Jimmy Kowalski Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 http://www.imdb.com/title/tt1895587/ Odlican. Neizbezno poredjenje sa All the President’s Men. Gledalac se sve vreme oseca ukljucenim u potragu za istinom, kao da je i sam deo istrazivackog novinarskog tima. Sve deluje autenticno, a iako je tema osetljiva, nema neke patetike. Glumacka ekipa sjajna. Bacio malo pogled sta je sve prethodno snimao McCarty, i tek sad provalio da je igrao onog ljigavog novinara u Wireu. Sad se barem malo iskupio. :D
nisam ja Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Hejtful ejt. Ništa novo. Staro isto reciklirano sranje. Svaka čast za ultrapanavision70, i ričardsona. Ipak se nadam da će lubecki pokupiti.
koksy Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Joy. America. Michael Corleone. slabo +1 solace. taman onoliko mršavo koliko mu trenutno daje imdb. da ne beše umereno iznenađujućeg završnog scenarističkog štosa, ovo bi bilo za ispod 5/10.
Duci Simonovic Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Dheepan- zanimljiv film, vredi pogledati
urkozamanje Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Nemoj se zajebe neko da gleda rock the kasbah.
Amos Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Gledalac se sve vreme oseca ukljucenim u potragu za istinom, kao da je i sam deo istrazivackog novinarskog tima. Sve deluje autenticno, a iako je tema osetljiva, nema neke patetike. Glumacka ekipa sjajna. +1 na sve. Sjajan film
stajebrebilo Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Black mass, da nije Deppa bila bi jos jedna prica o gangsteraju 70ih godina. Nista posebno, Depp je odlican mada je na momente preglumio.
Lancia Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Dheepan- zanimljiv film, vredi pogledati Pretovaren film zivotnom mukom. Moze da prodje.
Duci Simonovic Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) Pretovaren film zivotnom mukom. Moze da prodje. Bemliga meni i nije tolko crn,finiš mi se nešto i nije dopao al dobra priča, dobra gluma, sve lepo izgleda al i jesam očekivao sam više Edited February 3, 2016 by Duci Simonovic
Lancia Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Bemliga meni i nije tolko crn,finiš mi se nešto i nije dopao al dobra priča, dobra gluma, sve lepo izgleda al i jesam očekivao sam više Ne mislim da je toliko crn, koliko je mehanicki natrpano zle sudbe, moglo je to suptilnije da se isprica. A nekako mi i onaj francuski gradic previse postapokalipticki deluje. Btw, glavni glumac ima potencijal za bolji film.
kobni zelaya Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Dheepan- zanimljiv film, vredi pogledati Jel' ima srpskih titlova?
Duci Simonovic Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Nema srpski prevod, što sad više razmišljam o njemu sve mi se više dopada, pogledao bi ga opet
Recommended Posts