roksi Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 mislim da ga u kinoteci uvek ceraju u 2 cuga, ne sto vole narod koji gleda, nego imaju opremu koja ne moze ceo kotur da primi. laki za one u prvom redu! Nije mi teško da zamislim Selmu Hajek iz te pozicije. :D
kipo Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Selma Hajek je dobra na svim pozicijama. Pogledao Libertador, privukla me priča o kojoj ne znam takoreći ništa (nezavisnost Južne/ Latinske Amerike) i fantastični predjeli u trejleru. To je otprilike sve zanimljivo u filmu. 4/10
ToniAdams Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 inace mi vazda bila misterija bas taj prevod, 1900 u XX vek. mislim, 1900. god je tehnicki i dalje 19ti vek uf bas bi ga sad gledo
Ras Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Mislim da se uopšte se ne radi o godini, već o godinama: hiljadudevetstotim. Tako sam oduvek razumevao film, kao film o promenama i o novoj epohi. Uostalom film i počinje vešću o smrti Verdija, što ga smešta u 1901. godinu, a simbolično označava kraj jednog perioda u italijanskoj istoriji i početak novog.
ToniAdams Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 znam o cemu se radi jbt, samo mi je nemust i nepotreban prevod
Ras Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Ok. Inače, kad sam nedavno ponovo gledao Viskontijevog Leoparda (spominjao ga i Duci Simonović) učinilo mi se da je jasna tematska veza između ta dva filma dodatno potcrtana angažovanjem Barta Lankastera.
Mil@n Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Odgledao Silence Skorsezea, da nije on u pitanju, ne bih ni odgledao sa obzirom da je radnja krajnje neubedljiva pogotovu za 1 hc ateistu, film je u skladu sa tim. Nekome možda ok, meni svakako ne. :)
Sludge Factory Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Odgledao Silence Skorsezea, da nije on u pitanju, ne bih ni odgledao sa obzirom da je radnja krajnje neubedljiva pogotovu za 1 hc ateistu, film je u skladu sa tim. Nekome možda ok, meni svakako ne. :) I ja sam hc ateista, pa mi je film bio odlican :)
Mil@n Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 I ja sam hc ateista, pa mi je film bio odlican :) Nisi pravi ateista :D Meni nicht, predugačak, glavni protagonista tj Garfild totalno neubedljiv, ne kažem da je loš glumac ali ima tu detinju skoro animiranu facu sa kojom ne mogu da se konektujem. Na stranu što mi je tematika totalno strana i nezanimljiva, dao sam šansu da izvedba i režija to nadoknade ali ništa.
Ajant23 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Toni vidim briljira. Tura ceo film a ne rolne, zaboravio na kvatroćento ili činkvečento... Dribla roksiija ko Krmpotić Milka...
BarryWhite Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Poceo 16. Cinedays u Skoplju pa sam planirao da gledam dosta filmova. Sinoc na otvaranju odlican svedski film (nije akcioni :D ) The Square. http://www.imdb.com/title/tt4995790/ Glumi Elisabeth Moss iz super serije koju sam skoro odgledao Top of the Lake i Domic West cuveni McNulty iz the Wire. Bas dobar film sa osvrtom na svedsko drustvo i generalno na odnose medju ljudima u danasnje moderno doba gde su glavna tema kultura, mediji i socijalne mreze.
zakintos Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 ^^ Pogledaj od istog reditelja: Force Majeure iz 2014 Ono sto mi se svidja je sto prikazuje likove stvarne, suocene sa iskusenjima modernog doba a ispitujuci granice do koje su spremni da idu... jer u principu smo svi od krvi i mesa.
Zli Gli Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Don't breathe Realna ocena na imdb, sedmica, kratak i ne mnogo dosadan film. Da sam mladji 10-15 godina, kontam da bi mi bio do jaja ali i ovako je ok.
nautilus Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 wind river ovo je za sada najbolji film godine. odlican
Recommended Posts