kuce. Vazno da je doslo.
Miljenko Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Na sirem tiketu stavim izmedju ostalog Zvezdu P/K2. Naravno da nisu dobili ni poluvreme ni kraj. Ocekivao bi covek dominaciju poput Salzburga u njihovoj ligi, sa toliko ulozenog novca.
Nesh Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Harry Kewell predvidja 2:0 za Liverpul. Kvota 14.00.
Godfrey Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 (edited) Mnogo je jaka fora gol Betisa u 45' jurićemo se Spoiler Edited November 10, 2019 by Godfrey
Miljenko Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Od kada su New Orleans i Atlanta poceli da se oslanjaju na odbranu (NFL). Barem je AZ lagano usao u 3+, za prekid malerozne serije. Sada sledi reprezentativna pauza, znaci NHL i NBA neka se spreme, bar do cetvrtka.
Miljenko Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Ima lepih poteza na Minnesota-Denver, no mnogo je ovo neefikasno za moj ukus. Dogurace jedva do 90 poena za poluvreme. Bolje da prebacim na neki NHL.
John Coltrane Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 YB ludilo tekma, Juve u samom finisu, ova ostala 2 dosli lagano.
Mr.Mxyzptlk Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 [emoji3061]Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Miljenko Posted November 11, 2019 Author Posted November 11, 2019 2/2 (fudbal 2/2), prosao je kombo tiket. Na fudbalu je doslo ono sto je bilo najverovatnije, a cak su i siri tiketi bili blizu (tiket sa 34 para je pao na dva, Zvezda P/K2 i Frankfurt 2+). Nije bilo bonusa; od AZ to i ne ocekujem uvek, no Ajax je mogao efikasnije, tim pre sto sledi reprezentativna pauza. NHL hvatam korektno, dok NBA nije ni blizu. Ne znam kakva je ovo poplava undera ove godine (NFL i NBA). U NFL ekipe sa top QB ne mogu probiti granicu od 45.5, o ovima preko 50 da ne govorimo (secam se kada je Peyton bio u Denveru, tu se igrao plus i na 55.5). U NBA delu sinoc Denver nije otisao u over ni sa produzetkom. Minnesota 6/45 za 3; verujem da bi prosecna ABA ekipa mogla bolje od toga. Konacno prekid lose serije, a sada cu morati dobro razmisliti o uplati tokom perioda bez klupskog fudbala. Minimalni ulozi danas. NHL Carolina-Ottawa 5+ (OT&SO) Washington-Arizona 5+ (OT&SO) Kvota 1,51. Nije bilo prostora za eksperimente danas, posto su samo ova dva para u ponudi. NBA San Antonio-Memphis w1 New Orleans-Houston H2(+3.5) Kvota 1,49. Poene je skoro nemoguce proceniti, bonus je uzasno visoka granica na Rocketsima (potrebno je 59 poena po cetvrtini i sa najnizom granicom). U petak sam imao onaj neprijatni pad na Dallasu, verujem da Knicksi nece dobiti nikoga, bar narednih 10 utakmica (eventualno ako budu igrali protiv neke lose ekipe sa Istoka).
Nesh Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 (edited) Gledam sad, kvota na Seattle 3.00. San Francisco je bez poraza (8 0), Seahawksi imaju 7 2. Preterali sa kvotom 3.00, pa ako neko voli da cacka iznenadjenja, lepa je kvotica. EDIT: U Mozzartu 3.35 Edited November 11, 2019 by Nesh
Recommended Posts