Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Sad pogledah NHL. Teski parovi, kvote na nazovi favorite prilicno niske za moj ukus. Al ajde, nalupace se valjda nesto, ima vremena do nocas...:D

Edited by Nesh

NHL 2/3 (Pittsburgh kvota 1). Metiljavo NHL vece. Sa dablovima bih prosao losije. Devilsi se vracaju starim neefikasnim trendovima; Pittsburgh je vec neverovatan rezultat (jedva udjose u OT); Minnesota tesno; Tampa prolazi u zavrsnom periodu. Bezveze odigrah oprezno hokejasku CL, ispustih dva lepa dabla (Zug obara tiket, jedina kvota oko 1.50; Svajcarci igraju defanzivno kako fudbal, tako i hokej). Prosao je prateci fudbalski tiket. Pokrih se na kraju, mada je moglo bolje.

Danas uplata nesto ispod standardne.

Hokej

Washington-NY Rangers w1

Montreal-St. Louis 5+

Calgary-Boston 5+

Ban. Bystrica-Plzen 5+

Kvote, 1.26, 1.90, 1.31.

Capitalsi nisu otvorili sezonu posebno ubedljivo, vezali su dva poraza u regularnom toku i ovo je protivnik po meri. Montreal i St. Louis iznenadjujuce efikasni do sada, Boston nanizao 4 trijumfa, nakon startne katastrofe. Tu je i par CL, koji lici na sigurnu stvar.

Kosarka

Fenerbahce-Khimki w1

Milano-Real Madrid w2

Kvota 1.70.

Nakon dosta vremena odigrah nesto sto ne pratim, cisto na osnovu postavke kladionica (i pogledane tradicije). Moram priznati da ne znam sastave nijedne EL ekipe. Jos malo pa ce NBA, tu su stvari jasnije.

Ja bih rutinski pao na poenima (ne igram nikada under na NBA mecevima:D). Na vinerima bih prosao, mada bih tesko odigrao bilo sta osim plusa na Golden State-Oklahoma. Poluvreme, kraj, sve minus. 

Mogu da zamislim koliko je psovao jutros drugar iz Cuprije, koji uvek igra jako NBA overe.:rolleyes:

Danas u Skoplju, SEHA liga: Metalurg -Zelja  1.35  8.50  3.85. Hendikep 3.5.

Hm, Zelja je tezak raspad i "realno" nema nikakve sanse, ali vidim sad da Metalurg ima samo jednu neresenu (sa Izvidjacem kuci; mi smo pobedili Izvidjaca u Nisu lagano). Tesko je zamisliti Zelju kako pobedjuje bilo koga, ali kvota je super, pa cu odigrati na nekom olimpijskom tiketu. Mozda je neki strajk u Metalurgu. :D

Zezam se, nemam pojma, ne znam nikakve detalje, ni kako igraju, nisam ih gledao, a Zelju jesam, al bolje da nisam. :D

16 minutes ago, Cash said:

Nije valja Vujo več otisao iz Želje 

Nije. :D

Nego, mozda je neki grdji Vujo u Metalurgu, mozda se njihov i brani bez golmana, to bi mogla biti sansa. :D

EDIT: Aha, sad sam proverio u Socceru, tamo je 1.50  2.90. :dry:

EDIT 2: Citaju topik, uprpali se, i Maxbet smanjio na 2.90. :D

Edited by Nesh

Nema gluplje stvari nego kada cekas jedan gol pri 2-2 rezultatu, u zavrsnom periodu i oni mase kontru za kontrom (obe ekipe). Bonus je sto je utakmica bila skroz nebitna.