Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Jel još nekoga Argo podsetio na ovo? ...... dobar mi je film ali mi se ipak više sviđa WTD...

• Replies 22.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

The Master 201210/10Joaquin Phonix savršen.

On 6. 2. 2013. at 15:30, Syme said:
Sinoć sam na HRT1 konačno odgledao film koji sam ranije često hvatao u delovima, pa nikako da odgledam do kraja.snow-in-august-stephen-rea-dvd-cover-art.jpgSuper je film, iako je made for TV, ali - vidi spojler (ko je gledao film, tj).
Reveal hidden contents

meni je takodje taj film bio super. gledao sam ga na tv-u, ali bas bas odavno. skoro sam ga negde video isto na tv-u, ali sam se kasno ukljucio. isto bih ovo napisao sto si i ti u spojleru. samo se pitam, zasto te je to iznenadilo? tj. jel te iznenadio g?edit:juce sam prvi put gledao k-2 na tv-u [b92] super tv film

Edited by bob mould hair style

On 6. 2. 2013. at 22:05, bob mould hair style said:
meni je takodje taj film bio super. gledao sam ga na tv-u, ali bas bas odavno. skoro sam ga negde video isto na tv-u, ali sam se kasno ukljucio. isto bih ovo napisao sto si i ti u spojleru. samo se pitam, zasto te je to iznenadilo? tj. jel te iznenadio g?
Reveal hidden contents

Edited by Syme

Ovaj film o Bin Ladenu, 0/10. Moj gospode.. A volim Ameriku.

On 6. 2. 2013. at 22:35, Syme said:
Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Ruby Sparks (2012)grimes-rowe-watch-a-movie-ruby-sparks-L-FcvdJR.jpegmladi pisac ima problem socijalizacije, u snovima mu se javlja devojka u koju se zaljubljuje i dobija inspiraciju da piše o njoj. tu kreće ludilo... :)super film :)
  On 6. 2. 2013. at 20:08, burazer said:
The Master 201210/10
Slažem se! 10/10Kakva filmčina! :Hail:
  On 7. 2. 2013. at 13:01, maheem said:
Ruby Sparks (2012)grimes-rowe-watch-a-movie-ruby-sparks-L-FcvdJR.jpegmladi pisac ima problem socijalizacije, u snovima mu se javlja devojka u koju se zaljubljuje i dobija inspiraciju da piše o njoj. tu kreće ludilo... :)super film :)
da,kul je..nije loš.. :)
  On 7. 2. 2013. at 19:25, ivy said:
da,kul je..nije loš.. :)
Sjajno odigrao Paul Dano... Mada na tu tematiku, više mi leg'o : Stranger Than Fiction (2006)
  On 7. 2. 2013. at 0:51, mojo said:
Ovaj film o Bin Ladenu, 0/10. Moj gospode.. A volim Ameriku.
moj slucaj 101%. fantasticno ostvarenje za prezreti zemlju, politiiku i ljude.

Odgledah The Animatrixhttp://www.imdb.com/title/tt0328832/Mindfuck and disturbing

On 7. 2. 2013. at 21:09, zakintos said:
Sjajno odigrao Paul Dano... Mada na tu tematiku, više mi leg'o : Stranger Than Fiction (2006)
pa Stranger Than Fiction je skrooz drugačiji film..i atmosfera i tema..drugačiji..i bolji!

'The Grandmaster' je žešće razočaranje, amalgam najopštijih mesta i još jedan paradigmatični self-quote. Nažalost VKV više nema šta da kaže još od početka milenijuma, ako izuzmemo par kratkih filmova.Šteta, voleo sam ga baš.

Edited by Blueberry