Miljenko Posted October 18, 2018 Author Share Posted October 18, 2018 Hokej 1/2 (Washington kvota 1), kosarka 1/1. Ban. Bystrica i Plzen oborise kombo; da nije bilo puno sansi, ne bih se bunio. Capitalsi odose u produzetak, dovoljno za povracaj (ne postoji siguran NHL fiks). 5+ dabl je dosao talicno; Montreal daje treci gol 11 sekundi pre kraja. Kod kosarke pocetnicka sreca, Real okrece veliki zaostatak iz prvog poluvremena. Zavrsih u plusu na kraju, mada sam imao samo dva pogotka i jedan povracaj (prosle su obe vece kvote). Ni danas se nisam zaletao sa uplatom. NHL Toronto-Pittsburgh 5+ Tampa-Detroit 5+ Winnipeg-Vancouver w1 Chicago-Arizona w1 San Jose-Buffalo w1 Los Angeles-NY Islanders w1 Kvote, 1.25, 1.30, 2.37, 1.96. Mec u Torontu lici na over siguricu. Tampa je konacno probudjena, te i tu ocekujem rutinski plus. Winnipeg je jasan favorit protiv oslabljenih Canucksa. Nije mi jasna ovolika kvota na Chicago; imaju problema sa golmanima, no ofanzivni deo ekipe je odlican, dok su gosti metiljavi do koske. Sharksi imaju neugodan raspored, te je ovo prilika za jedan lagani mec kod kuce. Kingsi nemaju ocekivanih problema na golu, ali im je napad uzasan; mozda se ekipa koja je u fazi obnove, pokaze kao odgovarajuci takmac. Link to comment
Cash Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 (edited) U Nhl se dogadjaju iste stvari ko i prosle godine. Kad god favorit igra kuci sa Arizonom i ostalim Vancouverima obavezno bude x2. Veceras gomila takvih meceva bice opet negde x2. Edited October 18, 2018 by Cash Link to comment
Miljenko Posted October 18, 2018 Author Share Posted October 18, 2018 Zato i igram vinere. Desavalo se da od 3-4 favorita, cak 3 odu u produzetak i to dosta cesto. I ti pratis NHL vec duze, pa prepoznajes patern. Neka prodje bar jedan fiks dabl + ovi golovi i necu se buniti. Link to comment
Cash Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Volim i ja winere da igram. Jedino mi je glupo da singliram kvotu 1.25. Rizikovo sam sa Capitalsima odigrao na jednom fiks 1 na drugom Washington over 3.5. Stvarno sam bio ubedjen da ce ih oduvati. Chicago-Arizona ovo cu da opalim 6+. Link to comment
Miljenko Posted October 18, 2018 Author Share Posted October 18, 2018 I meni je ranije bilo glupo da singliram 1.25 ili nesto slicno, no sa ovim sistemom sa 4 glavna tiketa, 3 prolaza su obicno dovoljna za plus. Smatram sebe za poznatog baksuza, te tesko hvatam i 3.5-5 ukupnu kvotu (o nekim vecim kombinacijama da ne govorim). Meni je rekordna pogodjena kvota, za sve ove godine igranja, oko 300 (dva puta MLB); na fudbalu tacno 200. Link to comment
Nesh Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Tiket gde je bio Zelja pao na jednu, ali zato NHL prosao: Spoiler Link to comment
Cash Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Svaka cast. Calgary je bio fiks veceri Link to comment
Nesh Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 (edited) 16 minutes ago, Cash said: Svaka cast. Calgary je bio fiks veceri Hvala. Da, Calgari mi je bio fiks veceri. Washington sam peskocio. Cim je kvota mala, preskacem. E sad u narednim kolima cekamo i prvu pobedu rasplaih Rangersa. Edited October 18, 2018 by Nesh Link to comment
bradilko Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 (edited) najzad Edited October 19, 2018 by bradilko Link to comment
Cash Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 (edited) Miljenko poginusmo na Nhl, ocajni rezultati. Ja sam se izglupirao najstrasnije, neverovatno kakve sam pizdarije pravio Bravo bradilko Edited October 19, 2018 by Cash Link to comment
Miljenko Posted October 19, 2018 Author Share Posted October 19, 2018 7 minutes ago, Cash said: Miljenko poginusmo na Nhl, ocajni rezultati. Ja sam se izglupirao najstrasnije, neverovatno kakve sam pizdarije pravio Bravo bradilko Nije bilo pomoci ovde. Jedino da sam igrao samo 5+ overe, sto ce se verovatno i desavati na dalje. Fiks me je iznervirao vise, mada su pala oba najsigurnija plusa, tako da je mrtva trka. Kladionice kao da su znale da Blackhawksi nece dobiti, nema drugog objasnjenja za onako veliku kvotu. Quick se vratio kod Kingsa i popio gomilu golova. Tja, kao sto rekoh, ponekad je i kvota 5 nemoguca za napraviti. Imam drugara koji solidno pogadja igrace kao bradilko. Moje poznavanje ide da mogu odigrati na Hardena, Davisa i tome slicno. Link to comment
Miljenko Posted October 19, 2018 Author Share Posted October 19, 2018 Ruzno vece, nema sta, NHL 0/4. Samo 3 gola u Torontu, 3-0 pobeda Pittsburgha. Tampa jos jedan kilav mec. Winnipeg i San Jose dobise, no Chicago i Los Angeles dozivese poraze od dosta slabijih rivala. Ako Pittsburgh i Washington nisu bili dovoljni prethodnih dana, da ne cackam fiks (oba povracaja), ovo sinoc je dobar razlog da to ucinim. Minimalni ulozi danas. Hokej Washington-Florida 5+ Dallas-Minnesota 5+ Mannheim-Ingolstadt 5+ Iserlohn-Nurnberg 5+ Kvote, 1.69, 1.86. Probah par stvari koje deluju verovatno. Kod 5+ igre se bar uvek nadam prolazu (NHL). Fiks izuzetno nervira, kada totalni autsajder vodi od starta na primer. NBA LA Clippers-Oklahoma >210.5 Utah-Golden State >213.5 Minnesota-Cleveland >218.5 Brooklyn-New York >213.5 Kvote, 2.56, 2.56. Propustih prolazni dabl nocas (Portland +Philadelphia), te cu pokusati da to ispravim danas. Oklahoma bi trebala biti siguran plus, a granica je prilicno niska. Golden State ima neugodno gostovanje, sto sam morao probati. Minnesota i Cleveland, odnosno Netsi i Knicksi bi trebali doneti meceve bez previse odbrane. Miks tiket, Eintracht Frankfurt 2+, Lyon 3+, Club Brugge 3+, Ajax II 2+, Olympiakos w1, Real Madrid w1, Kosice 5+, Graz 5+, Salzburg 5+. Kvota 9.99. Link to comment
ZokiAsov Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 2 hours ago, bradilko said: najzad Alal vera. Ja ne mogu dva jebena igraca da pogodim u EL. Link to comment
Recommended Posts