Miljenko Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Golman im je skinuo sve i svasta, no na kraju domacin dade dva komada na brzinu. Ni ja nisam smeo Ajax, rekoh bice opusteni nakon CL kvalifikacija.
Nesh Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Evo ga Hamilton na prvom mestu. Ovog puta easy money, malo na prvo ili drugo mesto (2.75), manje na prvo mesto (6.0). Doduse, ima jos 6 krugova, ali to bi bilo to.
Nesh Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Imam 2&3+ na Mancester i oni promasuju penal na 2:0. Vise se ne secam kad je neko dao gol iz penala, a da je meni trebalo.
Miljenko Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Prodje vecina stvari danas i sada Lazio kilavi kod kuce. Tu sam bar ocekivao prolaz vec na poluvremenu, pa da bonus zavisi od Francuza.
Cash Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 7 hours ago, Nesh said: Za bolje poznavaoce, zasto je Barty za koju sam pre nekoliko trenutaka prvi put cuo (tj video je u ponudi ) favorit protiv Pliskove (1.70 2.10). Jel moze tu Pliskova pobedjuje &over 22.5? Jesi odigrao Pliskovu
Nesh Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 (edited) 34 minutes ago, Cash said: Jesi odigrao Pliskovu Pa jesam, ali malo mi bilo 2.10 da pobedi, nego sam dodao i vise od 22.5 gema jer je bolje 3.80 nego 2.10. Ali kako idu stvari, nema sekiracije, nece to biti jedino sto sam promasio na tiketu. Edited September 2, 2018 by Nesh
Miljenko Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Mrtvi Lazio. Izbise mi veliki kombo. Cuvas 1-0 protiv neke nizerazredne ekipe.
Nesh Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Povede Betis, ja igrao X, obaraju mi lep tiket. Dobro, za utehu nije 94. minut, bili su milosrdni.
holden kolfild Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 juce ispratio na sitno ovog lika: https://japanese-football.com/ usralo me je da je i on imao dobar dan + volim da ganjam vece kvote (iliti lakse podnosim padove, a ne kao usrana atalanta veceras i jos usraniji everton juce). nevolja je sto cesto izbacuje predloge neposredno pred utakmice. kad sam kod specijalizovanih, ispratim i ovog tipa ponekad (finac sa zaposlenjem na kipru, ili obrnuto) http://www.football-finland.com/ http://www.football-cyprus.com/ za vikend: kipar 3/4, finska 4/8 (mozda sam malo omanuo kod finaca, imam na nekom papiricu, sad ne mogu da nadjem) dalje, sa bettingadvice foruma: prija za mls, miccho uopsteno, mightye za norvezane (bog), genghiz rumunija, rafaroger (danska), ima jos par ok tipstera, insidesport ili tako nekako, skuplja informacije o izostancima od treceligaskih spanaca i hondurasa do liga petice. bio je i neki svabo, nicka mu ne znam, al se nije pojavio na pocetku sezone. betrush: abudulalhazred (finska i azija/afrika), droc (rumunija), fairplaybet (raznovrsno), respect (italija, narocito nize lige, mada zabusava danas sa foggiom), gosoeda (tenis), devilinside (tenis - uvek na strani underdogsa, odlican je, al ga nema u poslednje vreme), alcuni (velike kvote, francuska druga liga - celo kolo izbaci na betshoot-u cetvrtkom uvece, nekad bude potop, al nekad bude useravanje), serialtips i winzbets (ragbi, ovo treba igrati cim izbace, jer domace kladze sporo reaguju na promene u hendikepu u ovom plemenitom sportu). betblog: sherbis (hokej), makafutka (nba, uglavnom igraci), i best of roi igrace po sportovima. mislim da je na tom sajtu najslabiji fudbal, a hokej i kosarka mogu da budu bas dobri (vamos kida evrokup u basketu). itd, itd.
Cash Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 @Nesh sutra moramo probati dvojku na Cibolkovu 2.85
Miljenko Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 (edited) Steta sto nema Balkan Bet ovamo u Jagodini. Imaju dodatne granice za poene za MLB meceve. Za Washington-St. Louis je za 9.5, kvota 1.38 (standardna 7,5); za tu granicu i ovaj matchup je realna kvota 1.01. Pogledah dalje i deprimirase me skroz. Cubsi 10.5, under 1.50. Ima 5 izglednih meceva i sa obicnim granicama, a ovako bas treba da se potrefi pa da padne tiket; ukupna kvota 5.87. Bedak. Edited September 3, 2018 by Miljenko
Miljenko Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 Mozda sam se prevario ipak . Izgleda da imaju lokal na drugom kraju grada.
renne Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 8 minutes ago, Miljenko said: Mozda sam se prevario ipak . Izgleda da imaju lokal na drugom kraju grada. kaže Stevana Ivanovića bb, lok. C1a
Miljenko Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 Aha. Izguglah kladionice u Jagodini, cisto reda radi. To je valjda u trznom centru kod akva parka.
Recommended Posts