Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Golman im je skinuo sve i svasta, no na kraju domacin dade dva komada na brzinu. Ni ja nisam smeo Ajax, rekoh bice opusteni nakon CL kvalifikacija.:isuse:

Posted

Evo ga Hamilton na prvom mestu. Ovog puta easy money, malo na prvo ili drugo mesto (2.75), manje na prvo mesto (6.0). Doduse, ima jos 6 krugova, ali to bi bilo to. 

Posted

Imam 2&3+ na Mancester i oni promasuju penal na 2:0. Vise se ne secam kad je neko dao gol iz penala, a da je meni trebalo. 

Posted

Prodje vecina stvari danas i sada Lazio kilavi kod kuce.:isuse: Tu sam bar ocekivao prolaz vec na poluvremenu, pa da bonus zavisi od Francuza.

Posted
7 hours ago, Nesh said:

Za bolje poznavaoce, zasto je Barty za koju sam pre nekoliko trenutaka prvi put cuo (tj video je u ponudi :D) favorit protiv Pliskove (1.70  2.10). Jel moze tu Pliskova pobedjuje &over 22.5?

Jesi odigrao Pliskovu :D

Posted (edited)
34 minutes ago, Cash said:

Jesi odigrao Pliskovu :D

Pa jesam, ali malo mi bilo 2.10 da pobedi, nego sam dodao i vise od 22.5 gema jer je bolje 3.80 nego 2.10. :D

Ali kako idu stvari, nema sekiracije, nece to biti jedino sto sam promasio na tiketu. :D

Edited by Nesh
Posted

Mrtvi Lazio.:isuse: Izbise mi veliki kombo. Cuvas 1-0 protiv neke nizerazredne ekipe.

Posted

Povede Betis, ja igrao X, obaraju mi lep tiket. Dobro, za utehu nije 94. minut, bili su milosrdni. :dry:

Posted

juce ispratio na sitno ovog lika:

https://japanese-football.com/

usralo me je da je i on imao dobar dan + volim da ganjam vece kvote (iliti lakse podnosim padove, a ne kao usrana atalanta veceras i jos usraniji everton juce). nevolja je sto cesto izbacuje predloge neposredno pred utakmice.

kad sam kod specijalizovanih, ispratim i ovog tipa ponekad (finac sa zaposlenjem na kipru, ili obrnuto) 

http://www.football-finland.com/

http://www.football-cyprus.com/

za vikend: kipar 3/4, finska 4/8 (mozda sam malo omanuo kod finaca, imam na nekom papiricu, sad ne mogu da nadjem)

dalje, sa bettingadvice foruma: prija za mls, miccho uopsteno, mightye za norvezane (bog), genghiz rumunija, rafaroger (danska), ima jos par ok tipstera, insidesport ili tako nekako, skuplja informacije o izostancima od treceligaskih spanaca i hondurasa do liga petice. bio je i neki svabo, nicka mu ne znam, al se nije pojavio na pocetku sezone.

betrush: abudulalhazred (finska i azija/afrika), droc (rumunija), fairplaybet (raznovrsno), respect (italija, narocito nize lige, mada zabusava danas sa foggiom), gosoeda (tenis), devilinside (tenis - uvek na strani underdogsa, odlican je, al ga nema u poslednje vreme), alcuni (velike kvote, francuska druga liga - celo kolo izbaci na betshoot-u cetvrtkom uvece, nekad bude potop, al nekad bude useravanje), serialtips i winzbets (ragbi, ovo treba igrati cim izbace, jer domace kladze sporo reaguju na promene u hendikepu u ovom plemenitom sportu).

betblog: sherbis (hokej), makafutka (nba, uglavnom igraci), i best of roi igrace po sportovima. mislim da je na tom sajtu najslabiji fudbal, a hokej i kosarka mogu da budu bas dobri (vamos kida evrokup u basketu). itd, itd.

Posted (edited)

Steta sto nema Balkan Bet ovamo u Jagodini. Imaju dodatne granice za poene za MLB meceve. Za Washington-St. Louis je za 9.5, kvota 1.38 (standardna 7,5); za tu granicu i ovaj matchup je realna kvota 1.01.:laugh:

Pogledah dalje i deprimirase me skroz. Cubsi 10.5, under 1.50. Ima 5 izglednih meceva i sa obicnim granicama, a ovako bas treba da se potrefi pa da padne tiket; ukupna kvota 5.87.

Bedak.

Edited by Miljenko
Posted

Mozda sam se prevario ipak . Izgleda da imaju lokal na drugom kraju grada.:happy:

Posted
8 minutes ago, Miljenko said:

Mozda sam se prevario ipak . Izgleda da imaju lokal na drugom kraju grada.:happy:

kaže

Stevana Ivanovića bb, lok. C1a

Posted

Aha. Izguglah kladionice u Jagodini, cisto reda radi. To je valjda u trznom centru kod akva parka.