Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Sad u 10 h WTA kvalifikacije za Moskvu.

Fin value na Badosa@2.5(Bet365) protiv Olge Danilovic.

Posted (edited)

Fudbal 2/3, MLB 0/1, Minnesota je dosla 5+ i 6+. Fudbal je dosao pristojno. Brondby i Young Boys jesu zakazali, no tu poslusah predosecaj i odigrah 2+. MLS lagano, 6 komada u prvih sat vremena meca. Bolivijci su cesto teski za procenu, tako juce nije dosla najmanja 3+ kvota. Na 2+ tiketu je bilo par knap prolaza (Cerro Porteno, Sporting Cristal), pa i nema razloga za nerviranje. MLB, tja. Boston nije dolazio u pitanje, no Washington nakon gomile prekida zbog kise, ipak probija hendikep za poen, smor. I to Harper, koji ili ima strajkaut ili HR. Ne treba mudrovati previse, singl makar i na 1.25.

Minimalni ulozi danas.

Fudbal

Hammarby-Dalkurd 3+

Deportivo Capiata-Libertad 3+

Kvota 2.59.

Sistemom eliminacije ostase ovi parovi. Hammarby i Dalkurd imaju najbolji 3+ trend u ligi (10/13 i 9/13). Duel iz Paragvaja je u prethodnoj polusezoni doneo dve lepe goleade.

MLB

Baltimore-Boston 2 (Gausman-Porcello)

Cleveland-Pittsburgh 1 (Kluber-Williams)

Kvota 2.05.

Red Soxi imaju 8-2 trend i ocekujem da nastave sa dobrim nastupima i protiv prezaljenih Oriolesa. Porcello ima bolji ucinak na strani, 7-1, 3.43 ERA, 1.22 WHIP.

Indiansi nisu previse ubedljivi, no Kluber baca danas (1-1, 3.98 ERA, 1.18 WHIP), te bi moglo doci do prekida pobednicke serije Piratesa (9).

Prateci tiket, LA Dodgers H2(+1.5), Atlanta H2(+1.5), Milwaukee H1(+2.5), Texas H1(+1.5), NY Yankees 2. Kvota 5.33.

Edited by Miljenko
Posted
4 hours ago, Timmy said:

Ne bacaj pare :)

Ipak je dobila Badosa:rolleyes:.

Posted (edited)

Preterase vala sa kvotom 1.35 na Clevelend. Startuje bolji picer za Indianse i verovatno dolazi kraj seriji Pirata, ali Ja cu vala da udarim kontru (prastaj Miljenko :D), cisto da me mine volja, a i ne mogu da propustim kvotu 3.00. Ne dolazi valjda Pittsburgh u Clevelend bez bezbol palica. :D

Naravno, ne singl, nego stavljam na neki olimpijski tiket. 

Edited by Nesh
Posted

Kakvi rezultati dolaze, ne bi me iznenadilo da i tu uleti kontra.:sleep::D

Cleveland je za klasu-dve bolji tim, a i odnos startera je tu negde, no bullpen Indiansa je katastrofalan, pa je situacija malcice nivelisana (starteri 3.47 ERA, bullpen 5.34 ERA).

Posted

Ipak su Pirati dosli sa bezbol palicama na bezbol mec. 0:7. Ih, sto ne igram singlove. :D

Posted

Kisa izgleda smeta vise top starterima. Dva duga prekida, Kluber nepovez. Bolje da su odlozili zbog loseg vremena, nego sto su igrali samo 6 ininga.

Ocajna sezona, a hokej krece tek u septembru. 

Ocekivao sam realnije rezultate posle All-Star meca, no ovih par dana je jos gore.:sleep:

Posted (edited)

Fudbal 0/1, MLB 0/1, Hammarby je dosao 5+. Hammarby 4-0 na poluvremenu i jedva udje 5+ pred kraj. Tja, mogli su bar jos jedan dati, za lep bonus. Paragvajci teski za procenu. Tokom dana su skakale kvote za golove na mom paru i naravno da nije usao u 3+. MLB deo kilavo. Boston je dobio, no Cleveland biva porazen u mecu koji bolje da je odlozen. Nisam ocekivao previse, no danas su parovi jos gori. Sve neki 50/50 mecevi, te ponovo slede minimalni ulozi.

Sutra ima par izglednih meceva za golove (CL, Bolivija, MLS), bolje sacuvati novac za to.

Fudbal

Dinamo Zagreb-Hapoel Beer Sheva 2+

Zvezda-Suduva 2+

Legia-Trnava 2+

Kvota 2.31.

Najpre sam hteo samo Zvezda + Legia kombinaciju, no posto ni to nije previse sigurno, odigrah malo sire.

MLB

Colorado-Houston <9.5 (Anderson-Cole)

Milwaukee-Washington <9.5 (Guerra-Hellickson)

Kvota 3.35.

U Denveru imamo sudar startera, koji su u odlicnoj formi, pa probah under, mada je ovo stadion koji najmanje pogoduje picerima. Tri starta unazad, Anderson, 1-0, 1.35 ERA, 0.85 WHIP; Cole, 1-0, 2.70 ERA, 1.38 WHIP. 

Milwaukee i Washington se ne mogu pohvaliti stabilnom ofanzivnom produkcijom, granica je visoka, te i ovde probah minus.

Prateci tiket, Philadelphia H1(+2.5), Boston >9.5, Atlanta H2(+1.5), Seattle <7.5. Kvota 5.63.

Edited by Miljenko
Posted

Pobeda zvezde s vise od 1 golom razlike, Astana-Midriland 3+, Skendrija-Serif gg,

Dinamo-Hapoel 1 i Cluj-Malmo w1

Posted

Kad je Zvezda poslednji put pobedila nekog sa 2 razlike?

Posted

U prethodnoj rundi je bilo 2-0 u revansu.

Posted (edited)
9 hours ago, Miljenko said:

Kisa izgleda smeta vise top starterima. Dva duga prekida, Kluber nepovez. Bolje da su odlozili zbog loseg vremena, nego sto su igrali samo 6 ininga.

Ocajna sezona, a hokej krece tek u septembru. 

Ocekivao sam realnije rezultate posle All-Star meca, no ovih par dana je jos gore.:sleep:

Ja sam na jednom tiketu imao i 2&over 8.5 na Pittsburgh i racunali mi promasaj. Nije neka kvota, bio je to HTZ gde je bila jos i Atlanta &over8.5, ali ipak je bez veze sto mi nisu dali kvotu 1.

Edited by Nesh
Posted

Za poene bi stvarno trebali da racunaju kvotu 1(ako odigras under, imas prilicnu prednost). Mozzart i Meridian na stranu, na drugim mestima mi se desavalo da te ranije zavrsetke razlicito tumace.

Posted

Bobe me za golove oprosti. Igrao sam 0:0 i 0-1 Univerzitario - Deportivo, kvote ogromne 12 i 3.65, i dodao tacno 2 gola po 3.6.

I Dinamo domacin prvo golovi, 1+ po 2, 2+ po 7.5 i 3+ po 30. Racunam nalozeno Hrvati posle SP :)