Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

S obzirom da je prilično zamisao bila ceo film kao one long car chase brz tempo nije iznenađenje.

pa nije ,,one"...pogledaj klip u postu iznad...nekada se od ovoga pravila dva filma...i bilo poštenije.

nije to pitanje mere, već ideje...

naravno da su od te scene svi Slipknot gitaristi i Ramštajn bubnjari na sajber krstaricama teško mogli ponovo da dostignu radnu temperaturu, već su postali neubedljivi i za manje zahtevnu publiku i prilično komični.

Posted (edited)

U starom Mad Max-u si imao  bar neki trenutak za kontemplaciju, Ovde nemaš.

Ne slazem se s ovim, nakon pescane oluje film bas usprava i tu se javlja prvi prostor za predah i opustanje, nakon pocetnog ludila. Kapiram da je Milleru to i bila ideja, da nam prvo protrese bubrege, a onda malo odmora do novih turbulencija.

Edited by Sludge Factory
Posted

+1

hteo sam i ja to da spomenem, ali se već krenulo sa decom od 12 godina pa reko da skratim...

Posted (edited)

Ne slazem se s ovim, nakon pescane oluje film bas usprava i tu se javlja prvi prostor za predah i opustanje, nakon pocetnog ludila. Kapiram da je Milleru to i bila ideja, da nam prvo protrese bubrege, a onda malo odmora do novih turbulencija.

Verujem. :)

Starog Ludog Maksu sam gledao sto hiljada puta a Furiozu samo dva puta.

edit, smajli, jer redovno promašujem  :mad:

Edited by Bujodrag
Posted

Dok sam gledao Fury Road imao sam utisak kao da sedim nekom gejmeru iza leđa i piljim u njegov monitor. Pošto ne volim video-igrice, umreh od dosade samotako...

...a prva dva Pobješnjela Maksa mogu da gledam dok se ne rastope boje. Od one atmosfere se ledi krv u žilama.

Posted (edited)

,,Dvojka" je imala više šanse i prostora da na početku bezbrižnih osamdesetih ostavi jači otisak:

- u prvu ruku na pop kulturu svojom originalnom sajber pank kostimografijom ... (zig zig spatnjik  :cry: )

- zatim vrhunski snimljenim i montiranim akcionim scenama nekog ozi režisera sa neviđenim kaskaderskim bravurama...

- i kao najvažnije...ceo svet bi najverovatnije propao da Mel nije izašao kao pobednik...i u to se poveruje svaki naredni put kada odgledate film.

...dok Fjuri fakin roud snima ultra prevejani baja ...kao rimejk kultnog filma...sa tehnički neograničenim budžetom, uz sve vreme ovog sveta i Šarliz Teron...

Edited by Musky
Posted

Miss Violence (2013)

Nisam imao pojma šta sam pustio, i tako je najbolje gledati. Lud jako, kako odmiče sve je ludji.

Posted

Treba i za film da otvorimo topić "Sramim se priznati, ali gledao sam...".

Btw, gledao sam ga i ja, sva sreća što nisam platio kartu.

Posted

Before I Go to Sleep (2014)

Nisam ga gledao ranije. Pristojan triler, pomalo tipičan za Millennium Films. Sasvim pristojno, ništa mnogo više od toga.

Taj Mahal (2015)

Slabašan film o teorističkom napadu u Mumbaju. Gotovo ništa se i ne dešava. Gledaš Stacy Martin većim delom filma.

A Kind of Murder (2016)

Rađeno po romanu Patricie Highsmith. Opterećeno svakojakvih referencama, omažima, prilično pogubljeno. Da se gledati, ali koliko je ovo samo daleko od odlične Haynesove ekranizacije istog pisca, koja je bila prethodna po redu njene filmografije, a da ne govorim o istoriji svi čudesnih ekranizacija po njenim književnim predlošcima...

Black or White (2014)

Gledljivo, slabašno.

Free State Of Jones (2016)

Čini mi se da je film uzeo na sebe priličan zadatak. Iako je trajao sto četrdeset minuta i koštao prilično, čini mi se da je i prilično promašio.

Suicide Squad (2016)

Vrlo prijatno iznenađenje. Meni je lično ovo najbolja filmska ekranizacija DC Comicsa u ovom veku i to lagano. Vrlo prijatno iznenađenje.

Maggie's Plan (2015)

Jedan od onih filmova. Njujork, poznati glumci, puno promašene priče, puno promašene redukcije, puno promašenog ega u centru svega...

Posted

deepwater horizon

dooobar

uobicajeno patetike na par mesta

Posted (edited)

deepwater horizon

reditelj, piter berg (čikago houp), negde krajičkom oka videh, treba biti producent rijalitija o đoković porodici

jedva čekam

da ne gledam

Edited by boshoku
Posted

Jes, gledao odavno kad je izašlo....sve istina  :mellow: