Timmy Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Sinoc sam pao na jebenu Drogedu. Imao sam dom4+ i dom prvo3+. Oni u 20 min 2:0. Srecom odmah branih da nece dati treci do HT i iyvukao ulog za tiket na prvo pol. A malo iza toga branio da nece dati 4 po 3.2. U tom trenutku je kvota da ce dati treci do kraja bila 1.03 i nisu ga dali. Cak su i primili do kraja... A kec na tom mecu je bio 1.05. Bilo je logicno da ne branim. al srecom jesam pa sam izvukao 80% uloga. Veceras Peru, Paragvaj, Bolivija, Ekvador.. pa i MSL... Docekasmo
Timmy Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Porodi Tampines na kraju i cetvrti. Fala kurcu da napokon udje sve na jednoj tekmi. A na HT se cinilo potpuno drugacije.
Timmy Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Miljenko, Cikago stvarno deluje kao zicer za GG varijante. Bas su suplji, a efikasni. Kao i glupi Vankuver. Al oni su pre svega suplji
Miljenko Posted July 21, 2018 Author Posted July 21, 2018 (edited) Seattle-Vancouver bese. Seattle igra defanzivno i to prilicno dobro. Oni i NY RB mi se cine najbolji u tom segmentu; RB zbog golmana. Vancouver nije tako los, mada primaju oko 2.5 komada po mecu, na gostovanjima. Edited July 21, 2018 by Miljenko
Timmy Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 (edited) Igrao sm Bazel dom3+ i dom4+ po 2.25 4.4 u Meridianu. Posle nekih 15 minuta, vidim da su losiji od gostiju po svim statistikama, probam da uzmem tubno kes, a oni mi ponude nekih 97-98% od uplate Hvala lepo, uzeo pare nazad Edited July 21, 2018 by Timmy
Miljenko Posted July 21, 2018 Author Posted July 21, 2018 Kakva greska sudije na Basel-St. Gallen. Vilotic kao poslednji igrac odbrane, povlaci coveka koji ga pretrcava i dobija samo zuti karton.
Timmy Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 (edited) Odigrao sam Atlantu i Sijetl domacin golovi: u oba, 3+ i 4+. Na Antlatni su dosta manje kvote, pa je uplata veca. Al na Sijetl su vece isplate. I Atlanta ga odmah primila. Edited July 21, 2018 by Timmy
Timmy Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Lepo Atlanta do 3.. Ajde Sijetlu. Njihov gol donosi i dubl pogodak. A moze Atlanta i do cetvrtog...
Miljenko Posted July 21, 2018 Author Posted July 21, 2018 Ovo drzanje lopte na 2 razlike, mi uvek ide na nerve. Ipak ostade 3-1.
Timmy Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Sijtel isto. I igraca vise imaju, al i dalje 2:0. Taj treci mi bas dosta donosi... Branio sam na sitnije po 2.8 kad su dali drugi, al mnogo bolje da ga daju jer ulaze 3 tiketa. Posle odigrah Cikago i Galaxy, obe tekme isto GG4+, 5+. 6+ i 7+. Na Chicago nesto manje kvote, pa sam to malo jace da bi iste isplate bile.
Timmy Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 I osta Sijetl 2:0 i samo mali plus na ove dve tekme, a moglo je biti bas dobro. Ko kilavom Vankuveru ne da bar 3 kom ne treba ni da zivi.
Miljenko Posted July 22, 2018 Author Posted July 22, 2018 (edited) Fudbal 2/2, MLB 0/1. Fudbal je dosao relativno lagano. Esbjerg i Ostersunds neocekivano lako; Svajcarci na misice. MLS je opravdao poverenje, mada je mogao pasti jos neki gol, za bar jedan bonus. MLB je doneo neprijatno iznenadjenje. Dodgersi su brzo poveli 2-0, no na kraju su ipak porazeni 4-2, nakon ruznog meca sa puno gresaka i lose realizacije. Cini mi se da su i dalje neozbiljan protivnik, za bilo koji AL top tim. Houston rutinski. Nece kombo tiket nikako, nakon one serije prolaza pre dve nedelje. Kvota 3-5 bi trebala biti rutina za sastaviti, no ponekad nema prolaza po dve nedelje. Malo jaca uplata danas, na kraju sam odlucio da se ne zalecem (bez diranja banke). Fudbal Minnesota-LA FC 3+ Brondby-Vejle 2+ Young Boys-Grasshoppers 2+ Real Potosi-U. Sucre 3+ Guabira-Nacional Potosi 3+ The Strongest-San Jose 2+ Cerro Porteno-Guarani 2+ Sporting Cristal-Melgar 2+ U. de Chile-Huachipato 2+ Kvote, 1.91, 1.97, 2.11. Cim ima vec broj zanimljivih parova, covek ne moze da se odluci; zato je vikend najtezi/najgori za igru. 3+ parovi bi trebali biti sigurice za golove; tu je i veci broj 2+ meceva. Brondby i Young Boys sam mogao odigrati sire, no na kraju je ostalo samo 2+. Prve dve stvari su u jacoj grupi. MLB Detroit-Boston 2 (Hardy-Sale) Washington-Atlanta H2(+3.5) (Scherzer-Foltynewicz) Kvota 1.62. Sale igra protiv starih rivala, iz vremena kada je bio clan White Soxa, 9-8, 3.05 ERA, na 31 nastupu protiv Tigersa. Ima iza sebe odlican lineup Red Soxa, te ocekujem laganu 2. Washington je ponovo ispod 50% i polako krecu svadje u ekipi. Scherzer je vrhunski starter, no i Foltynewicz ne zaostaje previse. Kombo tiket. Prateci tiket, Cincinnati H1(+1.5), Tampa 1, San Francisco H2(+2.5), Houston H2(+1.5), Arizona 1, NY Yankees 1. Kvota 9.86. Edited July 22, 2018 by Miljenko
Recommended Posts