Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Beast of the Southern Wild - jos jedno Tree of Life. Mastovito i decije iskreno, prelepo snimljeno i da, ova malecka Quvenzhane je neverovatno zrelo odglumila. Personality u svakom kadru, carobno deriste.
sta znam, i pored falospeva, nije odgledano dalje od ~30. minuta...klinka but razvaljuje, but again, nedovoljno za dosadu same price.
  • Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Silver Linings Playbook - dobar film,

samo očekivao sad da uopšte ne vidimo Niki i da će njih dvoje "dugo" da se dopisuju jedno sa drugim ...

Propuštena lektira, bem ga. Nije se stiglo, a i malo zbog straha. :D the-shining-1980.jpg

Beast of the Southern Wild, najbolji film 2012. Nadam se Oskaru za Kvenzejn Vilis i za režiju Bena Zejtlina. Remek delo.
remek delo!

najprecjenjeniji film 2012. nista u ulju, ulje na platnu.

nista u ulju, ulje na platnu.
zdravi holesterol.

trolujes topik drugim rakursom <_<

<_<
sta smo rekli za ovaj smajli? ccc.

Uf, pre bih gledao Idi i smotri ponovo nego to, dosta mucno iskustvo. Pritom me i razocarao dosta spram ocekivanja :(

Qkqo6.jpgKonacno je procureo
Qkqo6.jpgKonacno je procureo
pogledao juce.nije za svakog.meni odlican.

kolko tacno lici/podseca na There Will Be Blood?

Ja bas sinoc pogledao There will be blood, a penalim se da ga odgledam vec par godina.Jedan od najboljih filmova koje sam pogledao u poslednjih nekoliko godina 9/10.The Master ostavljam za Fest.