Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Spotlight_%28film%29_poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1895587/

Odlican. Neizbezno poredjenje sa All the President’s Men. Gledalac se sve vreme oseca ukljucenim u potragu za istinom, kao da je i sam deo istrazivackog novinarskog tima. Sve deluje autenticno, a iako je tema osetljiva, nema neke patetike. Glumacka ekipa sjajna.

Bacio malo pogled sta je sve prethodno snimao McCarty, i tek sad provalio da je igrao onog ljigavog novinara u Wireu. Sad se barem malo iskupio. :D

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Hejtful ejt. Ništa novo. Staro isto reciklirano sranje. Svaka čast za ultrapanavision70, i ričardsona. Ipak se nadam da će lubecki pokupiti.

Joy. America. Michael Corleone.

slabo

Joy. America. Michael Corleone.

slabo

+1

solace.

taman onoliko mršavo koliko mu trenutno daje imdb. da ne beše umereno iznenađujućeg završnog scenarističkog štosa, ovo bi bilo za ispod 5/10.

Dheepan- zanimljiv film, vredi pogledati

Nemoj se zajebe neko da gleda rock the kasbah.

Spotlight_%28film%29_poster.jpg

Gledalac se sve vreme oseca ukljucenim u potragu za istinom, kao da je i sam deo istrazivackog novinarskog tima. Sve deluje autenticno, a iako je tema osetljiva, nema neke patetike. Glumacka ekipa sjajna.

+1 na sve. Sjajan film 

+2 fenomenalan film

Black mass, da nije Deppa bila bi jos jedna prica o gangsteraju 70ih godina. Nista posebno, Depp je odlican mada je na momente preglumio.

Pretovaren film zivotnom mukom. Moze da prodje.

nije :fantom:

Pretovaren film zivotnom mukom. Moze da prodje.

Bemliga meni i nije tolko crn,finiš mi se nešto i nije dopao al dobra priča, dobra gluma, sve lepo izgleda al i jesam očekivao sam više

Edited by Duci Simonovic

Bemliga meni i nije tolko crn,finiš mi se nešto i nije dopao al dobra priča, dobra gluma, sve lepo izgleda al i jesam očekivao sam više

Ne mislim da je toliko crn, koliko je mehanicki natrpano zle sudbe, moglo je to suptilnije da se isprica. A nekako mi i onaj francuski gradic previse postapokalipticki deluje.

Btw, glavni glumac ima potencijal za bolji film.

Jel' ima srpskih titlova?

Nema srpski prevod, što sad više razmišljam o njemu sve mi se više dopada, pogledao bi ga opet