February 1, 20169 yr http://www.imdb.com/title/tt1895587/ Odlican. Neizbezno poredjenje sa All the President’s Men. Gledalac se sve vreme oseca ukljucenim u potragu za istinom, kao da je i sam deo istrazivackog novinarskog tima. Sve deluje autenticno, a iako je tema osetljiva, nema neke patetike. Glumacka ekipa sjajna. Bacio malo pogled sta je sve prethodno snimao McCarty, i tek sad provalio da je igrao onog ljigavog novinara u Wireu. Sad se barem malo iskupio. :D
February 1, 20169 yr Hejtful ejt. Ništa novo. Staro isto reciklirano sranje. Svaka čast za ultrapanavision70, i ričardsona. Ipak se nadam da će lubecki pokupiti.
February 2, 20169 yr Joy. America. Michael Corleone. slabo +1 solace. taman onoliko mršavo koliko mu trenutno daje imdb. da ne beše umereno iznenađujućeg završnog scenarističkog štosa, ovo bi bilo za ispod 5/10.
February 2, 20169 yr Gledalac se sve vreme oseca ukljucenim u potragu za istinom, kao da je i sam deo istrazivackog novinarskog tima. Sve deluje autenticno, a iako je tema osetljiva, nema neke patetike. Glumacka ekipa sjajna. +1 na sve. Sjajan film
February 3, 20169 yr Black mass, da nije Deppa bila bi jos jedna prica o gangsteraju 70ih godina. Nista posebno, Depp je odlican mada je na momente preglumio.
February 3, 20169 yr Dheepan- zanimljiv film, vredi pogledati Pretovaren film zivotnom mukom. Moze da prodje.
February 3, 20169 yr Pretovaren film zivotnom mukom. Moze da prodje. Bemliga meni i nije tolko crn,finiš mi se nešto i nije dopao al dobra priča, dobra gluma, sve lepo izgleda al i jesam očekivao sam više Edited February 3, 20169 yr by Duci Simonovic
February 3, 20169 yr Bemliga meni i nije tolko crn,finiš mi se nešto i nije dopao al dobra priča, dobra gluma, sve lepo izgleda al i jesam očekivao sam više Ne mislim da je toliko crn, koliko je mehanicki natrpano zle sudbe, moglo je to suptilnije da se isprica. A nekako mi i onaj francuski gradic previse postapokalipticki deluje. Btw, glavni glumac ima potencijal za bolji film.
February 3, 20169 yr Nema srpski prevod, što sad više razmišljam o njemu sve mi se više dopada, pogledao bi ga opet