Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

juče sam trampio moju nordijsku kolekciju za razno a dobro. odmah sam pogledao murov putopisni dokumentarac "Where To Invade Next". dobar je. dopalomi se ono pri kraju: "ne bih živela kod vas ni da mi plate". uze mi reč iz usta.

sinoć smo familijarno gledali vrlo dobar/odličan australijski "The Black Baloon". piše o čemu se radi pa da ne prepričavam. preporučujem vam ga. opetme zbunila toni kolet. sećam je se onako bucmaste, debele u "venčanju" a posle je kostikoža u "dugom padu" i "japanskoj priči". i ovde. da li je bila namerno nagojena ili je posle namerno smršala. u svakom slučaju, uvek je odlična.

Posted

hanna (2011)

dobra glumačka ekipa u jednom prilično besmislenom filmu s jurcanjima bez mnogo logike. sve konekcije među likovima su samo načete bez konsekventnog dovođenja do kraja pa taman kad se kako-tako uspostavi neki ritam i radnje krene u nekom smeru, nedugo zatim ista se i raspadne.

5.6/10

Od Joea Wrighta gledaj Pana, ako nisi. Valjda je hipsteru proradio sentiment iz detinjstva, pa je začudo snimio zanimljiv film bez raspadnute dramaturgije i simboličkih™ tupljenja...

Posted

hvala, verujem ja tvojim preporukama ali postoje te neke tematike koje ne mogu, pa me ubij.

Posted

murov putopisni dokumentarac "Where To Invade Next". dobar je. dopalomi se ono pri kraju: "ne bih živela kod vas ni da mi plate". uze mi reč iz usta.

Ali švedski zatvori..  :isuse:

Posted

hanna (2011)

dobra glumačka ekipa u jednom prilično besmislenom filmu s jurcanjima bez mnogo logike. sve konekcije među likovima su samo načete bez konsekventnog dovođenja do kraja pa taman kad se kako-tako uspostavi neki ritam i radnje krene u nekom smeru, nedugo zatim ista se i raspadne.

5.6/10

Kejt Blančet?

Ne moram ni da gledam, odmah znam da je to najbolji film.

yes.gif

Posted (edited)

Joooj!

:blush:  :happy:  :ohmy:  :s_w:  :wub:

Edit: I Džudi Denč!?

Šta mi radiš, će srčka da me strefi.

Evo, skidam odma'.

Edited by Bujodrag
Posted

I bas sam se trudio da odgledam do kraja American Honey i ne ide, zesce sam se smorio. Ko je odgledao, nek napise kratko, sta je bilo na kraju. 

Posted

a sta je ona radila? :wicked:

Nemam pojma, realno najviše sve volim da gledam sam, ali me ponekad ljudi ugnjave, a, ja, iako sam težak, nemam srca da ih odbijem.

Posted

Ljubavi jedne plavuse 1965

Odlicna komendija, odlican rani Forman

Posted

Ljubavi jedne plavuse 1965

Odlicna komendija, odlican rani Forman

ono kada je plavuša došla u stan momku, razgovor roditelja, pripiti momak, rasprava u krevetu je najbolji deo filma.

pa početak, razočaranje devojaka kada su pristigli trećepozivci, igranka........

fenomenalan film. pravi češki.

Posted

Konačno odgledao Gran Torino.

Klint je tata. :Hail:

Posted

Jesi li ga video u Kinoteci?

Da, sopstvenoj. :)