October 8, 20231 yr Samo da se obrije . Sve ostalo cakum pakum (osim one navlake na wc solji) Edited October 8, 20231 yr by Sandradjer
October 8, 20231 yr Oštro oko! Meni je ta navlaka bila zanimljiva, ali se nisam udubljivao. Vratiću još jednom da pogledam. Ne smetaju ti švedski vagon pločice u kupatiliu? Spoiler
October 8, 20231 yr Neeee, uveseljava . Vlasnik je senzitivniji od proseka nekoliko puta, pa je mozda malo preterao.
October 8, 20231 yr 33 minutes ago, Ras said: Oštro oko! Meni je ta navlaka bila zanimljiva, ali se nisam udubljivao. Vratiću još jednom da pogledam. Ne smetaju ti švedski vagon pločice u kupatiliu? Hide contents Grozotne su.
October 9, 20231 yr Popular Post On 8.10.2023. at 9:02, Ras said: Devendra Banhart nudi drugačiji pristup od ovog na prethodnoj strani: Ovaj lik baš intenzivno želi da izbegne da mu bags, Mil@n i Shan Jan ikad banu na gajbu
October 9, 20231 yr Nesto mi je sve antipaticno kod njega i u stanu, pojma nemam sta i zasto. Ono kupatilo je stvarno kunst. Ljudi koji ne vole umetnost i umetnike ih verovatno ovako vizualizuju // @pt 2.0 i kupatilo - meni je šok kada vidim ne spušten poklopac od WV šolje, take that! Edited October 9, 20231 yr by I*m with the pilots
October 9, 20231 yr Kud i spomenuh ovog Devendru Jednako bledunjav lik kada je muzika u pitanju, ali za razliku od DB ima imanje i kuću na kojima mu iskreno zavidim: Edited October 9, 20231 yr by Ras
October 9, 20231 yr 1 hour ago, I*m with the pilots said: meni je šok kada vidim ne spušten poklopac od WV šolje, take that! ajoj, a mene nervira kad mi gosti ostave jebeni spušten poklopac
October 9, 20231 yr 2 minutes ago, Amelija said: ajoj, a mene nervira kad mi gosti ostave jebeni spušten poklopac Nemoj pilotkinju zvati u goste i raačunaj da ti je to rešeno.