Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Ma, šta se izvinjavate kada ste se super našalili...

Posted

Mislim da je vec bila solidna diskusija na temu Vudija Alena, al ne mogu da je nadjem preko fona. Zanima me jer nisam siguran da mogu da se setim sta sam rekao koji mi je omiljeni, valjda Eni Hol?

Elem,

Bikova glava 2011

Nemam pojma kako mi je ovaj vrlo dobar film prosao ispod radara.

Posted
'bem ga, meni se eni hol (sem same eni hol) nije svidelo ni pre 30 godina, vudi alenova pojava a i gluma mi je bila strašno iritantna. kada sam pre neku godinu poručio par njegovih filmova i ponovo pogledao eni hol, prisilio sam se da odgledam. sada, juče, nisam mogao.

nisam gledao ovo što je preporučeno, naprosto sam ga otpisao. u priči o hani i njenim sestrama je sve OK. generalno, mislim da bi bolje bilo da nikada nije stao pred kameru. da je ostao pozadi.

Posted

Njegov izraz lica na kraju Manhattana kada mu unuka Hemingvejeva čiju je snagu, trideset godina kasnije, tako slatko tražio u replikama koje lik Hemingveja izgovara u scenariju nagrađenom Oskarom, kaže da treba da ima više vere u ljude - sjajno...

Posted (edited)

Elem,

Bikova glava 2011

Nemam pojma kako mi je ovaj vrlo dobar film prosao ispod radara.

hvalili smo ga, nisi blejao na forumu tada verovatno. super mu je skorašnji Disorder, kontam da će ti se svideti.

edit: mislim na Schoenaertsa

Edited by maheem
Posted (edited)

Meni kitonka ide na nerve a u tom filmu je iritantna za medalju al ok je film uprkos proseravanjima, najviše mi se dopao baš brodvej D R , volim vudijeve filmove gledati

Edited by Duci Simonovic
Posted

evo baš gledam spisak na IMDB, i vidim samo dva veća promašaja, od 50-ak filmova. midsummer night's sex comedy i everyone says I love you. ostalo ide od dobar do odličan, s tim da je većina bliže odličan nego dobar. alal mu ćufte, kako god okreneš, bilo koji njegov film da ubaciš među random hiljadu drugih, odmah se zna da je vudi alen. žanr za sebe.

Posted

odmah se zna da je vudi alen. žanr za sebe.

lepo napisano; tačno tako, a hejteri mogu da hejtuju, koga boli patka

Posted

dobar je vudi, manje-vise svi filmovi mu lice na 1 te isti, ali je svakako car

skoro sam pogledao bananas iz 71 e tu se po meni oklizn'o iako pocinje kao moj tip komedije ali onda zapada u neku apsurdnu komediju punu losih skeceva, bas sam se smorio...

a na primer onaj novi cafe society mi bas leg'o valjda zbog omiljene mi parker pouzi

Posted

Vudi, tj. njegovi filmovi, po mom misljenju, prosto nisu prosli test vremena. Voleo sam Eni Hol tada, danas ne bih uspeo da ga odgledam do kraja...

Posted

a jel se racuna play it again sam,

nije rezirao, al napisao i igra

Posted

Vudi, tj. njegovi filmovi, po mom misljenju, prosto nisu prosli test vremena. Voleo sam Eni Hol tada, danas ne bih uspeo da ga odgledam do kraja...

Kako to mislis? Teme o kojima govori su za sva vremana.