Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Kako Balkan bet racuna predaju u tenisu? Drug cekao Monfilsa klovna za neke prilicno velike pare i ovaj valjda predao posle prvog seta, tako mi je rekao.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

Ovaj NBA je nemoguce pogoditi. Uhvatim hokej i ljudi gube od "pokojnog" Brooklyna kod kuce. Pre neki dan Boston, a sada ovo.

Posted

Tja, okrenuse nekako. Na hokeju se barem manje nerviram; kosarka mi je previse napeta sa cestim promenama rezultata/vodjstva.

Posted (edited)

Ja sam odlicno prosao na Nhl i Nba mecevima ali zato igraci propast. Kao da su se dogovorili da svi idu u under :isuse:.Jedino sam Curryja pogodio pa i on je jedva uletio.  Davis,Mirotic, Chris Paul, Zach Lavine,,Ibaka svi me izjebase

Edited by Cash
Posted
10 hours ago, Nesh said:

Procitao sam to ali ne znam jel ovo poznato ili nepoznato :laugh: Mislim da je pao jer je protivnik prosao dalje...

Posted
12 hours ago, 189- said:

igracu sacramento-washington otp 111.5

clippersi +9.5dh

mavs pp +9.5dh

3/3

ala me usrao ovaj tiket. prvo wes daje trojku u poslednjoj sekundi prvog poluvrena da taman pokrije h, da bi onda bukvalno isto uradio i wall taman da wash ubaci 112 poena. mnogo srece

Posted (edited)

Hokej 3/3, NBA 1/1, prosao je kombo tiket konacno. Graz, Salzburg, Iserlohn, Tampa lagano; Eisbaren talicno, peti gol pri 2-2 rezultatu, par minuta pre kraja. NBA dolazi srecno, nakon sto je New Orleans bio u zaostatku tokom veceg dela utakmice. Kombo je prosao kada sam to najmanje ocekivao, mada je malo falilo da NBA obori isti.

Standardna uplata danas.

Fudbal

Liverpool-Cardiff 2+

Dortmund-Hertha 2+

Mainz-Bayern 2+

Young Boys-Sion 3+

Hoffenheim-Stuttgart 2+

Groningen-PSV 2+

Kvote, 1.39, 1.68.

Oprezna varijanta na kraju. Liverpool prilicno metiljav ove sezone; Bayern ne forsiram u gostima; Dortmund nije preterano efikasan protiv ovog protivnika. Young Boys retko zakaze; Hoffenheim sam mogao sire, no da se ne zalecem; PSV na strani, dovoljno je i ovo.

NHL

Toronto-Winnipeg 5+

St. Louis-Chicago 5+

Vancouver-Pittsburgh 5+

Kvote, 1.27, 1.68.

Skratih dosta siroku ponudu na 3 para. 5+ trend, Toronto 8/10, Winnipeg 6/10, St. Louis 9/9, Chicago 9/10, Vancouver 7/10, Pittsburgh 6/8.

Prateci tiket, New Jersey 5+, Philadelphia 5+, Nashville w1, Washington 5+, Boston w1, Columbus w1. Kvota 6.02.

NCAAF tiket, Clemson H2(-17.5), Oklahoma U. H1(-23.5), TCU H2(-13.5), Utah State H1 (-20.5), Stanford w1, Oregon w2, Fresno State >60.5, Notre Dame >52.5, Arkansas State >70.5, Maryland >53.5, Oregon State >62.5. Kvota 703.97.

Edited by Miljenko
Posted

Juve, YB, AtletikoM, Lil, BVB 6.5 kvota.

Posted
6 hours ago, Zli Gli said:

Procitao sam to ali ne znam jel ovo poznato ili nepoznato :laugh: Mislim da je pao jer je protivnik prosao dalje...

Nepoznato je da li bi Monfis pobedio jer je pedao. :D Prema pravilima, trebalo bi da je kvota 1. Ajd javi sta je bilo.

Posted

Neki racunaju prolaz onog sto nije predao (pogotovo ako je gotov prvi set) ali dobio je kvotu 1, srecom :D

Posted (edited)
12 minutes ago, Zli Gli said:

Neki racunaju prolaz onog sto nije predao (pogotovo ako je gotov prvi set) ali dobio je kvotu 1, srecom :D

Super. :)

Edited by Nesh
Posted

Young Boys masi penal na kraju poluvremena.:isuse: 

Ne moze nesto da dodje lako nikako.

Cuo sam danas u lokalnom Meridianu da se dosta igra Monaco, mada nikada nisam razumeo koncept igranja na timove kojima ne ide.

Posted

Tkz Zakon velikih brojeva™