Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Kod mene na 3+ "blokada" tiketu, 13 pogodaka i 10 promasaja. Neefikasno kolo, bice bolje (nije bilo golova na pojedinim mecevima, gde je to ocekivano; 1 gol ne racunam).

Posted

oni kosarkaski tiketi, mahom kvote 1,85 dakle one "klackalice"

1. tiket sistem 4/5, 3 lagana pogodka, 2 promasaja aminu za 0,5 poena i skola za 0,5 poena

2.tiket sistem 4/5 4 lagana pogotka, promasio skolu za 0,5 ; dobitak 2puta ulog

3.tiket sistem 4/5 4 lagana pogotka, poromasio obala slonovaca kina hendikep za 1,5 poena; dobitak 2 puta ulog

4.tiket sistem 4/5 samo 2 lagana pogotka i 3 promasaja, sva tri za 0,5 :D

pa jebemu mater bas

ali ovo je bukvalno obrazac kako je mene duuuugo vremena islo kad sam igrao kosarku svakodnevno

u valjda 80% slucajeva kad fali 1 za puni prolaz tiketa to je 0,5 poena i to ajde kad dodje na poene igraca npr, to je i ok, ali kad na ukupan broj poena u nba dakle ne znam 250, masis za 0,5, a ono sto pogodis ulazi lagano +20,30 samo da udaras glavom u zid

ili ok, prestanes da se kladis :D

posto sam danas na 0, odnosno u laganom plusu, okusacu srecu i sutra

Posted

meni zapalo za oko antetokounmpo +7.5 skokova. i vucevic +15.5 poena...

Posted

Nadam se da Bolivijci nece zeznuti za 2+. Uhvatih Bayern 6+ i 7+ i Salzburg 6+, ali ove osnovne stvari dolaze slabo danas.

Subota mi je dobra, tek kada NHL krene, posto tada uvek ima gomila meceva.:sleep:

Posted

Odigrah 2 na Napoli live, kvota 33.

twkiSXY.jpg?1

Posted

Sad sam pogledao, Championship danas ocaj (nisu dosle 5, plus utakmica u petak). Kod Championshipa je nezgodno sto se ne igra sve u isto vreme pa moze vise puta da se padne (ja ponovio danas, posle pada u petak). :mad:

Odigrao sam danas i Konferenciju, sve 3+. Dve nisu dosle. Dakle, falilo dva gola (kod jedne drugi gol pao u 89. minutu, kod druge je bilo vremena :dry:).

Hm...treba istrajati, minimalan ulog i disciplina, mozda jednom i dodje. :D

Posted

uplatis 20 dinara na 4-5 liga cele sezone i samo jednom da udje i dobar si ihahaj...

Posted (edited)

2/5 (fudbal 1/2, MLB 1/1, hokej 0/2), Bayern je dosao 6+ i 7+, Salzburg 6+. Uhvatih par lepih bonusa, no Lever me je smorio skroz. Tako izgledan mec za golove i 0-0 kraj, jos jedna od onih sumnjivih utakmica. U MLB delu uhvatih jedinu mogucu kombinaciju (eventualno i Dodgerse u hendikepu), posto su Astrosi i Twinsi ubedljivo porazeni. Hokej prilicno neefikasan, tesko je bilo uklopiti nesto. Na kraju balade pokrih skoro celu uplatu, mada sam dugo strepeo kod La Paz derbija.

I danas oko srednjih uloga.

Fudbal

Sparta Rotterdam-Ajax 3+

Arsenal-Tottenham 2+

Club Brugge-Genk 3+

Anderlecht-Standard 2+

Villarreal-Real Madrid 2+

Basel-Lugano 2+

Kvote, 1.45, 2.39.

Nakon mnogo razmisljanja, kako povezati stvari, samo Ajax i Arsenal zavrsise na jacem tiketu. Ostalo povezah za vecu kvotu. Zavrsene su CL i EL kvalifikacije, pa je vreme za efikasnija izdanja.

