Mr.Mxyzptlk Posted August 19 Posted August 19 ne bih preporucio gusenje nikome inace ovo sto kaze milan, meni poslednje dve godine je toliko zapusen nos, a nikad nisam imao taj problem, niti da traje nedeljama. 1
duda Posted August 19 Posted August 19 ma nije mi najveća biblioteka, no sam sklona raznoraznim alergijama i ne samo ja u kući, nažalost
kud u maglu Simoviću Posted August 19 Posted August 19 sad je sezona ambrozije, pa možda ima veze i sa time
Mil@n Posted August 20 Author Posted August 20 Razmišljao sam više puta o ustakljivanju stripova. Nije do para već su obe police od poda do plafona i imaju tipa 7, 8 pregrada tako da bi moglo eventualno iz dva dela, ne znam da li bi mogla staklena vrata da budu tipa 220 visine ili koliko već, a i ne znam ni koliko je to praktično sve i da može.
le petit nicolas Posted August 20 Posted August 20 (edited) najbolje je dva krila, kao plakar, zbog stabilnosti i koriscenja - da se ne otvara sve. ili, cak, cetiri: dva gore, dva dole. ako je pravougaoni oblik, mogu i ona stakla sto se "preklapaju" kad se jedno pomeri (u dve brazde). poz Edited August 20 by le petit nicolas
Mil@n Posted August 20 Author Posted August 20 (edited) 12 minutes ago, le petit nicolas said: najbolje je dva krila, kao plakar, zbog stabilnosti i koriscenja - da se ne otvara sve. ili, cak, cetiri: dva gore, dva dole. ako je pravougaoni oblik, mogu i ona stakla sto se "preklapaju" kad se jedno pomeri (u dve brazde). poz Pa to sam mislio, iz 4 dela po polici tipa, ako je visina 2m i 1 širine, da t obude ustakljeno sa tipa 4x1m visine i 0.5 širine. Iz dva dela je rekao bih mnogo robusno, teško staklo, možda i osetljivije na lomove, nemam pojma, ne deluje mi kao pametno rešenje. Edited August 20 by Mil@n 1
bags Posted August 24 Posted August 24 Ekstremno prakticna soba u hotelu. Kad klinci zaspu okrenes tv prema sebi. 1
zorglub Posted August 25 Posted August 25 Ovo sa američkim plakarom i zavesama 'mesto vrata (što kliznih, što normalnih) mi je namera za jednu sobu, ali mi je frka da će uživo izgledati jadno. Ovako nešto: 1
Mel Posted August 26 Posted August 26 23 hours ago, zorglub said: Ovo sa američkim plakarom i zavesama 'mesto vrata (što kliznih, što normalnih) mi je namera za jednu sobu, ali mi je frka da će uživo izgledati jadno. Ovako nešto: Pa izgledace onoliko jadno/nejadno koliko ta zavesa bude kvalitetna. 2
Ras Posted August 26 Posted August 26 (edited) Definiši(te) kvalitet zavese? Postoji niz problema koje treba savladati da bi rešenje sa zavesama bilo efektno. Na stranu izgled materijala (boja, uzorak,...), što može biti i stvar ukusa, već mislim na izbor tipa zavese i način montaže. Da na brzinu ilustrujem na ovde okačenim primerima. Rešenje iz hoteske sobe je loše i izgleda kao priručno, privremeno ili iz nužde: zavesa je prekratka, ne doseže do poda, garnišna je postavljena na neadekvatnu visinu - prenisko, seče plakar po visini što ne prija oku. Drugo rešenje, ovo koje je postavio @zorglubnema tih problema, pa je i bolje. Edited August 26 by Ras 2
Mel Posted August 26 Posted August 26 Pa ja se rukovodim rezonom kao za bilo koje druge zavese koje su neprozirne, svetlija boja, ili neki interesantan pattern, a da ne bude neki tanki plastichni materijal nego nesto sto deluje kvalitetnije - i sto bi loshe izgledalo.
Recommended Posts