Ajant23 Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Fences (2016) Odličan film, vrlo prijatno iznenađenje. Sjajni Denzel Washington nosi dva sata radnje pune složenih obrta, izašle iz klasične tradicije američke drame, najjači mi je utisak na Eugenea O'Neilla kao prethodnika, sa iskustvima transformacije u trendove druge polovine dvadesetog veka. Kao i u slučaju The Light Between Oceans imamo složenu antialegoričnost, oslikanu i u izvanrednoj amblematskoj simbolici naslova. Dok je Manchester by the Sea (2016) praktično čisti religijski odnosno mitski film poput, recimo, filma Возвращение Andreja Zvjaginceva, Fences je klasična drama prožeta slikom koja, što bi rekao Frye: the heraldic emblematic image is in a paradoxical and ironic relation to both narrative and meaning. As a unit of meaning, it arrests the narrative; as a unit of narrative, it perplexes the meaning. Plašim se da će politika teško dozvoliti da Washington dobije Oskara za ovakvu ulogu, ali je zato Violi Davis on zagarantovan na sličan način na koji su ga dobijali, recimo, James Stewart za The Philadelphia Story ili Renée Zellweger za Cold Mountain.
maheem Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 je l ima taj manchester u podnošljivom kvalitetu na trafici? može linak?
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Koliko sam video ima neki dvd screener u rezoluciji tipa 16x12....ja ipak čekam br rip, strpljenje je vrlina -_-
ToniAdams Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 mene bas zabole da gledam nesto sto se koksakiju svidza
koksy Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 mene bas zabole da gledam nesto sto se koksakiju svidza đes Toni, znaš ti već šta...
maheem Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 (edited) Solidan screener odličnog Manchester By The Sea.Sjajne scene i gluma, nisam očekivao da je toliko heavy i ne znam šta Nautilus zamera kraju filma. Edited February 7, 2017 by maheem
FPLS Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Odlican film. A od danas je na trafikama i odlican snimak :)
Timmy Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Pogledao Mladjeg referenta sa De Nirom. Prvi deo filma odlican, posle udavili. Dobra je ideja i vecim delom realizacija. A dali mi i temu za razmišljanje u poslu
Lancia Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Dobro je osmisljen Moonlight, kao sto glavni lik krije svoje pravo lice, tako i sam film skoro da se stidi onogo o cemu prica. Odlicna gluma i bar meni nelagodan osecaj ugao gledanja, ceo film kao da je sniman s kuka i poda. Jos jedan od onih sjajnih filmova, gde nema sta da se zameri ali tesko da bih ga ikad opet odgledao. Ako natrcite, obavezno pogledajte Everybody Wants Some!!, kakav dobar flash na kraj 70-tih, krelci, kretenski humor i zabava za sve pare.
salata Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Handmaiden http://www.imdb.com/title/tt4016934/ Lepo!
katamaran Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 (edited) http://www.imdb.com/title/tt1823672/ Johnny V robocop fina zabava Edited February 7, 2017 by katamaran
slepa živana Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 la la land jer je svako malo iskakao po raznim topicima ovo što je pisao muziku kao neki justin hurvitz, to je ustvari robot kompjuter kome su ubacili dvadesetak filmskih hitova i muziku iz reklama, pa je izbacio ove melodije, veoma originalne. i mnogo bi volela da sam mogla da budem muva dok se pisao ovakav scenario da vidim kako se razvijala ideja... fenomanalno je ovih 17 srećnih i nesrećnih krajeva. dobar je da se čovek izbode nožem kad krene odjavna špica.
Mil@n Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Odgledao pod prisilom sva 4 underworlda. Prvi je bome filmčina iako vampiri i vukodlaci nisu nije moj cup of tea™, dobra i duboka priča koja se stalno razvijala, nekoliko baš moćnih scena i poteza kamerom, ostala tri su manje više eksploatisanje franšize. Drugi je pogotovo loš, treći i četvrti tu negde oko proseka..
maheem Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 A fish won't do anything but swim in a brook He can't write his name or read a book And to fool the people is his only thought Though he slippery - he still gets caught But then if that sort of life is what you wish You may grow up to be a fish. Paterson (2016) kakva magija od filma
maheem Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 novi dzarmus, paterson. izvedba, tempo, atmosfera and then some. topla preporuka. kako li sam ovaj post bio propustio :(
Recommended Posts