Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Sve rеzonski odigram sem rozenborga i naravno zavuku mi ga.tiket.png

Posted

Odigracu sad Ruse -4.5 protiv Ceske, mislim da su ovi drugi go kurac od ekipe i samo zahvaljujuci milostivosti™ nasih igraca igraju danas.@ Renegejd, ne ide 1.35 i 2.9 zajedno, apisano™ pravilo.

Posted

Kvota kao kvota nije problem već to što za sve znam što sam igrao sem rozenborga. napoli 3+ za kvotu 2, samo kavani može da umuva 3 komada žmurećki. aek izgleda prso skroz, lagana dvojka. ajaks isto. Caja izgubila pre par dana od cedevite, igrao bih dvojku i da su igrali protiv reala ili barse. zvezda lep odnos cena kvalitet :D. federer anderdog protiv marija, uzimam bilo kad. i rozenborg? zašto? nemam pojma.

Posted

Izabrah pogresne Brazilce :isuse:Rusi se cuvali za Spaniju a Cesi nisu ni krenuli naprijed, grozno jajarenje™

Posted

koliko ovakvih tiketa odigras dnevno/nedeljno? ako su ti dobri procenti™ mogao bi da ih stavljas pre pocetka a ne ovako da se falis™ i stvaras zazubice. :)

Posted

A dje vazda sam u minusu. I ne djelim sa drugima to mi donosi nesrecu. :D

Posted

Oklahoma i Miami dosli uz dosta srece. Morao je i Real B jednom da zakaze sa golovima.FudbalMK Dons 3+East Stirling 3+Tranmere 2HokejTonsberg 6+NBACleveland dop>192.5LA Lakers dop>192.5Prebacivacki:Tonsberg 6+LA Lakers dop>192.5MK Dons 3+East Stirling 3+

Posted
Opet sam dobio na najjacu igru u univerzumu. Bravo Midle care uzmi im pare!
A dje vazda sam u minusu. I ne djelim sa drugima to mi donosi nesrecu. :D
:lol:
Posted (edited)

Jebem li ga ako ovaj Hibert veceras ne predje 8.5 poena. Raspada se sa procentom suta, ima bednih 8.7 poena u proseku ove sezone... ali gde ces boljeg protivnika za izlazak iz krize od raspalih Reptorsa, koji su poznati po stamenoj odbrani vec godinama. Protivnici su mu defanzivni div Barnjani i ovaj ruki Valansiunas ili kako vec, za kojeg iskreno nemam pojma kakav je. 9 jebenih poena, toliko ce valjda zabiti.Vezacu ga sa Niksima + Netsima, ili mozda izbacim te obe pa stavim Lejkerse keca protiv nista manje mrskog mi San Antonia.

Edited by Zli Gli
Posted (edited)

Igram u lajvu na indijanu. Moraju valjda ovi malo da se raspadnu nakon 3 produzetka sinoc.ma batali...

Edited by sancho
Posted
Igram u lajvu na indijanu. Moraju valjda ovi malo da se raspadnu nakon 3 produzetka sinoc.
I ja probao sad @ 2.9
Posted

Dosli Niksi i Netsi a slepac zabio 6 poena :D Da sam singlirao igrace, sve bi' pogodio osim njega i bio u lepom plusu - Deron, Lopez, Irving, Dzordz Hil, itd... svi dosli vise, samo slepac opet sutira 33% iz igre i ostao na 6 poena.Nego, sta mislite danas za futsal Spanija - Rusija? Kvota na X2 na ruske Brazilce je 1.88, cak veca nego kec. Gledao sam dosta meceva i Spanci su do sad uglavnom imali lake protivnike a opet me nisu odusevili. Razmisljam da to zveknem malo jace, mislim da nece biti mnogo golova i moze lako ici u produzetke...

Posted (edited)

Naravno, kombo nije mogao da dodje. Da igraju Lakersi-San Antonio jos 5 utakmica, ne bi dosao under ponovo(bar ne ovakav). <_<Dobro, uzeh bar nesto, posto je to jedino palo.

Edited by Miljenko