maheem Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 victoria(2015) vidim da ovde na forumu nešto i nije prošla, no to me neće sprečiti da ga ocenim sa 9/10. berlin, jedna noć, jedan kadar i bezbroj pogrešnih odluka negde me atmosferom podsetio na la haine, verovatno zbog junaka istih godina i bezizlazne situacije u kojoj su. fantastični likovi, odlična gluma i muzika, a priča ide taman tim tempom kakvim treba da ide bez sporih i suvišnih delova. sad što smo naviknuti na rez, akciju, rez, eksploziju, rez, reakciju drugi je par rukavica. za neke radnje je prosto potrebno vreme, čak i banalni prevoz od tačke a do tačke b ovde u real time-u nije dosadan jer je podvučen odličnim dijalozima koji vode priču. sama činjenica da film i priča traju skoro 140 minuta i to bez ijednog jedinog reza(ni skrivenog kao u the rope ili birdman-u) ovom filmu daju još jedan OGROMAN plus. remek delo topla preporuka :) konačno pogledao i sa svime se slažem. odlične promene ritma. kakvo razbijanje od filma
Kreator Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 konačno pogledao i sa svime se slažem. odlične promene ritma. kakvo razbijanje od filma ???? a kome se to victoria (2015) nije svidela? to je prilično dobar film.
mustang Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 (edited) mama i tata ovakvog nacina snimanja je kathryn bigelow sa filmom strange days viktoriju sam morala da ubrzavam na par mesta. nije me impresionirala Edited January 16, 2017 by mustang
boshoku Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 a propos promene ritma, point break je nju stvorio, te u biti, bolje ništa napravila nije (msm da je tad još bila udata kameruna, što dosta govori u prilog tezi)
Jeremija Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 mama i tata ovakvog nacina snimanja je kathryn bigelow sa filmom strange days viktoriju sam morala da ubrzavam na par mesta. nije me impresionirala Nikad ćuo. Jel' možda neki rod Bam Bam Bigelowu?
mustang Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 zezas me? :) nikad nisi gledao film point break? ili mozda the hurt locker, stari blue steel? nikad cula za bama bama, sorry ....
Jeremija Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 (edited) Naravno da zezam, Bam Bam je inače bio jedan od mojih omiljenih kečera iz nekog perioda ranih devedesetih. :) Edited January 16, 2017 by Jeremija
Kreator Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Meni. Dosada ziva verujem ti ako si stao sa gledanjem oko 30-40 minuta...
Jeremija Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 sta kaze komsinica na taboo? :) Ništa, sam sam gledao.
Ravanelli Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 http://www.imdb.com/title/tt2937898/ Film po mom ukusu. Krimi drama u Lumetovskom stilu, sporog tempa, ali drzi paznju sve vreme. NYC ambijent 80-ih vrlo upecatljivo docaran, a posveta Friedkinu cist bonus. Isaac i Chastain apsolutno fantasticni, tesko da mogu da zamislim da bi iko bio bolji izbor. Iako Chandorov rediteljski opus nije veliki, za sada gura bez greske.. odličan film, a tek kaputi koje nose... baš sam ga nedavno skinuo da ga opet pogledam.
Ajant23 Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Pa, baš i nije toliko odličan. Pisali smo na ovom topicu o tome...
koksy Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 hanna (2011) dobra glumačka ekipa u jednom prilično besmislenom filmu s jurcanjima bez mnogo logike. sve konekcije među likovima su samo načete bez konsekventnog dovođenja do kraja pa taman kad se kako-tako uspostavi neki ritam i radnje krene u nekom smeru, nedugo zatim ista se i raspadne. 5.6/10
Recommended Posts