Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Mislim da ima tako nešto u Mocartu,proveri 🤔

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nema,sad sam proverio,ima samo naplati promašaj ali nema naplati sve promašaje (to mora da sam sanjao) ☹ što je nepravda jer se ipak radi o svojevrsnoj umetnosti (naravno ako nisu u pitanju 3+I ili 7+ fantazije iz nekih proverenih betonjerki,za to bi već morala da postoji kategorizacija tiketa)😁 Ali recimo 10-tak u glavu promašenih 3+ parova trebalo bi nagraditi barem povraćajem uloga...mora se misliti i o zaštiti potrošača,jelte?😁

• Author

Bas tako.:D Bonus je sto se ovde radilo o najverovatnijim 3+ parovima u datom terminu.:kecman:

Znam da su ove njihove lige wild card, no skoro je nemoguce promasiti bas sve.

Pre par godina sam igrao 3+ dablove sa Englezima i Skotima i jedan veliki tiket, za neke sitnije uloge i nije dolazilo tako lose.

Tja, mozda se nekom prilikom uklopi na potreban nacin.:dry:

• Author

1/2 (kosarka 1/1, MLB 0/1). Kosarka je usla knap; na Litvaniji prodjoh taman preko granice, mada je ista bila 7 poena niza od standardne. Brazil i Grcka takodje dodjose tesno. Nece me poeni u MLB delu i dalje. Umesto ocekivanog picerskog duela, videli smo raspad bullpena i 12 poena u devetom iningu (stvar koja se desi recimo dva puta na nivou sezone). Mrljav period, no mora se i to proci.

Ulozi malcice preko standardnih.

Kosarka

Italija-Srbija >153.5

Spanija-Iran >145.5

Venecuela-Kina >134.5

Rusija-Argentina >154.5

Kvote, 1.82, 1.82.

Izuzetno nervira ucestala promena granica, par sati pre pocetka. Zato i mrzim ove retardirane jutarnje termine. Ja i NBA igram odmah cim izadju kvote/granice.

MLB tiket, Washington 5I <6.5, Philadelphia 5I H2(+1), Cleveland 5I <6, Boston 1, San Francisco 5I H2(+1), Oakland 5I H1(+0.5), LA Dodgers 1. Kvota sa bonusom 14.41.

KHL tiket, Salavat 5+, Yekaterinburg 5+, Magnitogorsk 5+, SKA St. Petersburg 5+. Kvota 10.42.

Edited by Miljenko

• Author

Nasi ce lagano do plusa, a Kinezima treba zabraniti da igraju kosarku. 28 poena u prvoj cetvrtini.:laugh:

Venecuela vodi 12 razlike i ima kvotu 1.81. Odigrano :thumbup:

• Author

Previse sam naviknut na NBA, tamo trpaju na svakom mecu. Nasi na stranu, ostalo je uglavnom smaranje za medalju.:yawn2:

Mislio sam da Spanci znaju nesto. Ovo je skroz neozbiljno izdanje protiv anonimnog protivnika.

• Author

Tja, 138 poena, svasta. Ja kosarku retko igram, no ne kapiram nikako ovako mali broj poena na pojedinim mecevima. Meh, nista morace MLB i kvalifikacije ovih danas, ovo je skroz nekorisno.

Majah se celo prepodne oko nekih birokratskih peripetija, tako da nisam odigrao Venecuelu. Bravo, Cash! :)

E Nesh ja ih odigrao uzivo samo 1.81 sam uhvatio. Sledeče sto vredi probati je da Diego uzima barem 1 set protiv Nadala. Kvota je sigurno preko 2. 

Nesh legendo ovo sam morao odigrati: Turska-Ceska 2 (3.72) 

Cenis da su Turci posle onoga sa USA plitak potok? :D

Ajd pratim i ja, al stavicu na neki tiket.

• Author

0/2 (kosarka 0/2). Staro je pravilo da ne treba igrati ono sto ne znas i ja to nisam ispostovao juce. Meni je statistika 90% igre, a kod reprezentacija ne mozes nikako proceniti kako ce ko odigrati. Siri MLB tiketi standardno padaju na jednom paru. Sada sledi reprezentativni deo na fudbalu, a to je retko dobra stvar. Imam MLB, nocas i u nedelju/ponedeljak i NFL, mozda se nesto i napabirci u narednih nekoliko dana.

I dalje nesto preko standardnih uloga.

Fudbal

Gibraltar-Denmark 3+

BIH-Liechtenstein 3+

Armenia-Italy 2+

Norway-Malta 2+

Kvota 1.85.

Povezah par meceva kvalifikacija; na papiru sve zicer utakmice.

NFL + MLB

Chicago-Green Bay >40.5

Houston-Seattle H1(+1.5) (Miley-Gonzales)

Kvota 1.74.

Pocinje NFL, te nisam mogao odoleti da ne probam plus sa ovako niskom granicom u Millenniumu.

Miley 2-0 2.51 ERA 1.60 WHIP, Gonzales 2-1 4.58 ERA 1.19 WHIP. Miley na Minute Maid Parku 7-1 2.22 ERA 1.07 WHIP, Gonzales u gostima 6-7 4.27 ERA 1.41 WHIP. Ucinak timova, Houston 7-3, Seattle 3-7. Sezonska serija 12-1 za Astrose.

Prateci tiket, Philadelphia <11.5, Cleveland 5I 1, St. Louis 5I H1(+0.5), Boston >9.5, Atlanta 5I <6. Kvota sa bonusom 6.14.

Hokejaski tiket, Banska Bystrica 5+, Cardiff 5+, Zug 5+, Liberec 5+, Graz 5+. Kvota 5.29.

Previse nepouzdano za neku jacu igru, no siri tiket zasto da ne.

Edited by Miljenko

• Author

Cim sam odigrao sitnije kosarku, prva dva para prodjose lagano.:dry:

Tu su ipak jos 4 stvari, sacekace me vec nesto.

Česi dosli lagano :smiley_hail: