Miljenko Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 (edited) Fudbal 0/2, hokej 1/2. Fudbal nije mogao losije. Na 3+ tiketu oba promasaja, sto i nije tako lose, dok kod 2+ kombinacije cekah gol na Lionu i corak, revija promasaja. Na hokeju je prosla 2 kvota, pa se to moze podvesti pod ok ucinak (Karpat je stao na brojci 4). Jos jedan tiket i ne bih se bunio, ovako mogu reci da je fudbal nastavio sa serijom ocajnih rezultata. Danas standardna uplata, valjda je vreme za goleade ovih najboljih timova. Fudbal Man City-Newcastle 3+ Leicester-Liverpool 2+ Nimes-PSG 3+ Parma-Juventus 2+ PSV-Willem II 3+ Real Marid-Leganes 3+ Salt Lake-LA Galaxy 3+ Toronto-LA FC 2+ Vancouver-San Jose 2+ Leverkusen-Wolfsburg 3+ Hoffenheim-Freiburg 2+ Brighton-Fulham 2+ Kvote, 1.52, 1.57, 1.86, 1.62, 2.67. Uglavnom uobicajene stvari. Jedina prava dilema je bila koji par forsirati kod MLS meceva i na kraju odabrah LA Galaxy. Prve cetiri stvari cine kombo tiket. Prateci tiketi, Liverpool P/K2, Chelsea P/K1, Man City P/K1, Bayern w2, A. Madrid w2, Real Madrid P/K1, juventus P/K2, PSG P/K2, PSV P/K1, Peterborough 2+, Gilligham 2+, Sunderland 2+, Crewe 2+, Fylde 2+, Dag & Red 2+, Harrogate 2+, Bolivar 2+, Falkirk 2+, Forfar 2+, Brechin 2+, Peterhead 2+, Young Boys 2+. Kvota 40.80. Hokej Ban. Bystrica-Lugano 5+ Cardiff-Bern 5+ Kvota 1.90. Malo CL i danas. Bystrica ce nakon proslosezonskog playoffa, izgleda biti zahvalna i dalje; Bern je dobio Vaxjo u gostima, te Cardiff ne bi trebao biti veci problem. Slabija grupa. MLB tiket, Washington <8.5, Philadelphia <8.5, Atlanta <8.5, Colorado >7.5, LA Dodgers <6.5, Boston <8.5. Kvota 47.59. Edited September 1, 2018 by Miljenko
Nesh Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 (edited) I da zakljucim: na kraju 3. treninga Vettel najbrzi, Hamilton zaostaje 0.081, Kimi 0.173. Naravno, nisu verovatno forsirali do daske ni Ferari ni Merdza, te je pitanje koliko imaju jos rezerve, Bice vrlo tesno, tako da je kvota na Hamiltona odlicna. Ako pada kisa, Hamilton je favorit. Vremensku prognozu u ruke, pa u kladionu. Kvalifikacije pocinju u 15:00. Edited September 1, 2018 by Nesh
Nesh Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Tesno, da tesnije ne moze biti, Hamilton posle prvog izlaska u Q3 bio najbrzi, ali je u drugom izlasku, na kraju kvalifikacija, odnekuda sevnuo Kimi Raikonen i uzeo pol poziciju. Vettel drugi, Hamilton treci. Eh, Kimi je tek iznenadjenje, nazalost, neulovljeno.
Miljenko Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Nikada nisam razumeo da tim u koji nagruvas ovolike pare, ne moze da resi ovako neku ekipu, sa 2-3 gola u prvom poluvremenu. Zato je neobavezni tiket, sa 2.67 kvotom lagano prosao. Steta sto je Lever odigrao onako kilavo, pa nije doslo 5+ ili 6+, lepe su kvote bile.
Cash Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 To sto top ekipe več na poluvremenu ne mogu da nagruvaju 2-3 gola je posledica stare dobre izreke: Danas svi igraju fudbal. Eno Psg 2:0 valjda ce primiti gol u drugom
John Coltrane Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 On 31.8.2018. at 22:42, Miljenko said: Samo golove na njih (uglavnom kada su domacini), fiks ne pokusavam ni sa ovim najboljim ekipama. Ma, znam, ne moras mi ponavaljati, toliko puta smo bili za okruglim stolom "fix vs. golovi". Ali FRA mi je toliko nepredvidiva. Ortak je stavio soma na Macva-Partizan 1-2 uzeo 27k, a par dana posle toga na evropskom tiketku uzeo preko 30k i juce me udavi za Lil dvojku, na puno para. Ja sam ga odgovarao, ali se nismo culi posle tekme sinoc, takoooo daaaa... St.Etjen odavno na crnoj listi, ali ne samo na njih vec i protiv njih. Pricali smo kako i OL i OM znaju da kiksnu. Sinoc probah sitno Dizon koji ima odlican start, dobi ih lagano Kaen u gositma 2:0. Pao Everton (ubacio ga umesto Chelskija ) pao Atletiko, usli PSV i Bajern. Da ne bi St.Poltena 2,90 i penala u 90min prso bi ko bas.
