Musky Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Road Warrior - dugometražni igrani film Fury road - dugometražni steroidni trejler
Pokojni Ruxin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) ^O ukusima navijača junajteda se ne raspravlja -_- Edited January 8, 2017 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ne znam šta tačno znači ovo za trejler, ali svaki mad max je lagan na zapletu i dijalogu, fury road sa te strane ne odskače.
Bujodrag Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) I moja prva reakcija za Fury road je bila WTF, ali onda sam promenio mišljenje. U Road Warrior, svi smo se ložili, ne na radnju, koja je glupa, nego na Pobješnjelog Maksu, koji je bio glavni lik. U ovom novom filnmu to je Furiosa. Edited January 8, 2017 by Bujodrag
Pokojni Ruxin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Da, max jeste najslabiji deo ovog filma, ali to ne oduzima suviše pošto svakako nije glavni lik.
Bujodrag Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Da, max jeste najslabiji deo ovog filma, ali to ne oduzima suviše pošto svakako nije glavni lik. +1 Glavni lik čak ni u Road warrior nije bio Max, nego estetika čiji je on bio glavni nosilac, kao i atmosvera. U ovom novom filmo, sve to je isto, samo u skladu sa modernim tekovinama, brže i žešće, ali osnovni patern je isti, samo što je Furiosa sad ona koja nosi ceo film, kao Max nekad. I stvarno verujem da će usrati nastavak, najavljuju jedan u kojem se Furiosa neće pojavljivati, i, eventualno, celu seriju filmova sa Furiosom u glavnoj ulozi. Mis'im, idioti.
Musky Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Nemam problem da Miler snimi ovakav film, čak i da isti nosi naziv Mad Max...samo ta usporedba meni nekako ne drži vodu. Film poseduje sve odlike trejlera...predinamično, rafalno po čulima, sa preklapanjem kadrova napucanih frejmovima. Nisam primetio ulogu, scenu ili deo priče koji poseduje trunku odmerenosti ili pravilan ritam. Edited January 8, 2017 by Musky
Musky Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) U ovom novom filmo, sve to je isto, samo u skladu sa modernim tekovinama, brže i žešće, ali osnovni patern je isti, ovde si potpuno u pravu...ali i za taj vremensko - tehnološki apgrejd postoji neka skala...dok se ima mere. miler mu ga već ubrzo nakon uriniranja po dvoglavom gekonu dao po nitru...sa stavom: ,,there is much more where that came from". Edited January 8, 2017 by Musky
Bujodrag Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Film poseduje sve odlike trejlera...predinamično, rafalno po čulima, sa preklapanjem kadrova napucanih frejmovima. To je tačno. Ali za to je kriva moderna produkcija. Naučili su nas, i protiv naše volje, da gledamo takve brze i žestoke filmove. U starom Mad Max-u si imao bar neki trenutak za kontemplaciju, Ovde nemaš. Zato ja i pokušavam da vas nagovorim da skinete od mene onaj Civilisation dolumentarac, čisto da se se vidi koliko je tempo bitan. @Muski, nisi daleko od istine
Razzmatazz Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Zato i možeš da uživaš u sceni kao što je ova: Da je ta jurnjava trajala 120 minuta, počeo bi ubrzo da zevaš.
boshoku Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nemam problem da Miler snimi ovakav film, čak i da isti nosi naziv Mad Max...samo ta usporedba meni nekako ne drži vodu. Film poseduje sve odlike trejlera...predinamično, rafalno po čulima, sa preklapanjem kadrova napucanih frejmovima. Nisam primetio ulogu, scenu ili deo priče koji poseduje trunku odmerenosti ili pravilan ritam. sve plus 1 - teško gledljivo štivo osim ako nemaš 12 godina montažerski je to vrlo verovatno dobro, no insistiranje na svepokretnoj akciji bez d od dijaloga, brzo krene da ide na kurac
Pokojni Ruxin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Fury road jako malo stvari radi kao ostatak modernih blokbastera, to ga je i izdvojilo od čopora i uzdiglo koplje iznad. Tako da opet nisam uhvatio na šta tačno mislite, osim da je tempo prebrz. S obzirom da je prilično zamisao bila ceo film kao one long car chase brz tempo nije iznenađenje. A za prenabudženu akciju sam prilično sam siguran da je to do milera. Deluje mi kao tip čoveka oduvek želeo da tura bubnjare na kabine kamionima i diže cirkuzante 5 metara u vazduh, samo nije imao mogućnosti da to sprovede do sad...i ima pravo, it's fucking awesome
Pokojni Ruxin Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Što se tiče odsustva dijaloga - mel je imao 16 linija u road warrioru.
Recommended Posts