Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Sinoc sam pao na jebenu Drogedu. Imao sam dom4+ i dom prvo3+. Oni u 20 min 2:0. Srecom odmah branih da nece dati treci do HT i iyvukao ulog za tiket na prvo pol. A malo iza toga branio da nece dati 4 po 3.2. U tom trenutku je kvota da ce dati treci do kraja bila 1.03 i nisu ga dali. Cak su i primili do kraja... A kec na tom mecu je bio 1.05. Bilo je logicno da ne branim. al srecom jesam pa sam izvukao 80% uloga.

Veceras Peru, Paragvaj, Bolivija, Ekvador.. pa i MSL... Docekasmo :D 

Posted

Porodi Tampines na kraju i cetvrti. Fala kurcu da napokon udje sve na jednoj tekmi. A na HT se cinilo potpuno drugacije.

Posted

Miljenko, Cikago stvarno deluje kao zicer za GG varijante. Bas su suplji, a efikasni. Kao i glupi Vankuver. Al oni su pre svega suplji :)

Posted (edited)

Seattle-Vancouver bese. Seattle igra defanzivno i to prilicno dobro. Oni i NY RB mi se cine najbolji u tom segmentu; RB zbog golmana. 

Vancouver nije tako los, mada primaju oko 2.5 komada po mecu, na gostovanjima.

Edited by Miljenko
Posted

Gledao ih dva puta. Najgori tim na svetu :)

Posted (edited)

Igrao sm Bazel dom3+ i dom4+ po 2.25 4.4 u Meridianu. Posle nekih 15 minuta, vidim da su losiji od gostiju po svim statistikama, probam da uzmem tubno kes, a oni mi ponude nekih 97-98% od uplate :D Hvala lepo, uzeo pare nazad

Edited by Timmy
Posted

Kakva greska sudije na Basel-St. Gallen.:isuse: Vilotic kao poslednji igrac odbrane, povlaci coveka koji ga pretrcava i dobija samo zuti karton.

Posted (edited)

Odigrao sam Atlantu i Sijetl domacin golovi: u oba, 3+ i 4+. Na Antlatni su dosta manje kvote, pa je uplata veca. Al na Sijetl su vece isplate.

I Atlanta ga odmah primila.

Edited by Timmy
Posted

Glupi Vankuver pravi penal u 5. minutu :)

Posted

Martinez rutinski.:happy: Ajmo jos jedan.

Posted

Lepo Atlanta do 3.. Ajde Sijetlu. Njihov gol donosi i dubl pogodak.

A moze Atlanta i do cetvrtog...

Posted

Ovo drzanje lopte na 2 razlike, mi uvek ide na nerve. Ipak ostade 3-1.

Posted

Sijtel isto. I igraca vise imaju, al i dalje 2:0. Taj treci mi bas dosta donosi... Branio sam na sitnije po 2.8 kad su dali drugi, al mnogo bolje da ga daju jer ulaze 3 tiketa.

Posle odigrah Cikago i Galaxy, obe tekme isto GG4+, 5+. 6+ i 7+. Na Chicago nesto manje kvote, pa sam to malo jace da bi iste isplate bile.

Posted

I osta Sijetl 2:0 i samo mali plus na ove dve tekme, a moglo je biti bas dobro. Ko kilavom Vankuveru ne da bar 3 kom ne treba ni da zivi.

Posted (edited)

Fudbal 2/2, MLB 0/1. Fudbal je dosao relativno lagano. Esbjerg i Ostersunds neocekivano lako; Svajcarci na misice. MLS je opravdao poverenje, mada je mogao pasti jos neki gol, za bar jedan bonus. MLB je doneo neprijatno iznenadjenje. Dodgersi su brzo poveli 2-0, no na kraju su ipak porazeni 4-2, nakon ruznog meca sa puno gresaka i lose realizacije. Cini mi se da su i dalje neozbiljan protivnik, za bilo koji AL top tim. Houston rutinski. Nece kombo tiket nikako, nakon one serije prolaza pre dve nedelje. Kvota 3-5 bi trebala biti rutina za sastaviti, no ponekad nema prolaza po dve nedelje.

Malo jaca uplata danas, na kraju sam odlucio da se ne zalecem (bez diranja banke).

Fudbal

Minnesota-LA FC 3+

Brondby-Vejle 2+

Young Boys-Grasshoppers 2+

Real Potosi-U. Sucre 3+

Guabira-Nacional Potosi 3+

The Strongest-San Jose 2+

Cerro Porteno-Guarani 2+

Sporting Cristal-Melgar 2+

U. de Chile-Huachipato 2+

Kvote, 1.91, 1.97, 2.11.

Cim ima vec broj zanimljivih parova, covek ne moze da se odluci; zato je vikend najtezi/najgori za igru. 3+ parovi bi trebali biti sigurice za golove; tu je i veci broj 2+ meceva. Brondby i Young Boys sam mogao odigrati sire, no na kraju je ostalo samo 2+.

Prve dve stvari su u jacoj grupi.

MLB

Detroit-Boston 2 (Hardy-Sale)

Washington-Atlanta H2(+3.5) (Scherzer-Foltynewicz)

Kvota 1.62.

Sale igra protiv starih rivala, iz vremena kada je bio clan White Soxa, 9-8, 3.05 ERA, na 31 nastupu protiv Tigersa. Ima iza sebe odlican lineup Red Soxa, te ocekujem laganu 2. Washington je ponovo ispod 50% i polako krecu svadje u ekipi. Scherzer je vrhunski starter, no i Foltynewicz ne zaostaje previse.

Kombo tiket.

Prateci tiket, Cincinnati H1(+1.5), Tampa 1, San Francisco H2(+2.5), Houston H2(+1.5), Arizona 1, NY Yankees 1. Kvota 9.86.

Edited by Miljenko