Miljenko Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Danas cu od Francuza Monaco-Marseille na 3+. Ja generalno igram samo ekipe iz vrha, posto redje kiksaju. Izuzetak su mi lige iz JA (Cile, Bolivija, Peru, Paragvaj), odnosno MLS, gde je jedino bitan trend/prosek golova. Juce je bilo efikasnih meceva (PSG, LA Galaxy, PSV), pa se ne bunim. Odigram i ja jedan siri tiket (pretezno fiks), no to retko prodje i sa vinerima. Probacu i danas. MLB je jedini sport gde forsiram fiks, ali se ni tu cak nisam uvajdio ove sezone. Obicno dolazi jedna stvar u seriji. Kod MLB meceva pokusavam da promenim igru kada trenutna igra ne ide (umesto fiksa poene i obrnuto), mada ponekad ni to ne pomaze. Kod fudbala i hokeja se tvrdoglavo drzim golova, cekajuci da uleti zgodan dan (poput ovog juce). Tja, videcemo sta sledi. Juce se povratih. Sledeceg vikenda reprezentacije, sto povlaci igranje MLB meceva, hmm, moglo bi biti neprijatno.
Miljenko Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 (edited) Fudbal 5/5, hokej 0/1, PSV, PSG i LA Galaxy dodjose po 5+ i 6+. Fudbal je na golove dosao savrseno. U 3+ je otislo i ono sto odigrah u opreznijoj varijanti. City taman koliko treba; Real nedovoljno za bonus, mada 4-1 nije losa pobeda sigurno; Lever katastrofalan, uz 4 gola; PSG i Nimes odigrase lep mec, uz 6 golova; LA Galaxy razbucan sa 6-2; PSV natrpao Willem II. Hokej je pao, mada je i to bilo blizu prolaza (cekah peti gol ceo treci period). Oporavih se nakon lose serije; neka su sto cesci ovakvi dani. Juce je 2/3 uplate bilo iz "banke", pa me tim pre raduje dobar bilans. Isti nivo uplate kao juce. Fudbal Monaco-Marseille 3+ Barcelona-Huesca 3+ Heracles-AZ Alkmaar 3+ Feyenoord-NAC Breda 2+ Basel-Thun 2+ Lazio-Frosinone 2+ Leipzig-Dusseldorf 2+ Sampdoria-Napoli 2+ Betis-Sevilla 2+ Watford-Tottenham 2+ Celtic-Rangers 2+ Kvote, 1.67, 1.67, 1.57, 2.12. Na kraju samo 3 para odigrah 3+ i to ona koja mi deluju prilicno sigurno. Francuski derbi redovno donosi golove, te drugaciji ishod ne ocekujem ni danas. Vreme je da Barsa zatrpa nekoga, dok je AZ krenuo standardno dobro. Tu su i dva tiketa sa 2+ mecevima, gde je vecina utakmica mogla biti ispracena sire, no rekoh da se ne zalecem, nakon onako dobrih rezultata juce. Prve tri stvari su na kombo tiketu. Prateci tiket, Arsenal w2, Man Utd w2, Leipzig w1, Schalke w1, Fiorentina w1, Lazio P/K1, Napoli w2, Atalanta w1, Barcelona P/K1, Zvezda w2, Anderlecht w1, AZ w2, Ajax w2, Feyenoord P/K1, Benfica P/K2, Porto P/K1, Rosenborg w1, Dynamo Kyiv P/K1, Basel w1. Kvota 22.25. Hokej Malmo-Yunost Minsk 5+ Tychy-Skelleftea 5+ Bolzano-HIFK 5+ Mountfield HK-Rouen 5+ Magnitogorsk-Slovan B. 5+ Dinamo Moscow-Salavat 4+ Kvote, 1.86, 2.17, 2.03. Pored 4 meca CL, tu su i 2 KHL para, koja ipak nije za zaletanje (moracu da bacim pogled i na St. Petersburg). Prvi tiket je u jacoj grupi. MLB tiket, NY Yankees 1, Philadelphia <8.5, Boston <10.5, San Francisco <7.5, Colorado H2(+1.5). Kvota 9.92. Edited September 2, 2018 by Miljenko
Nesh Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 (edited) Ajd jos jednom da razmisljam glasno o formuli 1. Raikonen startuje prvi, Vettel drugi, Hamilton treci. razlike u kvalifikacijama su bile minimalne (izmedju Vettela i Hamiltona 14 hiljaditinki), tako da se ocekuje zestoka borba. "Ocekuje se" i da ce Kimi propustiti Vettela, no videcemo, davno nije pobedio tako da treba izneti pred njega ozbiljne argumente za tako nesto (mozda ponuda novog ugovora odradi posao, ko bi ga znao? )... Kvote: Vettel 1.60, Kimi 3.25, Hamilton 6.00. Interesantna je kvota (Meridian) da Hamilton osvaja prvo ili drugo mesto - 2.75. Svasta moze da se desi na startu, a i u samoj trci (kisa, safety car,...)..u nepredvidjenim situacijama redovno se bolje snalazio Hamilton, Kimija su ove godine obicno pratili pehovi i greske, Vettel je znao da kiksne u nepredvidjenim situacijama, pa i u taktici... Kvota 2.75 da Hamilton bude prvi ili drugi deluje prilicno primamljivo. Ja cu probati nesto sitno da me mine volja. Ako ne bude medju prva dva, pa boze moj, ionako ne navijam za njega. Naprotiv! Trka pocinje u 15:10. Edited September 2, 2018 by Nesh
Nesh Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Za bolje poznavaoce, zasto je Barty za koju sam pre nekoliko trenutaka prvi put cuo (tj video je u ponudi ) favorit protiv Pliskove (1.70 2.10). Jel moze tu Pliskova pobedjuje &over 22.5?
Nesh Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 (edited) Vettel prakticno aut. Kao sto rekoh, svasta se moze ocekivati. Edited September 2, 2018 by Nesh
John Coltrane Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Jaoooo AZa sta mi radi drugi vikend za redom Preslikan scenario od juce, necu Ajax nego AZ (necu Chelski nego Everton).
Recommended Posts