ultra plasticni Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Film je odlican po meni, vrlo jak i smisleno angazovan. Nista oblande, odmah punk.
đorđe geprat Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 54 minutes ago, ultra plasticni said: Film je odlican po meni, vrlo jak i smisleno angazovan.. saglasan. vrlo odličan, čak.
Ajant23 Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Ma, mediokritetski uradak... Šta tu ima da se priča, uopšte... Ono, doduše, ko misli da komentarišem arogantno, samo neka se uzdiže uz pomoć naklonih dušebrižnika poput Lavertyja i Loacha i onih koji ih hvale, ja za to večeras nemam nerava...
Mr.Mxyzptlk Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 On 18.5.2018. at 10:36, copkillah said: Dedpul 2, očekivano odličan i zabavan. meni bas bas dosadan.
herzika Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 (edited) meni je rivendz kretenizam..prvo su udavili sa onim otrcanim flertovanjem na pocetku, onda snimanje dupeta one glumice kao u cvijinim, spotovima ili vuk mob, tako nesto.aj da je neko dupe, klasicna prakljaca nista posebno, msm dobra je kao sto za svaku drugu moze da se kaze da je dobra..i da posle 15 min sam batalio gledanje Edited May 20, 2018 by herzika
Ras Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 (edited) ko se sa poštovanjem na odnosi prema ženskim guzama, ne može sa poštovanjem da se odnosi ni prema filmu edit: nisam gledao rivendz Edited May 21, 2018 by Ras
Lancia Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Ljubav u svoj svojoj apsurdnosti i ludilu - Mon Roi - taman za dobar glumacki xepening Emmanuelle Bercot i Vincenta Cassela.
Ras Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Kada smo kod kraljeva i Vensana Kasela, jeste li gledali ovaj ekstravagantni film: Il racconto dei racconti (Tale of Tales/ Priča nad pričama) ?
zakintos Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 54 minutes ago, Ras said: ko se sa poštovanjem na odnosi prema ženskim guzama, ne može sa poštovanjem da se odnosi ni prema filmu +1 Normalan čovek? Za mene normalan čovek je onaj ko okrene glavu da pogleda prelepu ženinu guzu. Poenta nije samo u tome da okrene glavu - tu postoje pet ili šest razloga. Normalnom čoveku je drago da pronađe ljude slične njemu - zato on voli krcate plaže, fudbal, bar u centu grada... On voli ljude koji su nalik njemu i ne veruje mnogo onima koji su različiti. Zato je normalan čovek: istinski brat, pravi građanin, iskreni patriota... Pogledao sam The Stunt Man, iako je završen 1980 dosta dugo je rađeno na scanariju, malo poznatog reditelja (Richard Rush) a mislim da ga je i Trifo u ono vreme baš nahvalio - sa razlogom... Akcija, triler i romansa u jednom - sjajna dvosmislena igra, film u filmu, koja ima za cilj da prikaže samu iluziju bioskopa, manipulišući između stvarnog i mašte. 8 i po za siromašne! Preporuka
alec harvey Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Peter O 'Toole je tu perfektan... Pogledaj i Freebie and Bean od istog reditelja... To je sve repertoar 20. Oktobra.
zakintos Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 5 minutes ago, alec harvey said: Peter O 'Toole je tu perfektan... Pogledaj i Freebie and Bean od istog reditelja... To je sve repertoar 20. Oktobra. +1 Naručio sam interesantan reditelj...
Meazza Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 1 hour ago, zakintos said: +1 Zato je normalan čovek: istinski brat, pravi građanin, iskreni patriota... ... i mediokritet. Za guze se slazem.
zakintos Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 49 minutes ago, Meazza said: ... i mediokritet. -1 konformista
Meazza Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Just now, zakintos said: -1 konformista Povezane stvari.
Recommended Posts