Prvi tiket je u jacoj grupi.

Prateci tiket, svi parovi su 2+, Werder, Eintracht Frankfurt, Holstein Kiel, Hamburger, Valencia, Roma, Atalanta, Inter, Marseille, Partizan, Feyenoord, Gent, Porto, Benfica, Austria Vienna, Hartberg, Midtjylland, Rijeka, Mjondalen, Aalesund, Notodden, Ull/Kisa, Trencin, Rangers, Young Boys, Hacken. Kvota 73.50.

MLB

Washington-Miami H1(+1.5) (Corbin-Smith)

Toronto-Houston H2(+1.5) (Font-Verlander)

Kvota 1.39.

Corbin 1-1 1.29 ERA 0.95 WHIP, Smith 1-2 6.32 ERA 1.21 WHIP. Corbin kao domacin 6-2 1.83 ERA 0.92 WHIP, Smith u gostima 2-5 4.30 ERA 1.12 WHIP. Timski trend, Washington 8-2, Miami 3-7. Sezonska serija 11-4 za Washington, tekuca 2-0 za Nationalse.

Font 0-0 3.60 ERA 1.40 WHIP, Verlander 1-1 1.69 ERA 0.47 WHIP, tri starta unazad. Font kod kuce 1-1 2.89 ERA 1.02 WHIP, Verlander na strani 9-2 2.98 ERA 0.83 WHIP. Odnos pobeda i poraza, Toronto 3-7, Houston 7-3. Sezonska serija 3-2 za Astrose, tekuca 1-1.

Kombo tiket.

Siri MLB tiket, NY Yankees >9.5, Tampa <10.5, Minnesota 2, Pittsburgh >11.5, Boston 5I H2(+1), Atlanta 5I <6, Philadelphia >7.5. Kvota 13.41.

Hokej

Tychy-Mannheim 5+

Cardiff-Graz 5+

Kvota 1.62.

Ovo lici na sigurnu stvar, no malo su me naplasili velikim brojem tvrdih meceva juce i prekjuce.

Slabija grupa.

Tiket za pracenje, Skelleftea 5+, Vienna Capitals 5+, CSKA Moscow 4+. Kvota 2.94.

Teniski tiket, Federer >34.5, Dimitrov >36.5, Konta >19.5, Svitolina >19.5. Kvota 6.27.

Edited by Miljenko
Posted

sad za svaki slucaj pogledam tiket sa Konferencijom i utvrdim da sam izbacio jednu utakmicu, tako da sam pao na jednu...Mislim da je u 68. minutu bilo 1:1.

Spoiler

EYfMFSv.png

Vratice mi 400 din. Malo li je? :D

Posted

Igrao sam u Maxbetu, gde je ovog puta bila veca kvota, a tamo za kvotu 1000 daju 20 uloga, dok u Socceru za 988 ulog X 100. E sad mora i na to da se gleda. :D

Posted (edited)

antetokounmpo igrao 16 minuta i stao na 7 skokova a vucevic 12 poena, bas se ispromasivao...edit: sad gledam i dodali su mu jos jedan skok, dakle doslo over 7.5 za 16 minuta....

skokove giannisa se mora opet odigrati jer ako odigra bar malo neizvesniju utakmicu to mora da dodje. i sada je imao 6 skokova u prvom poluvremenu, posle je jedva i igrao u drugom jer je vec bilo 30 razlike.

Edited by 189-
Posted

Belgijanci propali, peti ili sesti put mi obaraju tiket ove sezone; par neverovatnih promasaja igraca Genka.

Ajax je prosao lako, no bez bonusa. Nisu me odusevili ni oni odugovlacenjem u zavrsnici meca.

Tja, vikendi stvarno postaju dobri samo za preskakanje, posto je obicno uspeh i kada vratim uplatu.