kapetanm Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Upravo na RTS2 film neobican susret roditelja neveste iz Nemacke sa roditeljima mladizenje iz Indije i kulturoloski sok kad su dosli u Indiju u goste. Ovi jadni kupili sto i ne znaju da ga sklope
ToniAdams Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 odgledo viktoriju, staga znam jebemu lebac. fino vozi, rispekt za kameru, a to kaze neko ko najvise na svetu mrzi artifarti budalastine. ima pak par imbecilnih momenata, sto je valjda ok za nemacki film, i riba je jezivo iritantna, sto je valjda ok za spanjolku. kapiram da je ideja bila snimiti moderni strit pank noar, nalik puserima, ali sa tim vau, jesi vido, jedan kadar fazonom, dakle sustinski, hipsteraj, ali ne i bez efekta, posto film dobija taj neki nadrealni segment, ala brdmen. makar u mojim ocima. zadovoljan sam ipak, sve u svemu.
kapetanm Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Kako se zove film?Pojma nemam izgleda upak da je dugometrazni dokumentarac
Sir Oliver Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Pojma nemam izgleda upak da je dugometrazni dokumentarac ok, hvala.
kud u maglu Simoviću Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 inside out zajebao sam se. ništa novo, vudi alen pričao pre 40ak godina. u simpsonovima često koristili sličnu scenu, kao i u masi crtaća. meni to bilo bolje, ali to valjda ima veze sa godinama. e da, odjavna špica je extra. 6/10
katamaran Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Odgledao The visit. Zanimljiv uz par imbecilnih momenata Internet u kuci bez kompjutera i klinci koji ne zbrisu posle onog snimka gde baba nalazi kameru pa im kuca na vrata sa nozekanjom.
Vapad Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Pojma nemam izgleda upak da je dugometrazni dokumentarac ok, hvala. Pograh se sa guglom. Da nije Amma & Appa
kapetanm Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 (edited) Ne znam ja sam se ukljucio kad je vec poceo Edited January 24, 2016 by kapetanm
ToniAdams Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 (edited) el moze neko da mi objasni toliko odusevljenje lobsterom? u recniku pored reci umetnicarenje treba odsad da stoji slika jastoga. zbilja mi slabasno, ko neki ves anderson za artifarti hipstere. posebno iritiraju dijalozi, valjda bi trebalo da doprinese kvalitetu i pojaca osecaj apsurda ako svi pricaju kao tetka iz bosanske krupe, kako da ne. mislim da mi je svaka epizoda blek mirora jaca u poruci koju lobster treba da nosi. rejcel uajz je pak superwub, zena za sva vremena, sto bi reko marinko rokvic. Edited January 24, 2016 by ToniAdams
ToniAdams Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 (edited) ako ti se svidja lobster, svidece ti se i moj preter (mislim na tetku stefice cvek i price o zecu i zeni sa betonom u ustima i liku koji jede escajg, stvarno me dijalozi neodoljivo podsecaju na nju, samo sto kod nje to ima smisla) Edited January 24, 2016 by ToniAdams
Bujodrag Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 rejcel uajz je pak superwub, zena za sva vremena, sto bi reko marinko rokvic. Ova? Bila fina u Constant Gardener-u. Ne znam da l' je Agora vredna gledanja?
Sir Oliver Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Pograh se sa guglom. Da nije Amma & Appa Čini se da je to - to. Nažalost, kanda ga nema na kioscima?
Recommended Posts