morgana Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) pa na pinterestu imas sve od diy do teske burzoazije, to su albumi sa slikama sa drugih sajtova ili uploadima. mozes da ga pretrazis npr po kriterijumu 'small space' ili sta god Edited July 5, 2015 by morgana
Кристофер Лумумбо Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 može i komoda za televizor. podseća na obdanište i nesrećno djetinjstvo.
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Jel radi pinterest bez logovanja?mislim da ne, ali može preko fb-a
Tresko Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 dajte neke linkove sa kul sajtovima za uređenje enterijera :) https://www.dalani.it/ http://www.poliform.it/
MayDay Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Morala sam da sredim sebi radnu stanicu malo, pa sam kupila trpezarijski sto umesto radnog. :D Nisam mogla da odolim ovom govancetu. A stolicu sam poručila preko Union Drvo firme sa Pančevačkog puta i doći će mi tek u septembru mesecu. :-/
katamaran Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) Moja omiljena radnja za sisanje ovaca. Uz svaki racun bi trebalo da izdaju uput za ludnicu. Cijena prava sitnica - 66.384.00 Godinama je u izlogu stojao neki napukli panj od preko hiljadu evra koji nekim cudom nije nasao svog kupca. Edited September 30, 2015 by katamaran
Alphons Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 pukao mi kais od stolice, posle 45 godina upotrebe. da neko ne zna gde da trazim tako nesto? sustinski, to je obican kais, kao za pantalone, sa identicnom kopcom, ali siri i od deblje koze. neki tasner, obucar?
Gospodin Slucaj Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 proizvodi li ko nove sekretar stolove u srbiji znate ono sto je kao komoda ali moze da se izvuce (daska) i imas sto nalazim samo polovno sto nije problem ako je ok kvalitet cak mozda i preferiram to ali ako cene nisu pesto osamsto prosecnih plata (nadjoh jedan al kosta 1300 jura) u tom smislu kako vam se cini euroarbor
SleeperSleep Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 jel zna neko pouzdanog otkupljivaca polovnog namestaja?
Filozof manijak Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Treba nešto da se mlatim oko jednog ruiniranog stana ovih dana, pa me zanima zna li ko kako se najefikasnije i najbrže skida itison zalepljen za betonsku podlogu? Ono, koji su potrebni alati za tu rabotu ili neka hemijska sredstva pogodna za isto....Hvala unapred Ne znam da li sam uboo pravi topik za ovakvo pitanje, ovaj mi se učinio prikladnim.
sekretar Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Postavi ovo i na majstorski topik, tamo je ok aktivnost za slicne savete
ljuttko Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 proizvodi li ko nove sekretar stolove u srbiji znate ono sto je kao komoda ali moze da se izvuce (daska) i imas sto nalazim samo polovno sto nije problem ako je ok kvalitet cak mozda i preferiram to ali ako cene nisu pesto osamsto prosecnih plata (nadjoh jedan al kosta 1300 jura) u tom smislu kako vam se cini euroarbor Ja nisam videla ništa slično novo, samo razne polovne koji se i meni svidjaju ali su nenormalno skupi. Bila sam kod ovih sa linka, nameštaj je očuvan i ima lepih komada ali su cene nenormalne tim pre što sam ja tražila nešto što sam htela dodatno da farbam i skroz promenim po boji. Slična prodavnica postoji i u Borči, isto veliki izbor, uglavnom je sve iz Holandije , bar tako kažu. Pratim nekoliko blogova i FB stranica o renoviranju starog nameštaja po Americi i to je tamo bagatelno , bukvalno max do 100 dolara. Cenim da i ovo u zemlji porekla ne košta više narod to izbacuje otkuplivač uzima i ovde prodaje ko antiku. Ako znaš kakav model hoćeš može to da ti napravi neki dobar stolar. Meni je jednostavnu varijantu napravio teča vrlo davno, nema delove kao za komodu na gornjoj ploči ali ima ploču koja se izvlači i sada hoću da nadogradim nedostajući deo pa kako nisam našla jeftino staro isto ću se na kraju odlučiti za stolara
Gospodin Slucaj Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ja nisam videla ništa slično novo, samo razne polovne koji se i meni svidjaju ali su nenormalno skupi. Bila sam kod ovih sa linka, nameštaj je očuvan i ima lepih komada ali su cene nenormalne tim pre što sam ja tražila nešto što sam htela dodatno da farbam i skroz promenim po boji. Slična prodavnica postoji i u Borči, isto veliki izbor, uglavnom je sve iz Holandije , bar tako kažu. Pratim nekoliko blogova i FB stranica o renoviranju starog nameštaja po Americi i to je tamo bagatelno , bukvalno max do 100 dolara. Cenim da i ovo u zemlji porekla ne košta više narod to izbacuje otkuplivač uzima i ovde prodaje ko antiku. Ako znaš kakav model hoćeš može to da ti napravi neki dobar stolar. Meni je jednostavnu varijantu napravio teča vrlo davno, nema delove kao za komodu na gornjoj ploči ali ima ploču koja se izvlači i sada hoću da nadogradim nedostajući deo pa kako nisam našla jeftino staro isto ću se na kraju odlučiti za stolara hmm pa moze li nesto na ebayu da se nadje ja nadjoh nesto tamo ali su cene par hiljada dolara (za apsolutno genijalne komade od mahagonija) ajde mi posalji te linkove za americke sekretar stolove mozda neko shipuje u srbistan izgleda da je DOBAR stolar jedina opcija ali kako ga naci jbga
Recommended Posts